draza 548 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju arai chaser ista kao na slici . Kaciga je nosena svega par puta jer je greska prilikom kupovine (posgresna velicina) Velicina je l za obim glave do 59 cm. Cena kacige u katalogu je 599 evra a ja je prodajem za 250 evra jem mi je jako hitno . Postoje dve sitne ogrebotine koje cu slikati i postaviti . Moze i ponude na pp . 065 54 56 544 [move]ZA KES 220[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo ovu jednu sliku . Ako treba bice jos . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta jel` jurus ARAI X2,X3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok brate nego mi treba novac . A trazio bi i x2 lil x3 .Ako neko ima da hoce da proda neka se javi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam jurio nekakvu kombinaciju za x2 zimus, propade, pa sam uzeo AIROH S4 novu iz Nemacke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan kako si zadovoljan sa s4 , neki se zale pisti i tako to . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mora da zvizdi to je ipak enduro kaciga. Ali kada glavu povijem blago na dole da vetar sklizne preko suncobrana dosta je bolje. Vise je koristim za gradsku voznju i offroad, dok za duzi put imam N102. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nikome ne treba dobra kaciga . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 240 evra ??? ??? ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan brate , gde je zagrebana, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Tu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan slobo brate ovo je model kao moj slemce je do bolaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisi prodao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam :-[ sve neke zamene a spustio sam cenu jem mi treba novac . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba da spustim cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan samo da je crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prefarbaj je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prefarbaj je TOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da je crna rekli bi "E DA JE SAMO PLAVA ODMA BI JE KUPIO" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1793 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi ja, al mi mala glava ... Možda da ponovo puštim kosu Pozdrav drugare ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi ja, al mi mala glava ... Možda da ponovo puštim kosu Pozdrav drugare ! Idi bre u ......... prevrnuh se od smeha ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan ZA KES 220 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan drazo braticu spusti jos malo i moj brat predsednik da uleti u plavi arai znas kako mu se uklapa uz plavog fazera do bola ;)a snimi moju guardian Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke arai je arai Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...