Jump to content

Moto Zajednica

Gdje kupiti Michelin i Bridgestone u Srbiji?

Recommended Posts

• Ne silazi, 5486 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Da li neko zna gdje ima da se uzmu gume ovih proizvodjaca u Srbiji,da li ima neka firma sajt da pogledam cijene ili ako neko zna konkretno neko mjesto i cijene jos bolje?

Posto sam nasao u Dubrovniku samo na jednom mjestu Bridgestone komplet za Fazera izadje oko 290 evra kad mi vrate PDV,tako da me naravno zanima samo ako ima negdje jeftinije.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5486 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Zdravo Djuro!

Pa iskreno ja bi najradije Michelin,pa sad odma gledam da uzmem pa da je stavim pod krevet,a i valjda je sada fer cijena.

Pa bih ti bio zahvalan,ako bi mi dao broj "distributera" i ako se sjecas koliko si ih ti platio i kako si sa njima zadovoljan!?

• Drug član, 2245 postova
Zdravo Djuro!

Pa iskreno ja bi najradije Michelin' date='pa sad odma gledam da uzmem pa da je stavim pod krevet,a i valjda je sada fer cijena.

Pa bih ti bio zahvalan,ako bi mi dao broj "distributera" i ako se sjecas koliko si ih ti platio i kako si sa njima zadovoljan!?[/quote']

Koliko sam zadovoljan, govori i to da kad potrosim ove (imam jos 4,5000 sigurno) kupujem iste.

Pablo je kupio gume takodje od Motofana (inace, Slobodan (motofan) nije nikakav preprodavac, svercer i sl. nego ima neku kompenzaciju sa jednim od dilera Michelina za Srbiju). Moze i on da ti kaze utiske

Tel ti je na PP

• Drug član, 1370 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Koliko sam zadovoljan' date=' govori i to da kad potrosim ove (imam jos 4,5000 sigurno) kupujem iste.[/quote']

Probaj Pilot Power, kažu deèki da su još bolje :D

• Drug član, 2245 postova

Koliko sam zadovoljan' date=' govori i to da kad potrosim ove (imam jos 4,5000 sigurno) kupujem iste.[/quote']

Jos da ih naprave u 19'' i eto mene kako struzem kolenima :mrgreen:

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ja sam slucajno u Lazarevcu pronasao Mischelin gume, u prodavnici kazu da ih nabavljaju direktno od distributera za Srbiju (ne pitah o kome se radi, a nije mi ni bitno). Kad ih ima ovde, onda mora da ih ima svuda :))

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Pilot Power rules 8)

P.S. Stvarno fenomenalna guma! Mekana, a traje! I kao sto Djuka rece, kad potrosim ove opet uzimam iste (ali vjerovatno 2CT 8) )

Probajte vi Bridgestone BT 002 Street Race jaca i bolja od miselina

Mozda je bolja za nijansu, ali ne vjerujem da duze traje.

ja probao na stazi i jednu i drugu miselinka se pregrejala i ofucala bridgestone drzi kao luda i nema ostecenja

To joj jeste mana, na pisti popusta kada se pregrije, ali to je ipak samo guma za kombinovanu voznju. Na cesti nema sanse da se desi da se pregrije, a na stazi je treba "odmarati" poslije 6-7 krugova...

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R
ja probao na stazi i jednu i drugu miselinka se pregrejala i ofucala bridgestone drzi kao luda i nema ostecenja

To joj jeste mana' date=' na pisti popusta kada se pregrije, ali to je ipak samo guma za kombinovanu voznju. Na cesti nema sanse da se desi da se pregrije, a na stazi je treba "odmarati" poslije 6-7 krugova...[/quote']

Ja æu ubuduæe da zaobilazim Michelin.Prije par godina mi se pilot race na autoputu ,,otvorila,, po sredini, kao da je nekakav protekt.Isto se te godine desilo,Jadranku i Zemi iz Bijeljine i Damiru iz Tuzle,nakon preðenih dvjesto kulometara brze vožnje.Napominjem da su sve te gume kupljene na razlièitim mjestima,od Frankfurta,preko Tuzle do Krškog.Navodno nije za vožnju preko 260 kmh na auto putu,a na deklaracijama nije bilo nikakvog upozorenja za to.Svi smo,sreæom, ostali èitavi,samo je Damir malo omirisao u travicu pored puta.Da smo bar živjeli u Švabiji ili bilo gdje na zapadu pa da im to naplatimo. Pa,za šta je onda ako pilot race i pilot sport nisu za brzu i oštu vožnju.?

...pilot race i pilot sport nisu za brzu i oštu vožnju.?

To su sport-touring i touring gume! Za kombinovanu voznju (pista-cesta) postoje gume u HYPERSPORT klasifikaciji po imenu PILOT POWER i PILOT POWER 2CT! Ja imam Pilot Power i vjeruj mi da je to sasvim druga prica. Ja sa njom treniram na Miseluku, moji prijatelji voze Grobnik sa njom... Probaj :wink:

P.S. Izbrisao sam ti jedan post posto si napisao dva ista.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R
...pilot race i pilot sport nisu za brzu i oštu vožnju.?

To su sport-touring i touring gume! Za kombinovanu voznju (pista-cesta) postoje gume u HYPERSPORT klasifikaciji po imenu PILOT POWER i PILOT POWER 2CT! Ja imam Pilot Power i vjeruj mi da je to sasvim druga prica. Ja sa njom treniram na Miseluku' date=' moji prijatelji voze Grobnik sa njom... Probaj :wink:

P.S. Izbrisao sam ti jedan post posto si napisao dva ista.[/quote']

Govorio sam o generaciji guma od prije èetiri - pet godina i o tome da OD TADA gubim povjerenje u Michelin. Za ove kombajne koje sada vozim,Dunlop i Metzeler su,ipak, boji izbor. :?:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja