novajlija 2 Napisano Novembar 8, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Cao! U kolapsu prouzrokovanim trazenjem nemoguceg, tj sto bolji motor, za sto manje love, jer ona uvek fali, dosao sam opet na ideju uvoza, ako ga ne preseku. U svim pricama o uvozu nigde nisam mogao da dodjem do tacnih, bar koliko toliko podataka, o sumi svih dazbina, koje je neophodno platiti, te se zato obracam za pomoc i online zajednici . Da rezimiram, ako neko slucajno zna odgovor na sledece pitanje, tj ako zna racunicu, bio bih zahvalan. Za motor od 600 ccm, 70 i kusur kw, 1994. godiste, koja je cena svih globa(carina, spediterski troskovi.. :misli: ), ne racunajuci dovozenje i registraciju. Dakle, motor+transport+ ??+ registracija. Ili jos lakse je ako je krajnji zbir uracunata i registracija-ako platim motor sa sve dovozenjem oko 1100, koliko on ispada na BG? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Novembar 9, 2006 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Tacno ne mozes izracunati, posto su svi prosli razlicito, a inace tema je bila http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2647 , pa procitaj. Detaljnije na toj temi (sa raznim iskustvima), a ukratko: Carina do 50ccm 8% do 800ccm 5% preko 800ccm 8% porez 18% prevoz 250e spedicija 50-100 registracija... znaci (otprilike) ne mozes preci napolju cenu od 600e da bi se uklopio u 1100e... A za te pare, ja sam video samo lepe slike. A ono sto pise sitnim slovima o stanju motora (ili ne pise)... Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 9, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispada jos okvirno 500 era. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 9, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ispada jos okvirno 500 era. To je odgovor koji sam trazio!! Hvala tebi, a i Robiju1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...