BAGI GSXR 1 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je preuredjen u SUPERMOTO... Nove gume sa garancijom placene 21000din.Sportski izduv ,polirana masina i prednja viljuska,17 coli tockovi,niklovana zadnja viljuska.. Moguca je i neka zamena. Za kes povoljno... Tel za inf. 063 270 672 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Slike? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to povoljno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to povoljno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off al motor je vrh! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li mu polirao zadnju viljusku? Dobro izgleda. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga na skupu u Koceljevi, stvarno izgleda extra. Srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Motor stvarno izgleda extra !!!! Srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 81 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Bagi nisi valjda resio da prodas doktora Motor je ekstra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke za ovaj motor nema greske a ide ko sam djavo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34718.0 ? Jel ti ostao i prednji točak orginal ? Ostao mi je obruc prednjeg tocka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34718.0 ? Jel ti ostao i prednji točak orginal ? Ostao mi je obruc prednjeg tocka... A zamena jel te interesuje ? Interesuje me zamena u nekoj realnoj ceni.. ili zamena za neki jeftiniji posto vec imam tri motora. Imam i maxi skuter Hondu foresight 250ccm.[danas cu i nju da stavim ovde u prodaju] Menjao bih ta dva za neki ozbiljniji motor ili neki mot +doplata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja Suzana lepsa od moje 8)tesko srca to rekoh,ali ovo izgleda perverzno :osrecno sa prodajom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan [move][/move]Cena 2500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Si dobio poruku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena....http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36649.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Jun 21, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan os da radimo za krmacu kombinaciju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor na nekom skupu, cini mi se u Sapcu, stvarno odlicno izgleda. Ja mislim da je ovo jedini DR koji mi se svidja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan os da radimo za krmacu kombinaciju? Ne znam ni sam,naj vise bi mi odgovarao kes.. Ja sam ga uzeo u racun u 2700e Posto je tesko danas uzeti gotovinu menjao bih ga za neki noviji motor+moja doplata ili skuter+doplata.. Ne znam ni sam naci ce mo se pa ce mo pricati.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor na nekom skupu, cini mi se u Sapcu, stvarno odlicno izgleda. Ja mislim da je ovo jedini DR koji mi se svidja. Vidjao si ga sigurno na jos nekom skupu.... Svi ga hvale a niko da izbroji pare ,hahahaahah Jesi ti zainteresovan za neku kombinaciju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zizu74 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja ozbiljno razmisljam o ovoj tvojoj masinici...I LIKE IT A LOT! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...