HoochieMan 30 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan (nadam se da sam pogodio rubriku) Otkad sam kupio motor najmim pomenutu garažu, čemu ima već skoro godinu dana. Nalazi se u kompleksu garaža u Gočkoj, ispod škole, i namenjena je samo i isključivo motoru (motor, alat, kozmetika). Ima rasvetu, struju dvo i trofaznu, i sasvim dovoljno mesta. Najmim je za 50 eura mesečno, što sve teže podnosim u poslednje vreme. Troškove bi podelili, tako da se za 25e mesečno neko od mojih kolega može rešiti glavobolje, i imati toplo i zaštićeno mesto za svoju mašinu. A koliko garažiranje znači za motor, najbolje mogu da kažem iz ličnog iskustva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Garaža je suva i provetrena, korektno obezbeđena. Odnosi sa komšijama odlični, uvek mirno spavam. 063 285 463, Vlada (HoochieMan) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje slobodno mesto u garaži, VFR čeka društvo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, podrazumeva se da u obzir dolaze i cimerke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...