Madhead 14 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako! Zanimaju me sva vasa iskustva sto se tice ovog motora posto me zanima da kupim isti! Kakvi su za odrzavanje, kolika im je potrosnja, postoji li model sa 5 brzina, posto sam na specifikacijama video da su uglavnom sa 6 i sve ostalo sto vi mislite da je vazno i na sta bi trebalo najvise da obratim paznju! I ako neko zna koliko kosta registracija za 125ccm? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Bila skoro ovakva tema.Koristi pretragu Ukratko:motor dosta pouzdan(S obzirom da je cwaja),trosi od 5-??litara. Tezi nekih 120kg. Nije za skokove od nekoliko metara,ali za sumu i neku zaje..nciju ODLICAN. A oko registracije ti ne mogu pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jbg temu nisam nasao! Hvala na odgovoru u svakom slucaju. Pokusacu da nadjem temu da je pogledam al ako ima jos neko nesto da kaze samo izvolte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1897 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35096.0 Naočave ... naočave !! :) Šala mala ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D vidiv sad bolje ;D zna li neko koliko ima brzina to me mnogo zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja121 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko koliko ima brzina to me mnogo zanima? 6 brzina. Imao sam je do skoro, extra motor za brda i off road voznje. Sad mi ostao DT80 koji mu je dosta slican, jeste malo slabiji i stariji ali i on 'pliva' po neravnim putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru! Posto sam nasao jednu al kaze covek da ima 5 brzina pa sam samo hteo da proverim, mozda ni on sam nezna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zahvalan motor, nema ih puno u ponudi ako te zanima ima jedna u Pancevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, naravno da me zanima ali ako znas napisi nesto vise o njoj i ako znas cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, naravno da me zanima ali ako znas napisi nesto vise o njoj i ako znas cenu? Ne verujem da ce je dati ispod 1.000€, motor je ispravan, registrovan i kompletno originalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...