sinke 451 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi prodajem kawu er-5 -97-crna sve perfektno nikad padano uvezena od italijana 50-o godiste koji je prvi vlasnik,garazirana, registrovana godinu dana ,2 originalna kljuc.35000km .Uz dajem nosac kofera i kofer ,kacigu nolan.Bg cena-2500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak011 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, malo da ti izreklamiram bajk: ja sam vozio upravo jednu ovakvu ER-5 posle MZ-a i mogu reci da je ovo pravi motor za onoga ko tek ulazi u ovaj svet, odnosno, najbolji "prvi pravi motor"! Cuo sam i da se u Engleskoj on koristi za obuku vozaca jer je prilicno stabilan u krivini.. Izvinjavam se svima za off, pozdrav i da ga brzo prodas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za komentar .ja sam na krosevima ucio da vozim yamaha tt-r 250 ,dt125,pa onda xt.mada je er-5 prava stvar za grad i bg guzvu.Potrosnja 5l ja merio :o,jako upravljiv motor a ima i snage.Jos jednom hvala i pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...prelep bike...za male pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan sto jest jest .bice jos slika ovih dana mada je uzivo jos lepsi i stvarno je stanje kao da je iz salona izasao.kupac treba da sedne sipa za 500din i da se voza do mile volje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi evo i broj mog tel:060/600-60-61 pa se javite bez obaveza da se provozamo popijemo kafu ,mozda se neko i zaljubi u Kawu ne u mene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ebes kawu daj tvoju sliku ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan evo jos koja slicica :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 8, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zainteresovan za zamenu za Piaggio X8/125 2005god Evo link ka motoru.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=6486&catid=31&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci za motor, ja nisam objektivan... Kazi mi za nosac kofera i kofer, ako mozes pusti kou fotku, da li si zaonteresovan posebn da prodas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan pa za nosac sam se vec dogovarao sa paukom sa foruma za 50 e ali mi je kod drugara ocekujem da mi vrati ovih dana pa ako pauk odustane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa za nosac sam se vec dogovarao sa paukom sa foruma za 50 e ali mi je kod drugara ocekujem da mi vrati ovih dana pa ako pauk odustane. Pauk ne odustaje,tj,voleo bih da ga vidim i kako izgleda kada stigne pa se nadam uspesnom poslu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 9, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan ok druze.bice od ponedeljka neki dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...