Jump to content

Moto Zajednica

Oboren motorciklita u Zemunu, Karadjordjev trg

Recommended Posts

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Oko pola 8 danas uveče sam zastao da snimim oboren motor Suzuki u ulici Karađorđev trg u Zemunu. Vozač je fala bogu dobro i dok sam slikao već je bio u kolima hitne pomoći bez težih povreda. Navodno, vozač automobila nije ispoštovao pravo prvenstva prolaza i oborio kukavca koji je imao kacigu i išao je relativno sporo. To su reči par očevidaca.

post-5498-12879032726893_thumb.jpg

post-5498-12879032727486_thumb.jpg

post-5498-12879032728189_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12439 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Nadam se da je dečko dobro!

A gde se ti Scubo smucaš noću po Zemunu?

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

I ja e nadam da je momak ok jer kažu da se odmah sam digao, otresao prašinu i ušao u hitnu pomoć kad je stigla. A ne smem da ti kažem di sam bio i to sa dve ženske  ;D ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Da to nije onaj dečko što je restaurirao Suzukija GS 450 ili koji je već..? Liči mi na taj motor.

I meni je ovo palo na pamet, ista boja, isti kras barovi . . .

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Ovo je zajebana ulica (pre Pinokija). Tu uvek automobili izlecu iz nje i idu levo ka hotelu Juga... Par puta su i meni izleteli tu.

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

ma kakva kaciga, kakvi bakrači, ja bi ovom vozaču auta na lici mesta uzeo dozvolu plus debela kazna za nepoštovanje pravog prvenstva prolaza i i mogućnosću povređivanja motocikliste,pa nek lupa glavom, kako,šta, i da je imao kacigu,čovek je mogao da polomi nogu, ruku, zbog budale bre,

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

ma kakva kaciga, kakvi bakrači, ja bi ovom vozaču auta na lici mesta uzeo dozvolu plus debela kazna za nepoštovanje pravog prvenstva prolaza i i mogućnosću povređivanja motocikliste,pa nek lupa glavom, kako,šta, i da je imao kacigu,čovek je mogao da polomi nogu, ruku, zbog budale bre,

I po službenoj dužnosti tužba za nadoknadu materijalnih i nematerijalnih troškova, načinjenih motociklisti!

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

I po službenoj dužnosti tužba za nadoknadu materijalnih i nematerijalnih troškova, načinjenih motociklisti!

tako je, sve mu to lepo napakovati u krivičnoj prijavi, pa nek se puši, i da mu naplate pretrpljeni strah, farbanje motora, nove nožice, farbanje kacige, sve debelo napaltiti...

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Uživajući u najboljim palačinkama u gradu, mnogo puta sam se nagledao kako klinci, još žvaćući, ulaze u kola parkirana ispred i rade polukružno ispred semafora preko pune. Opasno mesto u gradu.

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Koliko puta sam se sa kolima ukljucivao na ovoj raskrsnici...i svaki put cetvore oci i u jednom i u drugom smeru! Neverovatno koliko vozaci automobila nemaju obzira prema motoristima i koriste pravilo jaceg. Barem su mi 15-20 puta tako uleteli prosle godine bez ikakvog obraza! Strasno! Bajkeri, pametu u glavu, mi nikad nemamo prednost! >:( >:(>:( >:(>:(

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Bajkeri, pametu u glavu, mi nikad nemamo prednost! >:( >:(>:( >:(>:(

To je jedna od suštinskih stvari svake priče o bezbednosti naše vožnje.

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Posto sam tek sada video ovu temu a u pitanju je moj drugar hocu da kazem da je sa njim sve u redu malo se ugruvao nista strasno,sto se motora tice i on je sredjen i u voznom je stanju! Sto se samog dogadjaja tice desilo se to da je vozac automobila izlazeci iz sporedne ulice i nepostujuci pravo prvenstva prolaza video Zeljka kako se priblizava i valjda od straha stao na sred trake i ukopao se,Zeljko ga je snimio i skocio sa motora tako da kotakta sa automobilom nije ni bilo,motor je samo odklizao!

P.C. Motor nije restauriran vec kupljen prosle godine od nekog lika iz blokova!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja