kineziolog 5 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas nesto citam na motori.hr i naltih na ovo cudo :o Bmw uvjek eksperimentise nesto sa farovima, ovi mi se ni malo ne svidjaju... ALi se ne bih ljutio da imam jedan ovakav BMW je u Monzi i službeno predstavio najsnažniji cestovni sportski motocikl u ovom trenutku, model S 1000 RR. Agregat ima zapreminu 999 ccm snage 193 KS pri 13000 okretaja u minuti. Uz zamjenu ispušnog sustava sa onim koji će osigurati ekipa iz Akrapoviča, zvijer će imati preko 200 KS, a to je van svake konkurencije. Moment od čak 112 Nm pri 9750 okretaja je impresivan. Masa motocikla bez tekućina je 183 kilograma, dok spreman za vožnju ima 204 kilograma. Verzija s naprednim trkaćim ABS-om povećat će masu motocikla za dodatnih 2.5 kilograma, a na raspolaganju će biti i elektronski nadzor proklizavanja stražnjeg kotača DTS. Oba sistema se prema potrebi mogu potpuno isključiti, ili prilagoditi stilu vožnje.Farovi su asimetrični, pa je to jedan od detalja koji se nekima možda i neće svidjeti. Cijena osnovne verzije, u Njemačkoj, bit će 15000 Eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vala taj BMW-ov dizajner treba da dobije nogu u dupe prije nego sto potuno upropasti fabriku . Ljudi, inzenjeri, naprave najjaci motocikl u klasi, i on ga napravi najruznijim u klasi :o , mora bit da je neki italijanski dizajner, mamu mu ljubomornu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre filozofiraju vise...naprvili lep motor, i sada da ga ovako uniste... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan jebes farove,ovo je ludnica od motora. ja bi ga uzeo,boli me uvo za farove, ali nemam novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 13, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Već postoji tema ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gdje god da ima, svjetla su mu ruzna brate ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se cesto cuje na forumu: stvar ukusa ;D meni se svidja i to je njihov zastitni znak u zadnje vreme (farovi), izdvaja se od svih ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko još gleda u farove dok vozi motor. Kad kreneš da zavrćeš gas ne gledaš ni u satove a kamoli u masku sa prednje strne. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...