Mito_Maniac 80 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru je od pre nekoliko dana XTX poceo da se gasi u voznji...Samo odjednom na tabli izbaci gresku ER-1 i ugasi se motor.Jel ima neko ideju shta bi mogla da bude ova greska i kako da otklonimo problem?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Error Er-1 : ECU link error pogledaj ovo štivo, možbude od koristi http://anne.messageboard.nl/31673/viewtopic.php?t=15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na linku stvarno je extra...Ali kako resiti ovaj problem ECU link error,to je ECU riknuo ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najn, nema komunikaciju. od žica i konektora pa do "najgoreg". vidi sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Proslog leta se meni bmw tako ponasao,znaci samo se ugasi u toku voznje..e svasta sam mislio da je...ispostavilo se da je klemna na akumulatoru bila lose stegnuta,kad pogledas sve je ok,ali prilikom nekog truckanja na momenat izgubi kontakt i motor se ugasi,ja zaalnasujem i nastavim i tako sve do sledece rupe ili neravnine.Kljuc 10 je resio problem.Mozda je tako neka banalna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan ili moze bit da mu je los kontakt na nogari.to je mene proslo ljeto ubijalo a niko da se sjeti tako banalne stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da se nije neko igrao sa predjenom kilometrazom..... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...