pedja sombor 6 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko sta ce biti u subotu na miseluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Zurka pocinje u 13 i traje do 22 kad se seli u klub. Bice legalne trke, go go ribice bla bla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mara 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: ns Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sve otkazano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ta informacija??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Otkazano ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam procitao na nekom forumu: "Ovo mi doletelo u mail-u Postovani obracamo vam se u ime organizacionog tima manifestacije MISHELUK TO SPEED , ista se nece odrzati u subotu 9.maja zbog nerazumevanja gradskih institucija za akciju mladih.U znak podrske organizacionom timu odrzace se zurka u klubu AMNESIA sa pocetkom u 22h ... svi ste dobro dosli A i chuo sam na AS-u da je ogranizator bio zadrzan u muriji, verovatno su neshto pocheli na ser." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam procitao na nekom forumu: "Ovo mi doletelo u mail-u Postovani obracamo vam se u ime organizacionog tima manifestacije MISHELUK TO SPEED , ista se nece odrzati u subotu 9.maja zbog nerazumevanja gradskih institucija za akciju mladih.U znak podrske organizacionom timu odrzace se zurka u klubu AMNESIA sa pocetkom u 22h ... svi ste dobro dosli A i chuo sam na AS-u da je ogranizator bio zadrzan u muriji, verovatno su neshto pocheli na ser." Ja sam ovo saznao tek kad sam došao tamo, ali sve jedno mi je bilo super sa NS ekipom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam procitao na nekom forumu: "Ovo mi doletelo u mail-u Postovani obracamo vam se u ime organizacionog tima manifestacije MISHELUK TO SPEED , ista se nece odrzati u subotu 9.maja zbog nerazumevanja gradskih institucija za akciju mladih.U znak podrske organizacionom timu odrzace se zurka u klubu AMNESIA sa pocetkom u 22h ... svi ste dobro dosli A i chuo sam na AS-u da je ogranizator bio zadrzan u muriji, verovatno su neshto pocheli na ser." Ja sam ovo saznao tek kad sam došao tamo, ali sve jedno mi je bilo super sa NS ekipom Sledeći put ako budeš blizu Temerina i ne javiš se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...