shvaba 17 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i cestitam na hrabrosti' date=' jer ipak nije naivno ici u takve avanture sam! :shock:[/quote'] Njemu jedino lose sto moze da se desi je da ga neka mecka pomesa sa muzjakom, odvede u jazbinu i siluje ga do proleca? :mrgreen: :mrgreen: ... naravno dok god se mecka zove natasa..... :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 12, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Pablo! Kaj se tièe solo off roada,a kaj reæi,naravno da je frkovito,ali alfa muškarci su navikli... :wink: To Švaba,ako misliš na onu sa B.,ma može me silovat i do kraja života... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 16, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Novi UP DATE! I danas se malo jahalo ZagRRebaèkom GoRRom!Èlanovi DRAS,Franc i moja malenkost!Start Šestine cilj Lipa i natrag!U Zlatnom medvjedu nekaj pogablali i eto me na poslu! :palacgore: Malo se zapinjalo,pa rješavalo,malo se padalo,pa dizalo...sve u svemu predivno proveden "radni dan"!Vrijeme i više nego zadovoljavajuæe! :palacgore: http://www.youtube.com/watch?v=_WYaja_823M http://www.youtube.com/watch?v=m5INH-P2Hzo http://www.youtube.com/watch?v=9a3ADBrNipM http://www.youtube.com/watch?v=cLoMIbah8Og http://www.youtube.com/watch?v=VT90So87hb8 Evo odmah i linka ukoliko opet ne radilo! :? http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,32457.new.html#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mashala!!! A gde je od danas??? Jel ovo Linza kupio Varadero? Svidja mi se ova kaljuga!! Svidjaaaaa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Juèer ipak pao dogovor da Super Jura i ja odemo na mali djir Medvednicom!Plan je bio doæi do Kamenih svata!Juri veæ u startu,nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja, bilo prezahtjevno,pa je linijom pametniji popušta,asfaltom krenuo ka mado s Medvedgrada! Ja solo nastavio ka Svatima!I nakon nekog vremena i uspio ih pronaæi!TAmo me doèekala nagrada za trud u obliku predivne panorame!Bližio se mrak , pa sam se sa Bizeka asfaltom vratio mado! Krasno provedeno poslijepodne i savladanih ukupno 55 km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sorry,al dok djura ne posloži te fotke kak treba,evo link: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,32457.250.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Opako!!!! Ljudi bas znaju da se zabavljaju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Juèer "èekali" do 16:00 da poène padati kiša i mala družina Jura,Dras i ja krenuli u akciju kodnog naziva "RAIN FORREST"!Polazak iz Markuševaèkog kamenoloma pa "autoputom" do Hunjke!Tu skreæemo ka Lipi!Kiša pada,trava raste,gora zelena... Prbrodivši sve nedaæe putem dolaskom do Lipe kiša prestaje i zasja sunce što koristimo za pravljenje prvih fotki i sušenje opreme! Odmorivši i posušivši se koliko-toliko nastavljamo po planu natrag ka Hunjki pa na Kamene svate!Sreæemo zanimljivog stvora i malo se družimo s njim! Šuma isparava... Iako je do juèer bilo suho vrijeme ove zadnje kiše su napravile Amazonu od Medvednice!Potoci se slijevaju u sve rupe i tvore brojne ovakove lokve... Nije prošlo dugo i nadomak Hunjke u jednom od ovakvih "jezera" Dras udara boènim dijelom kotaèa u neki kamen i "izuje" gumu s felge!Nikakvog alata sem kliješta i malog odvijaèa(šerafncigera) nismo imali!Improviziravši dizalicu pokušavamo na sve naèine osposobiti Grizlly-ja za nastavak akcije u æemu oko 19:00 sati i uspijevamo!Pumpa je ipak odradila svoje! Bez obzira na 19:00 sati i mrak koji æe nas uskoro zateæi,te blato koje je posvuda po nama i oko nas nastavljamo po planu! Došavši konaèno do Hunjke nastavljamo asfaltom do rudnika gdje skreæemo ka Svatima!Vidljivost je sve slabija i ubrzo jedna uzdužno preprijeèena grana rezultira mojim prvim i jedinim, toga dana,padom!Bez posljedica ,naravno!IPak je mekana podloga!Nešto prije skretanja za Ponikve upadam o ovo: Filmiæ izvlaèenja slijedi popodne!Naime Jurin konop i Drasov Grizzly,te moja spremnost da se smoèim i zblatim do kraja rezultirala su uspješnim savladavanjem i ove prepreke!Nakon par pokušaja paljenja i DRZ pokaže znakove života!Ovdje pada odluka da ipak ne idemo do Svata veæ da se spustimo na Zelenu magistralu!Uspijevamo nakon dosta "muke po svjetlima" s moje strane!Nakon toga je uslijedilo veselje zaposlenika u Water world-u u Španskom gdje su se "djeca" malo zabavljala Mini Wash-om i dovela se u stanje dostojno civilizacije! Za kraj prilažem i rutu!77 km do praone u Španskom: Do slijeæeg izvješæa sa GoRRe lijep pozdrav svima! :jesus: Ukoliko se ne bi vidjele fotke prilžem i link do njih: http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=32457.msg1048938#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan MRRRAK !!!!!! momci nabijate mi komplekse, ubicu se od posla , i ono mrve zivota shto mi ostane ocu ovako da zivim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto je doktor blago retardiran i vec godinu dana ne moze da nauci kako da postuje slike ovde, a meni je zao da gomila vas odustane od gledanja jer umesto fotografija vidi "brojke i slova", evo slika gore. Sva sreca, pa ima sta da se vidi a i priznacete, lepo mu stoji blato :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh....cuo sam za filmove koji ovako pocinju... Doktore, imas nastavak? