mixa 1034 Napisano Maj 5, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi forumasi ako imate vremena i mogucnosti, ne propustite 30. i 31. maja Moto kros trku u Pancevu. Kolege iz MK Sirius koji ovo i organizuju su nam dojavili kad, sta i kako, na cemu im zahvaljujem. Evo plakatica: a detaljnije imate ovdje: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=420&Itemid=41 Nadam se da ce ovo ubuduce postati pravilo, da organizatori jave za neki dogadjaj, kako bi mogli da obavjestimo forumase. Unaprijed hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je kod kasarne na putu za Jabuku? Levo posle mosta od hotela. Jesam li u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 5, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Staza se nalazi na 1.5 km od centra, ka buvljaku (kasarna 5000). udaljenost od centra Beograda je oko 14km. I ne brinite, samo kroseri će rovati po zemlji, prilaz stazi je asfaltiran. I naravno obezbjeđen parking za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, konacno pravovremena informacija. Vidimo se na Monci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan uuu, super, jedva cekam! staza je odlicna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 5, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan uuu, super, jedva cekam! staza je odlicna! Eto taman da malo vedzbas sa Dominatorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan uuu, super, jedva cekam! staza je odlicna! Eto taman da malo vedzbas sa Dominatorom. vezbam vec tamo ali nisam za trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je kod kasarne na putu za Jabuku? Levo posle mosta od hotela. Jesam li u pravu? ne nije ta kasarna na putu za jabuku . kad udjes u pancevo ides pravo i na zadnjem semaforu lavo . videces da ulica udara posle semafora na prugu a tu je jos sa leve strane garaza velika ,toplana i pivara wajfert . znaci kad si skrenuo levo ides do kruznog toka na kom skreces odma desno i prelazis prugu , vozis pravo putem i pre sledece pruge skretanje desno stazu ces videti jos sa puta . pozdrav za klub sirijus i Luku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je kod kasarne na putu za Jabuku? Levo posle mosta od hotela. Jesam li u pravu? ne nije ta kasarna na putu za jabuku . kad udjes u pancevo ides pravo i na zadnjem semaforu lavo . videces da ulica udara posle semafora na prugu a tu je jos sa leve strane garaza velika ,toplana i pivara wajfert . znaci kad si skrenuo levo ides do kruznog toka na kom skreces odma desno i prelazis prugu , vozis pravo putem i pre sledece pruge skretanje desno stazu ces videti jos sa puta . pozdrav za klub sirijus i Luku HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam obisao ovu stazu koja je danas kompletno oblikovana tako da ce se voziti na potpuno novoj stazi sa novim skokovima . ostalo je jos da padne kisa da malo slegne zemlju posto je premekana na nekim delovima . inace glavni majstor za oblikovanje je bio stariji Krezic iz zrenjanina tako da nema ni potrebe sumljati u kvalitet , Bane iz moto kluba sirijus je prepustio posao profesionalcu koji je danas bio prezadovoljan sa odradjenim poslom i terenom sa svojim mogucnostima . ko god bude dosao nece zazaliti jer ce imati sta da se vidi i uziva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas je bilo dosta nasih vozaca motokrosa na vezbanju molim da obratite paznju u narednom periodu do trke pogotovu subotom i nedeljom izbegavajte da ulazite na stazu ili da je secete kad ima dosta vozaca na njoj . inace po novom obiku i pripremama za trka bice to jako lep vikend krajem meseca posto je staza potpuno nova i ima dosta novih skokova . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim da gledam sa ekipom iz Zrenjanina posto ce moj komsija Krezic mladji voziti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim da gledam sa ekipom iz Zrenjanina posto ce moj komsija Krezic mladji voziti.. njemu to dodje kao domaci zadatak kod kuce posto mu je tata glavni bio za oblikovanje staze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan sutra Da ne bude lijeno, da se nabaci koja slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Slike, neki izveštaj za nas koji nismo mogli da dođemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam bio sa aparatom za slikanje a i zanimljivije mi da pratim desavanja u boksu , mogu dati samo mali pregled koliko sam zampatio . u klasi 65 mislim da je vozac iz sagmajsterovog tima bio prvi a ostale neznam . klasa 85 prvi sale iz zemuna ( jako lose startovao u drugoj trci zadnji na startu , posle ih sve odro ) drugi kriznik iz hrvatslke , u klasi 85 pad malog petra iz panceva srecom bez u bolnici konstatovano da nema povreda , samo ugruvan i strah od naglog gubitka vazduha . klasa 125 neznam koji je plasman i nepening takodje . u klasi 125 pad malog luke i napuknuce klucne kosti . u nepenig klasi tezak pad vozaca iz brusa posle staha okolnih posmatraca da je povreda kicme izgleda da je samo polomljeno neko rebro i ako je tacno proboj plucnug krila . ovo je inace i bio najtezi pad . generalno dobra trka uz posetu kolega iz slovenije i hrvatske . solidna poseta nasih gledalaca i vozaca sa obzirom da se trka neboduje jer je pozivna , staza je perfekno odradjena . publika nenaviknuta na dogadjaje ovake prirode i koristila je svaku priliku da pretcava stazu gde cak nemoze ni da vidi dali neko dolazi od vozaca jos i decu vuku u celoj kombinaciji . krezica je izdao motor u trci pa je ostao bez tecnosti za hladjenje nesa iz panceva super odvezo trku cak se i drzao dobro prvih 15 min u obe sa obzirom da je sinoc konstatovano da klip i stublina imaju pola milimetra razlike karika nije ni bitna u ovoj kombinaciji , mali nikola u klasi 85 isto problem sa kompresijom u prvoj trci u drugu vozio sa drugim motorom , u klasi 85 smo imali i jednu pripadnicu lepseg pola koja se takmicila odvezla je trku polako ali sigurno ( mislim da od skora vozi) . toliko od mene sledeci put cu se potruditi da ponesem aparat . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 31, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i za ovoliko. Valjda je neko bio sa aparaticem. Svima zelim brz oporavak. Svaka cast Pancevcima za dobru stazu i organizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aleksandra. Odlicne slicice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!!! Ja sam jedan od članova moto kluba SIRIUS i želeo bih ovim putem da se zahvalim svima koji su došli i uveličali ovaj moto događaj. A posebno da se zahvalim Članovima mog kluba koji su dali sve od sebe, verujte da nimalo nije bilo lako ovo sve organizovati. Ako je bilo nekih propusta niie bilo namerno , trudili smo se maksimalno i verujem da ste uživali. Ja nemam slika jer sam non stop jurcao . Hvala Aleksandri na lepim fotkama, nadam se da će još neko da postavi slike. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vama Sirijusanima sto ste priredili ovakav moto kros praznik. Nadam se da ce toga biti i u buduce. A ovaj sajt sa rezultatima bi mogao biti maaalcice bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!!! Ja sam jedan od članova moto kluba SIRIJUS i želeo bih ovim putem da se zahvalim svima koji su došli i uveličali ovaj moto događaj. A posebno da se zahvalim Članovima mog kluba koji su dali sve od sebe, verujte da nimalo nije bilo lako ovo sve organizovati. Ako je bilo nekih propusta niie bilo namerno , trudili smo se maksimalno i verujem da ste uživali. Ja nemam slika jer sam non stop jurcao . Hvala Aleksandri na lepim fotkama, nadam se da će još neko da postavi slike. Pozdrav svima! organizacija je bila na nivou ja nisam primetio neke propuste , tako da nema razloga za brigu po tom pitanju . sem toga ako se nekom nije svidelo moze i sam da organizuje . moram dodati da su pljeske bile samo 120 din bez ikakvog dranja , mozda pice malo skuplje ali nista mnogo . na slikama decko koji vozi motor sa brojem 2 je mali petar iz panceva kao i na zadnjoj slici sa tatom njegovim . broj 165 je pobednik klase 85 ccm sale iz zemuna . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trka je bila odlicna. Staza je bas dobra, ima velike ali sigurne skokove. Samo da se nastavi sa voznjom, obicno sve staze propadnu brzo jer ljudi prestanu da je voze nakon mesec dana. Organizacija je bila odlicna, nagrade super, za ucesnike organizovana hrana i pice. Stvarno je sve bilo na visokom nivou. Zahvaljem se organizatorima na ulozenom trudu. Imacu ja jos neke slikice pa cu da ih okacim kada dobijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...