mrxfon 1495 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nemirno mi radi motor na ler gasu, nije porasla potrosnja ni goriva ni ulja, ne dimi. Sumnjam na karburatore da su malo rastelovani. Hteo bih vec kad to radim da menjam i svecice, nastelujem karbove i ventile. E sad, treba mi savet gde to uraditi (tj. kod koga) a da me ne odere :-) Ajd recite iz iskustva koliko bi moglo to da me izadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Nemirno mi radi motor na ler gasu, nije porasla potrosnja ni goriva ni ulja, ne dimi. Sumnjam na karburatore da su malo rastelovani. Hteo bih vec kad to radim da menjam i svecice, nastelujem karbove i ventile. E sad, treba mi savet gde to uraditi (tj. kod koga) a da me ne odere :-) Ajd recite iz iskustva koliko bi moglo to da me izadje? imas PM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEMILI 0 Napisano Jun 19, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Chicago, Illinois Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze i meni informacija za ciscenje i stelovanje karburatora bio bih veoma zahvalan!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze i meni informacija za ciscenje i stelovanje karburatora bio bih veoma zahvalan!? imas pm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se odnosilo na fzr, prodao sam motor, nisam hteo da radim taj servis jer sam odlucio da promenim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Skaki prijatelju, hajde i meni jedan pm ;D hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Skaki prijatelju, hajde i meni jedan pm ;D hvala unapred ne znam da li ce ti se svideti pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da i meni treba ciscenje karbova, posaljite mi (me u) pm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da i meni treba ciscenje karbova, posaljite mi (me u) pm ;D poslato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...