tockovi 1 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Nije mi dobro. Upravo sam prošao pored saobraćajke na uglu Cara Dušana i Bul. Cara Lazara. Ne znam šta se desilo ali mercedes A klase stoji iz pravca Cara Dušana dok je izgleda mi po položaju točkova hteo da polukružno skrene. Devojka stoji pored njega i drži se za glavu vidno potresena. Plavi kruzer sa airbraš slikom na rezervoaru je čini mi se išao iz suprotnog pravca. Stigao sam na mesto nesreće kada su starijem čoveku ukazivali pomoć. Nisam video da li je imao kacigu ali onako na brzinu mislim da ništa drugo od opreme nije imao. Neću da grešim dušu, moguće je da su mu dok sam stigao sve već poskidali. Bio sam kolima i bila je ogromna gužva. Nisam pprepoznao ni motor ni čoveka. Ako neko zna nešto više neka napiše. Ja samo želim da kolega već večeras bude pušten iz hitne kući. Za motor me baš zabole njega nisam ni zagledao koliko je oštećen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam neposredno posle nesreće, taman u momentu kada je dolazila policija na uviđaj. Ne izgleda lepo....Nadam se da će se kolega brzo oporaviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A jel taj kruzer onaj veliki, custom, kao OCC? Ako jeste znam ko je, a taj ne nosi kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koji kruzer u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna ko je sta je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...