armin1 35 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan POZ DRUSTVO, INTERESUJE ME DA LI KO IDE U SUBOTU PRE PODNE ZA TUZLU, NE BIH DA SE VOZIM SAM. AJD NEKI PREDLOG ZA PUT OD BG-A RECIMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 14, 2009 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan POZ DRUSTVO, INTERESUJE ME DA LI KO IDE U SUBOTU PRE PODNE ZA TUZLU, NE BIH DA SE VOZIM SAM. AJD NEKI PREDLOG ZA PUT OD BG-A RECIMO Ides od Bg-a do Kuzmina auto putem! Onda od Kuzmina do Bijeljine! Iz Bijeljine preko Ugljevika i MAJEVICE dodjes do tuzle! Imas od Bijeljine sve putokaze! A da li ce neko ici stvarno ne znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan hval druze, tu rutu odprilike znam i ja, vise me je interesovalo da li bi ko krenuo samnom. no, to je propalo jer nisam stigao da registrujem ljubimca nazal0st, tek cu se sledeceg vikenda voziti negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...