Dutchman 114 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako krene da sabira ima da se oduzme ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ako krene da sabira ima da se oduzme ... On se oduzeo i pre sabiranja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 25, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Može i da se kaže da se stalno oduzima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, kad se probudi iz kome od silnog oduzimanja, koliko ce ga kostati? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Malo me zabrinjavaju dve stvari, vezane za vodeno hladjenje. 1. Ono sto je Zorge prokomentarisao, znas i sam kako prednji tocak ume da baca po nogama, a kako ce tek po hladnjaku koji je odmah iza njega. 2. Cini mi se da je preblizu izduvnoj grani, a ona greje nekoliko stotina stepeni, mozda mu bas i ne bude prijalo na leru. Bojim se da u kombinaciji ova dva moze d' umre lakse nego prosli put, zato obavezno merac temperature, i obrati paznju na to, ili ako je izvodivo neki dodatni hladnjak da se stavi ( u sta sumnjam, al' da ne bude da nisam napisao). Ustvari juri ti lepo supermoto tockove i resen problem, nema blata, nema tezeg off-a. Vezano za ojacanje rama, sastav 3 cevi (odmah izmedju rezervoara mi izgleda kao kriticna tacka. Ja bih razmisljao o ideji da dodam poprecne sipke od centra vertikalne, do centra one izmedju rezervoara, posebno sto znam za jedno pucanje motora po sredini na motoru kao tvom, pa pretpostavljam da je tu negde popustio. ( a nije popustio na off-u, nego na putu, tako da nije neko manijacenje bilo u pitanju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja te vase insinuacije o oduzimanju uopste ne kapiram @Lazic Imenjace sta da ti kazem puno izadje al kad sam vec zagrizo aj da jedem do kraja. Samo agregat sa pratecim delovima ce bude oko 450e, plus ruke + vreme + nerviranje + jos neke stvari koje cu menjam (lanac , lancanici , felne), sve u svemu ne bih bas navodio ukupnu cifru jer je stvar dogovora + motorce je bilo 900e + kit od 80cc 250 + .... ne mogu svega de se setim @Black I ici ce na SM , ali pre toga moram da skupim kintu za felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan klr250 kawasaki je aj da kazem hard enduro sa wodenim hladjenjem , i isto mu tu stoji hladnjak , kao i na hondi nx i mnogom drugim krosericama ... ne bi bilo loshe da se doda josh jedan blatobran zbog sebe ne zbog hladnjaka al to je druga pricha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan klr250 kawasaki je aj da kazem hard enduro sa wodenim hladjenjem , i isto mu tu stoji hladnjak , kao i na hondi nx i mnogom drugim krosericama ... ne bi bilo loshe da se doda josh jedan blatobran zbog sebe ne zbog hladnjaka al to je druga pricha Jeste, ali ti agregati su napravljeni da rade u takvim uslovima, i sigurno je hladjenje prilagodjeno, dok tu namenu sa ovim agregaom Honda sigurno nije zamislila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa nije ni fiat mislio da ce 2.0 16v iz Coupea da stavljaju u Jeep pa ja turio i radi ;D probash pa prilagodish ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pa nije ni fiat mislio da ce 2.0 16v iz Coupea da stavljaju u Jeep pa ja turio i radi ;D probash pa prilagodish ;D To stoji, samo treba biti malo pazljiviji, makar prvo vreme dok se ne istestira u razlicitim uslovima, da ne bi doslo do neprijatnog iznenadjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa nije ni fiat mislio da ce 2.0 16v iz Coupea da stavljaju u Jeep pa ja turio i radi ;D probash pa prilagodish ;D ;D ;D ;D ;D Kad porastem, hocu da budem nenormalan kao pojedine kolege sa foruma... A meni su govorili da sam lud kad sam `teo da nabudzim motor od testere na poniku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan srbovanje.kom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, kupio konacno nov rezervoar, malo ogreban za 2500 dinara u KW u Zemunu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Marko ako cbr ne ispuni tvoja ochekivanja evo ideje za sledeci projekat r1 il ni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah pa ovo nije normalno ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А вала добро кажеш да није нормално: кој' ће им четири цилиндра, када и два раде пос'о. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mare care, daj jos neku sliku, zvuk,nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E jbg nesto mi se izjalovilo za delove Tako da ih jos cekam Nista novo za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu pare, cemu sluzi ovaj forum, osim za take slucajeve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sta novo, osim kise da popizdis, i sto mene boli supalj zub... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo otiso mi drugar za Nemacku pa ce ako bude imao vremena da donese nesto od delova. U sustini kada stigne CDI valjda ce moci da se upali chisto da se chuje malo zvuk. Kad bi znali kako tek ja to chekam . Posle ima da se nadje samo lanac i lancanici, ali ce i to morati neki custom da bude jer kad vec sredjujem ovo chudo ocu da bude sve unapred preracunato da bi dobio prenos onakav kakav zelim. Shto neko reche kad si vec zagrizo govno , pojedi ga do kraja, mada se vec sad chini da ce rezultati biti... aj malo da pljuckam i da chukam u drvo da ga ne ureknemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan alatnica lazarevic , juzni bulevar ako ne nadjesh lanchanik kakv ti treba , ljudi se time bave prave zupchanike za mnogo ozbiljnije stvari da znash ... mada cesh sigurno naci neshto zanimljivo uvek moze da se napravi adapter plocha i da se stavi neki drugi ... elem prvo dobro prorachunaj ili ti ili goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dutche veoma korisba informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Овај Дачмен је "грунф-мајстер"! Марко, а је л' било неког накнадног ојачавања рама? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Овај Дачмен је "грунф-мајстер"! Марко, а је л' било неког накнадног ојачавања рама? Da, da jel bilo...? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...