Direktor 191 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Zumo 550, malo korišćen, dobro očuvan, u originalnom pakovanju sa svim dodacima i mapama: SCG Route 2.00, Adria Route 2.20, City navigator North America NT 2009 Cena: 450€ Nikola Petrović 064/167-70-75 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cemu ovo sine Nikola, sad ce Lalajko da nas ugnjavi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ćeš ti prvi da se javiš ;D Pa zato što hoću da uzmem Zuma 660 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Maj 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja sam čuo da kupuješ Cryptona, reče mi jedan čo'ek, nije iz Beograda... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja sam čuo da kupuješ Cryptona, reče mi jedan čo'ek, nije iz Beograda... ;D Jel onaj covek koji se u subitu izgubio na putu od Misha-Pei do kuce ? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Maj 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taj, taj.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cemu ovo sine Nikola, sad ce Lalajko da nas ugnjavi... pametan potez Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ma Crypton je super, samo meni treba GPS navigacija ;D (izvini Lalajko, morao sam ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Crypton je super, samo meni treba GPS navigacija ;D (izvini Lalajko, morao sam ) Fenseru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ma Crypton je super, samo meni treba GPS navigacija ;D (izvini Lalajko, morao sam ) Fenseru ;D Ajde, dosta sprdnje. Zar nema nikoga ko je zainteresovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko je juce nudio 350 Eura... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko je juce nudio 350 Eura... Ucinilo ti se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko je juce nudio 350 Eura... Ucinilo ti se Ja pokusavam da te navedem na pravi put i da kupis konacno pravu stvar - GARMIN-a, a ti se bunis k'o Grk u apsu... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, može lock. Hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...