Doktor_Nis 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Milenkovic Vlada, nadimak Doktor, inace sam iz Nisa, imam 38 god. Trenutno vozim enduro Yamahu dtr 125 i to mi je prvi motor, sa tendencijom ka nekoj jacoj i ozbiljnijoj masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV I DOBRODOSAO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Samo naprijed! Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan doktore dobro nam dosao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor_Nis 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ppozdrav druze ,odl;icno da sai dosao i vidimo se na nekoj voznjji sa nasim drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor_Nis 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan narvno pit i jedva cekam, prosla je bila bas super. probacu neki dan da je postavim ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POZZ!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...