davidoff 27 Napisano Maj 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle burazer bi pazario skuter do 1100-1300e u obzir dolaze Vespa ET2,ET4,Peugeot Elyseo,Elystar,Malaguti Madison,i sl. Moze i nesto drugo sto se uklapa u ovaj budzet! Nudite.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte se stideti nudite slobodno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ti bese prodade lx 125 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan pa ti bese prodade lx 125 ET4 pre par meseci jeste pa presao na vece itd. da ne objasnjavam! Predpostavljam da se cudis sto sad burazer kupuje skuter kad je od mene mogao da uzme,e pa nije imao kesa a meni bio potreban da kupim Hyosung-a! Eto! I sa mi je zao sto nisam sacekao malo i njemu dao Vespu jer sad za te pare nemoze da nadje ni blizu tako dobru! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ako te zanima tgb 150 2004,masina odlicna ,malo presao,plastike lose i izgrebane javi se na pp.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... a ako bi Vespu ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34346.40 možemo razgovarati,... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ako te zanima tgb 150 2004,masina odlicna ,malo presao,plastike lose i izgrebane javi se na pp.. Hvala na ponudi ali prioritet su gore navedeni modeli pa ako to ne nadjemo onda idemo dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ... a ako bi Vespu ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34346.40 možemo razgovarati,... Dule hvala na ponudi ali burazer je vise za noviju varijantu tipa ET2,ET4,mada ja bih vrlo rado vozio tako nesto,super izgleda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 7, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan rekoh ja da ces ti jos kukati za vespicom , na ovaj ili onaj nacin moj ortak ima pored Yamahe XT jos tri skutera jedan je neos , dva su liberty !cena za jednog je 650 evrica i to sa ekstra motoricem sredjenim itd . Prodao je decku kola pa uzeo uz doplatu ako te zanima pusti mi pp da ti dam br. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan rekoh ja da ces ti jos kukati za vespicom , na ovaj ili onaj nacin moj ortak ima pored Yamahe XT jos tri skutera jedan je neos , dva su liberty !cena za jednog je 650 evrica i to sa ekstra motoricem sredjenim itd . Prodao je decku kola pa uzeo uz doplatu ako te zanima pusti mi pp da ti dam br. Ne staj mi na muku ziv nisam cele nedelje gledam lomove i trosim vreme na gluposti,danas idem da vidim jednu ET4-ku pa cu javiti ako nista ne uradim! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ni danas nista idemo novi dan nove ponude! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Napominjem PIAGGIO VESPA ET4 125/150 ili ET2 50 su PRIORITET a ako to ne nadjemo idemo sa spiskom dalje npr. MALAGUTI MADISON 125/250,PEUGEOT ELYSEO/ELYSTAR,KYMCO GRAND DINK 125/250 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 9, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Epicuro 125cc? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Epicuro 125cc? Posalji mi slike sa cenom i opisom na std@beotel.net! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sirimo listu APRILIA LEONARDO 125/150/250,SUZUKI BURGMAN 250/400! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Leonardo 150 cm, 2000 godiste, siva boja, promenjeno ulje, filteri tj. uradjen ceo servis i skuter je u perfektnom stanju ali zaista. Cena je 1400 ali bi najverovatnije mogli da se dogovorimo. Pozzz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Leonardo 150 cm, 2000 godiste, siva boja, promenjeno ulje, filteri tj. uradjen ceo servis i skuter je u perfektnom stanju ali zaista. Cena je 1400 ali bi najverovatnije mogli da se dogovorimo. Pozzz... Salji telefon na PP a slike na std@beotel.net! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zovni drugara ima neki mislim kimko 125 pa vidi koji je inace u pitanju je starija generacija vozaca tako da nije akan sigurno a izgleda lepo 062/400-373 denis motor je u pancevu . pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan zovni drugara ima neki mislim kimko 125 pa vidi koji je inace u pitanju je starija generacija vozaca tako da nije akan sigurno a izgleda lepo 062/400-373 denis motor je u pancevu . pozdrav Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos uvek nudite..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti slike, nadam se nekom odgovoru. Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno! LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...