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Doktore...O chemu se radi? Malo,malo...pa u blato? :misli: Bravo za akciju s'gumom! =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Posto je doktor blago retardiran i vec godinu dana ne moze da nauci kako da postuje slike ovde' date=' a meni je zao da gomila vas odustane od gledanja jer umesto fotografija vidi "brojke i slova", evo slika gore. Sva sreca, pa ima sta da se vidi a i priznacete, lepo mu stoji blato :wink:[/quote'] Ljakse isto postam na više foruma , a samo su na BJB problemi!I dalje misliš da je to do mene???? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Uh' date=' uh....cuo sam za filmove koji ovako pocinju... Doktore, imas nastavak? :mrgreen:[/quote'] Jok,ali imam jedan interesantan!Da upload-am? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Doktore...O chemu se radi? Malo' date='malo...pa u blato? :misli: [/b'] Bravo za akciju s'gumom! =D> Karma!Šta æeš! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto je doktor blago retardiran i vec godinu dana ne moze da nauci kako da postuje slike ovde' date=' a meni je zao da gomila vas odustane od gledanja jer umesto fotografija vidi "brojke i slova", evo slika gore. Sva sreca, pa ima sta da se vidi a i priznacete, lepo mu stoji blato :wink:[/quote'] Ljakse isto postam na više foruma , a samo su na BJB problemi!I dalje misliš da je to do mene???? :wink: a kako ja kad stavim slike na bjb i motori.hr nema nikakvih problema? Ipak je tu nesto do sivih celija :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 17, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jok' date='ali imam jedan interesantan!Da upload-am? :wink:[/quote'] JEEEEEEEEE SAMO PRETIS....nikad svet to nece videti......neko hebesh svet POSALJI MEEEEEEEEENNNNNIIIIIIIIIIIII nego off: ti radi onaj retarder ili sta je vec za stroma...valja li?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Jok' date='ali imam jedan interesantan!Da upload-am? :wink:[/quote'] JEEEEEEEEE SAMO PRETIS....nikad svet to nece videti......neko hebesh svet POSALJI MEEEEEEEEENNNNNIIIIIIIIIIIII nego off: ti radi onaj retarder ili sta je vec za stroma...valja li?? Montiran je,ali èekam vikend da isprobam! :roll: Oš onaj iz Bg ili onaj iz Zg? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 17, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jok' date='ali imam jedan interesantan!Da upload-am? :wink:[/quote'] JEEEEEEEEE SAMO PRETIS....nikad svet to nece videti......neko hebesh svet POSALJI MEEEEEEEEENNNNNIIIIIIIIIIIII nego off: ti radi onaj retarder ili sta je vec za stroma...valja li?? Montiran je,ali èekam vikend da isprobam! :roll: Oš onaj iz Bg ili onaj iz Zg? :shock: uuuu pa salji samo salji nema veze.... :) samo da se gleda i javi kako radi to cim probas bas me interesuje dali je fora ili stvarno radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e moj Djuro, Chala se zaebava po shumama i gorama a tebe ni da mu zaprijetis istom mjerom... Chalo, daj malo Djuri to kros orudje dako ti uzvrati valjano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvijek mu je na raspolaganju KTM u Zg,ali cvika! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvijek mu je na raspolaganju KTM u Zg' date='ali cvika! :wink:[/quote'] Ko cvika? Ja cekam da onaj austrijanac nabudzi ovaj novi Francov KTM pa da krenem u supermotard! Znas da mi to ide od ruke. Malo proklizavanje, malo nozica u krivini :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvijek mu je na raspolaganju KTM u Zg' date='ali cvika! :wink:[/quote'] Ko cvika? Ja cekam da onaj austrijanac nabudzi ovaj novi Francov KTM pa da krenem u supermotard! Znas da mi to ide od ruke. Malo proklizavanje, malo nozica u krivini :mrgreen: O Enduru je rijeè i to onome HARD! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvijek mu je na raspolaganju KTM u Zg' date='ali cvika! :wink:[/quote'] Ko cvika? Ja cekam da onaj austrijanac nabudzi ovaj novi Francov KTM pa da krenem u supermotard! Znas da mi to ide od ruke. Malo proklizavanje, malo nozica u krivini :mrgreen: O Enduru je rijeè i to onome HARD! :wink: Pusti Djuru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav enduro. Meni ga Franc pravi za supermoto. Prepoznao je talenat. Iskusan je on. Pa kad mu ga dam.... Nego doktore, upravo sam pojeo sve bajadere. Jel da ja dolazim tu ili ces ti na motokros :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...