galebgd 12 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Elem, vec mesecima (bukvalno) zovem Guevarru sve u nadi da ce nabaviti Xenu, ali nema pa nema...razmisljam se da narucim iz inostranstva, ali nisam siguran koji model pasuje na Piaggio Beverly Tourer 250...uzeo bih onu varijantu s alarmom i pejdzerom ako je moguce...i naravno da bude sto deblji precnik, a da pasuje na moj motor. Pitanje - jel ima neko ovde ko provereno zna koji model Xene moze da se montira na Beverly? Ili ako ima Xena jos negde kod nas da se uzme osim u Guevarri? A moze i nesto slicno sto se ne zove Xena, ali da bude pribliznog kvaliteta... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Ja xenu na beverliju imam evo 2 i po godine, ima alarm, ne znam za taj pejdzer. Uzeo je u guevari, osim te, na beva je pasovalo jos 3,4 modela bez problema. Sa njom nije lose da kupis lanac, ustvari sajlu koja se zakljucava istom tom xenom. Cudi me da nema, uvek je toga bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galebgd 12 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa da, bas sam tu i hteo da uzmem (sa sajlom)...ali zovem ih jos od sajma motora u beogradu i nemaju...a prodavac kaze da nema ideju kad ce dobiti, nece da me zavlaci i tako...ni meni ne ide u glavu da to nemaju, s obzirom da je pocetak sezone. koji je precnik tvoje xene? jel znas neku oznaku...bilo sta sto bi mi pomoglo da znam sta da narucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao lose iskustvo sa verzijom sa alarmom. Zalomio se kljuc, pa pod sirenom skidaj tocak i nosi na secenje! Vodi racuna. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galebgd 12 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije bio zadnji tocak... ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije bio zadnji tocak... ;-) Na srecu prednji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Maj 13, 2009 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje - jel ima neko ovde ko provereno zna koji model Xene moze da se montira na Beverly? Kao prvo - na Xena sajtu imas da odstampas odlican pdf, koji onda iseces makazama i probas na samom disku. Na tom pdf-u nalaze se svi modeli xena disc lock-a i mozes fino da izaberes koji ti odgovara (cak izmeris i debljinu diska). E sad, buduci da sam ja 2 godine vozio Beverly i da sam sve vreme koristio xenu - jedini model koji zaista dobro pasuje je na zalost neki 6mm model. Ja sam koristio xr1 u zutoj boji (ako se dobro secam oznake modela). Taj model je sa pinom 0d 6mm i, kao sto rekoh, jedino takav dobro pasuje. Sada i dobro vest - buduci da ovaj pin od 6mm provlacis kroz rupicu na disku predstavlja razumnu zastitu za kratka zadrzavanja. Ako motor drzis napolju preko noci - nije dovoljna zastita (ali tada i nema prave idealne zastite). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galebgd 12 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ severian - hvala puno, to je ono sto me je zanimalo...ne bih bas smeo da se pouzdam u to merenje s papirom, a na xena sajtu u listi modela imaju samo neki beverly 100/200 sto me je totalno zbunilo. na svu srecu motor je nocu u garazi, ali nadao sam se da uzmem neki model s alarmom i pejdzerom i sajlom...i da tako ubijem vise muva istim udarcem. ali od toga ocito nema nista...stavicu piaggio alarm i onu njihovu sajlu, imam i neke lisice...valjda je to dovoljno za preko dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Maj 14, 2009 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ severian - hvala puno, to je ono sto me je zanimalo...ne bih bas smeo da se pouzdam u to merenje s papirom, a na xena sajtu u listi modela imaju samo neki beverly 100/200 sto me je totalno zbunilo. na svu srecu motor je nocu u garazi, ali nadao sam se da uzmem neki model s alarmom i pejdzerom i sajlom...i da tako ubijem vise muva istim udarcem. ali od toga ocito nema nista...stavicu piaggio alarm i onu njihovu sajlu, imam i neke lisice...valjda je to dovoljno za preko dana. Veruj - taj pdf je odlican. U mm pasuje za jedno 3-4 modela Xene koja sam proverio. Sto se ostalog tice - to sto si zamislio bice sasvim razumna zastita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...