Brrka 226 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor na nekom skupu, cini mi se u Sapcu, stvarno odlicno izgleda. Ja mislim da je ovo jedini DR koji mi se svidja. Vidjao si ga sigurno na jos nekom skupu.... Svi ga hvale a niko da izbroji pare ,hahahaahah Jesi ti zainteresovan za neku kombinaciju? Zao mi je ali nisam zainteresovan. Mislim da u ovom trenutku takav motor nije za mene, eto, jedino je to problem i nista drugo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ozbiljno razmisljam o ovoj tvojoj masinici...I LIKE IT A LOT! Ajd brate vadi pare dok se nije prodao ovaj motor sto ja ocu da kupim... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga prao i podmazivao jer sutra idemo u uzice (ako vreme posluzi) Pa ima i novih slika.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jos slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U racun moze da udje i neki skuter do 50 ccm... Pa ako neko ima tako nesto a zanima ga moj motor mozemo da se dogovaramo... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...