mixa 1083 Napisano Novembar 8, 2006 Ne silazi, 5486 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gdje ima da se uzmu gume ovih proizvodjaca u Srbiji,da li ima neka firma sajt da pogledam cijene ili ako neko zna konkretno neko mjesto i cijene jos bolje? Posto sam nasao u Dubrovniku samo na jednom mjestu Bridgestone komplet za Fazera izadje oko 290 evra kad mi vrate PDV,tako da me naravno zanima samo ako ima negdje jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Michelin Pilot Road kupio od Motofana (to mu je nick na forumu). Fer cena, brza isporuka. Ako te interesuje, javi na PP da ti dam telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1083 Napisano Novembar 8, 2006 Ne silazi, 5486 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Djuro! Pa iskreno ja bi najradije Michelin,pa sad odma gledam da uzmem pa da je stavim pod krevet,a i valjda je sada fer cijena. Pa bih ti bio zahvalan,ako bi mi dao broj "distributera" i ako se sjecas koliko si ih ti platio i kako si sa njima zadovoljan!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Djuro!Pa iskreno ja bi najradije Michelin' date='pa sad odma gledam da uzmem pa da je stavim pod krevet,a i valjda je sada fer cijena. Pa bih ti bio zahvalan,ako bi mi dao broj "distributera" i ako se sjecas koliko si ih ti platio i kako si sa njima zadovoljan!?[/quote'] Koliko sam zadovoljan, govori i to da kad potrosim ove (imam jos 4,5000 sigurno) kupujem iste. Pablo je kupio gume takodje od Motofana (inace, Slobodan (motofan) nije nikakav preprodavac, svercer i sl. nego ima neku kompenzaciju sa jednim od dilera Michelina za Srbiju). Moze i on da ti kaze utiske Tel ti je na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 611 Napisano Novembar 9, 2006 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam zadovoljan' date=' govori i to da kad potrosim ove (imam jos 4,5000 sigurno) kupujem iste.[/quote'] Probaj Pilot Power, kažu deèki da su još bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam zadovoljan' date=' govori i to da kad potrosim ove (imam jos 4,5000 sigurno) kupujem iste.[/quote'] Probaj Pilot Power, kažu deèki da su još bolje Jos da ih naprave u 19'' i eto mene kako struzem kolenima :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 15, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slucajno u Lazarevcu pronasao Mischelin gume, u prodavnici kazu da ih nabavljaju direktno od distributera za Srbiju (ne pitah o kome se radi, a nije mi ni bitno). Kad ih ima ovde, onda mora da ih ima svuda ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam zadovoljan' date=' govori i to da kad potrosim ove (imam jos 4,5000 sigurno) kupujem iste.[/quote'] Probaj Pilot Power, kažu deèki da su još bolje Pilot Power rules P.S. Stvarno fenomenalna guma! Mekana, a traje! I kao sto Djuka rece, kad potrosim ove opet uzimam iste (ali vjerovatno 2CT ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probajte vi Bridgestone BT 002 Street Race jaca i bolja od miselina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Probajte vi Bridgestone BT 002 Street Race jaca i bolja od miselina Mozda je bolja za nijansu, ali ne vjerujem da duze traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja probao na stazi i jednu i drugu miselinka se pregrejala i ofucala bridgestone drzi kao luda i nema ostecenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ja probao na stazi i jednu i drugu miselinka se pregrejala i ofucala bridgestone drzi kao luda i nema ostecenja To joj jeste mana, na pisti popusta kada se pregrije, ali to je ipak samo guma za kombinovanu voznju. Na cesti nema sanse da se desi da se pregrije, a na stazi je treba "odmarati" poslije 6-7 krugova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 22, 2006 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Nove Meceler M-1 180/55-17 i 120/70-17 170eura i 120eura saljem i postom ako je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ja probao na stazi i jednu i drugu miselinka se pregrejala i ofucala bridgestone drzi kao luda i nema ostecenja To joj jeste mana' date=' na pisti popusta kada se pregrije, ali to je ipak samo guma za kombinovanu voznju. Na cesti nema sanse da se desi da se pregrije, a na stazi je treba "odmarati" poslije 6-7 krugova...[/quote'] Ja æu ubuduæe da zaobilazim Michelin.Prije par godina mi se pilot race na autoputu ,,otvorila,, po sredini, kao da je nekakav protekt.Isto se te godine desilo,Jadranku i Zemi iz Bijeljine i Damiru iz Tuzle,nakon preðenih dvjesto kulometara brze vožnje.Napominjem da su sve te gume kupljene na razlièitim mjestima,od Frankfurta,preko Tuzle do Krškog.Navodno nije za vožnju preko 260 kmh na auto putu,a na deklaracijama nije bilo nikakvog upozorenja za to.Svi smo,sreæom, ostali èitavi,samo je Damir malo omirisao u travicu pored puta.Da smo bar živjeli u Švabiji ili bilo gdje na zapadu pa da im to naplatimo. Pa,za šta je onda ako pilot race i pilot sport nisu za brzu i oštu vožnju.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 2, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...pilot race i pilot sport nisu za brzu i oštu vožnju.? To su sport-touring i touring gume! Za kombinovanu voznju (pista-cesta) postoje gume u HYPERSPORT klasifikaciji po imenu PILOT POWER i PILOT POWER 2CT! Ja imam Pilot Power i vjeruj mi da je to sasvim druga prica. Ja sa njom treniram na Miseluku, moji prijatelji voze Grobnik sa njom... Probaj :wink: P.S. Izbrisao sam ti jedan post posto si napisao dva ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 5, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ...pilot race i pilot sport nisu za brzu i oštu vožnju.? To su sport-touring i touring gume! Za kombinovanu voznju (pista-cesta) postoje gume u HYPERSPORT klasifikaciji po imenu PILOT POWER i PILOT POWER 2CT! Ja imam Pilot Power i vjeruj mi da je to sasvim druga prica. Ja sa njom treniram na Miseluku' date=' moji prijatelji voze Grobnik sa njom... Probaj :wink: P.S. Izbrisao sam ti jedan post posto si napisao dva ista.[/quote'] Govorio sam o generaciji guma od prije èetiri - pet godina i o tome da OD TADA gubim povjerenje u Michelin. Za ove kombajne koje sada vozim,Dunlop i Metzeler su,ipak, boji izbor. :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...