mixa 1035 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dajte mi neki link gde mogu gledati live trku (na engleskom)??? http://www.justin.tv/directory/sports Samo malo pretrage i lako nadjes . Nije bas direktno i treba ti malo brza veza. A postoji i direktno, preko motogp.com oficijelnog sajta, ali naravno da platis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i rezultata zagrijavanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ona bijela strafta na meksoj smjesi je potpuna smijuruja. Eto kao da svi znaju, ako vozite brze krugove na kojim ste gumama. Pa mislim, gdje je onaj stari Moto GP, kad su bila dva-tri snadbjevaca guma i smjesa na pretek??? Ako se ovako nastavi, Moto GP je prsao, zivio SBK. Upravo tako.Moto GP vise ne lici na sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Smrdi mi da ce Lorenzo da uzme ,Jel u 2 pocinje? Da, Moto GP klasa pocinje u 14h, a prethodnoj strani imas komplet raspored na Sport Klubu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako bese onaj linak za online gledanje ? Za nas bez SKa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan www.justin.tv Koi inache iskljuchije prenos live i na engleskom. Upravo su zatvorili sobu po 3-ci put, mater im.... Polomiccu komp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh link za gledanje http://www.sports-tv.tk/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Maj 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Marko!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je ovo bilo, kakva drama u Le Manu, totalno luuudilo. Kara Djordje, al` kara i Gruja, Melandri fenomenalan drugi. Kako li sad u Kawasakiju grickaju 00? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Me not like! Prvo shto sam se iznervirao,pa gasili na justin.tv-u prenose, pa bukvalno pogrickao sve nokte! Onda nadjem neki prenos koji je krajnje neozbiljan. I na kraju pobedi budjavi Chupa-Chups, mnogo bih vishe voleo da je Hobit bio na postolju mesto njega. No,ne vredi plakati, kazze pesma stara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Maj 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mixa sta si to odrezao 16)tog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sad nisam bas neki miljenik ni jednog ni drugog, ali danas su odvezli odlicno, pogotovo Lorenzo. Malisa je bio brz i na mokrom i na suvom, nije mu se nista moglo, promjenio je motor u pravi cas. Kad su mozda neki pomislili da bi ga Melandir mogao stici , jer se nije privikao na slikove, stize demanti, przi do kraja u svom ritmu. A Pedrosa je takodje odvezao dobro, pogotovo ovo stizanje Dovija, mislio sam da hobit to ne moze. Mixa sta si to odrezao 16)tog ;D Nisu jos okacili rezultate, a samo do 16 prikazuju na naslovnoj. Ne brini se nista. ;D Evo kompletne tabele: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ma luda trka! jako mi je drago zbog Melandrija. Gruja razbija ;D a Rosi. pa jbg, nije mu bio dan :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da vidim snimak trke..... :-\ :-\,nisam bio u mogucnosti da je gledam danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6713 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisu se makine posteno ni o'ladile,odma' polemika.Malo je dva tipa gume!Staza nije bila ni za jedne ni za druge,vec za nesto izmedju sto u postojecoj varijanti pravila nije dostupno.Buna je pocela od "manjih" (DeAngelis),ako se tome prikljuce i "veliki",smrdi na promenu pravila. Ja sam u fazonu da navijam za "otpisane",pa mi je jos jedanput izuzetno drago za Melandrija.Spancima svaka casss'.Dopao mi se i "supermotard" Dovizioso.Nije korisno,ali lepo za videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Smrdi mi da ce Lorenzo da uzme ,Jel u 2 pocinje? pogodak ;D Digao sam novac zbog tebe,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan U millenijumu je kvota bila 4.30! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije stigao da pregleda repriza na Sport Klubu sutra: 09:30 Moto GP France – Trka 125 cc 10:30 Moto GP France – Trka 250 cc 11:30 Moto GP France – Trka GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da vidim snimak trke..... :-\ :-\,nisam bio u mogucnosti da je gledam danas. A mozes da 'skines' sa Racing underground. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan A mozes da 'skines' sa Racing underground. A Invitation Code? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Moraces da se registrujes, ako se dobro sjecam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stoner i pored petog mesta moze biti prezadovoljan ovom trkom. Izjednacen je u bodovima sa glavnim konkurentom (cenim da ce Lorenco izgoreti u zelji da bude brzi), i to u delu koji je nepovoljan za njega i Dukati. Sledi Mudjelo na kom bi Stoneru mesto na postolju po meni znacilo uzasno mnogo, mozda cak i titulu, jer drugi deo prvenstva (ukoliko se ne dogodi nesto nepredvidjeno) pripada Dukcu i Stoneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Maj 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan drugi deo prvenstva (ukoliko se ne dogodi nesto nepredvidjeno) pripada Dukcu i Stoneru. Jel drugi dio samo potezanje na 402m ;D Meni se chini da ovaj novi dukac nije kao prosli model u odnosu na ostale ,bar sto se tice potezanja na pravim djelovima staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste primetili da je Srđan pominjao BJB? Znači, on dolazi na ovaj forum, pitanje je samo da li je registrovan ili čita anonimno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 18, 2009 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste primetili da je Srđan pominjao BJB? Znači, on dolazi na ovaj forum, pitanje je samo da li je registrovan ili čita anonimno. Da, za Melandrija-Crnog Gruju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...