Pablo 1811 Napisano Novembar 5, 2006 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmisljam. Cesto prigovaramo organizatorima skupova za ovo ili ono, tj. da je sve bilo kao super, al da nesto nije bilo kako treba ili sta vec. Sto ne bismo zapoceli temu o tome kako bi trebalo da izgleda idealni moto skup, cisto da vidimo sta je to sto mi ocekujemo od organizatora. A ko zna, mozda ovu temu budu citali ljudi koji ce organizovati moto skupove sledece godine. Shvatite ovu temu kao mesto za vase ideje i sugestije. Dakle, kako vi zamisljate idealni moto skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 5, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Eh , idealan... mislim da je jako tesko ako ne i nemoguce napraviti idealan skup - uvek ce nekom nesto da fali... :roll: Medjutim ono sto meni smeta je neinventivnost u organizaciji moto skupova . Kod nas se 90% skupova pravi po istom sablonu , pa cak i kad bi neko i uspeo da napravi "idealan" skup , posle bi svi to kopirali i opet bi to preraslo u sablon . Zato bi po meni bilo idealno kad bi se svaki organizator trudio da se njegov skup bar po necemu razlikuje od drugih , tako bi se konacno odmakli od stereotipa : lokacija - obicna livada zabava - bacanje gume klopa - suljpa i da ne nabrajam dalje znate i sami... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem sa Easy Rider-om, svaki susret isti k...! Tako da nisu ni nesto preterano interesantni,kad odes na jedan kao da si bio na sve, ne bukvalno, 70% isti bendovi sviraju,trke ubrzanja,streetfight, pasulj i to je to!!! A trenutno mi ne pada na pamet nista sto bi tu moglo da se menja, kad bi neko nesto promenio mislim da bajkeri ne bi te novine prihvatili, zato sto su navikli na ove tradicionalne skupove!!! Mozda neka originalna lokacija... Bas me interesuju odgovori na ovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Idealan moto skup je mali moto skup koji je udaljen od civilizacije i na koji bi dosli samo pozvani ljudi, pravi ljudi. Gde nece biti gledaoca,tj lokalnog stanovnista, koji na motoriste gledaju kao na cirkuzante i od moto susreta prave vasar. Takvi su bili moto susreti pre bombardovanja i mislim da se to lepo vreme nece nikada vratiti. To su bili provodi i to su bili pravi moto susreti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju, mislim da dosta dobrih stvari dolazi iz nas samih,a isto tako i loših, tako da ako si ti u srcu svom ok, sa samim sobom, svako æe ti mesto biti ok, jer ono dobro dolazi iz tebe, sa druge strane, ako si zajedljivi zlotvor sa izraženim kritizerskim stavom, a unutra opet posvaðan sa samim sobom, nigde ti neæe biti dobro, ma koliko se ljudi trudili da te animiraju. Ali u suštini se jako slažem sa Easy-jem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 7, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ajde da nabacim i par konkretnih sugestija : -HLADOVINA. Prilikom odabira lokacije treba voditi racuna o tome da svi ucesnici skupa imaju gde da se sklone od vrucine , ja sam se gadno smorio na nekim skupovima koji su se odrzavali na goloj livadi bez ijednog drvceta :? -SMESTAJ. Ne vole svi bajkeri da kampuju , pa bi zbog toga bilo pozeljno da u blizini kampa postoji i neki komforniji smestaj (pozitivan primer je ovogodisnji skup MK Arhangela u Batocini ) -NEDELJA. Na svim skupovima glavna desavanja su subotom , dok u nedelju uglavnom nema nikakvih sadrzaja , pa bi i o tome trebalo razmisliti ... Jedno od mogucih resenja je vezivanje termina za moto skup sa terminom nekog sportskog dogadjaja (moto trke , moto kros...) koji se odrzava u tom gradu ili bar regionu...jer mnogi bajkeri bi voleli da posete oba dogadjaja , a neki to ne mogu ako su istog vikenda trke u Vrscu a skup u Ivanjici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eh, Vrsac sa sve trkama se gadjao upravo sa Arhangelima u Batocini, jedan od rezultata tog poklapanja je i relativno slab odziv na moto-skupu. Sa druge strane, Petrovaradin se potrefio sa takodje trkama u NS, problem je bio u tome sto nije bilo defilea ali je zato bila strahovita guzva u Petrovaradinu ka NS, samo je pravac ka Bgd-u starim putem bio prhodan, ostatak je bio i za motore napor za probiti se, o kolima da ne pricam. Takve price redovno prate problemi. Kako zvuce stvari sa organizaovanjem skupova? Pa, nacelno, moto-klub koji je organizator/domacin uglavnom se oslanja na podrsku lokalne zajednice, najcesce na samu Opstinu koja odobrava najznacajniji deo sredstava. Ipak, ponegde nije ni moguce bas sve dobiti tako jer je problem u prostoru na kome se organizuje skup (ovo treba da aminuju policija, vatrogasci, lokalna nadlezni zdravstveni faktori itd.), te se lokacija mora zakupljivati sto znacajno utice na smanjenje osnovno dobijenih sredstava. Ulazak pivskog pokrovitelja na moto-skup poprilicno popunjava nastale rupe u budzetu kao i zakup prostora za rostildzije i slicne komercijalne ucesnike. Naravno, uvek je moguce i neku reklamu pobrati, neko generalno pokroviteljstvo i slicno cime se vec sticu uslovi za angazovanje pratecih sadrzaja, od redara, preko pasulja i slicnih ice-pice stavki, pa sve do muzicara na sceni. Toliko stvari zaista nije jednostavno organizovati a da sve funkcionise kako valja ali i ako to uspe, jos uvek ostaju otvoreni problemi programa, nagrada, defilea itd. Mozda i najbitnija stvar je da se ne desi nesto sa tragicnim posledicama jer se to neizostavno dalekosezno odrazi na organizatora i to je nesto od cega se najvise i strepi. Zasto sve ovo pisem? Pa zato da bi se svaki predlog o dobro organozovanom skupu pokusao ukrojiti u ove realne parametre organizacije jednog skupa i time dobio na tezini jer inace samo ispucavanje zamisljenih predloga nece pogoditi samu svrhu teme. Ja sam komformista, volim da se vozim u fotelji na dva tocka, i kako lepo primecuje Easy, volim da zanocim u komfornom krevetu kao u Batocini. To verovatno nije bas izvodljivo svuda ali je zato zaista izvodljiva prica o hladovini i stvarno na taj detalj itekako treba obracati paznju. Moje vidjenje idealnog skupa je veoma prosto, osecam se ugrozenim silnim "pucanjima" po skupovima te se moj idealni skup svodi samo na izostavljanje "pucanja" i sve mi je onda potaman....doduse, kada toga ne bi bilo, verovatno bi bilo jos stvari koje bih "popravljao" po skupovima ali su zasad sve one u senci "pucaca". Kako kaze jedan prijatelj, niko ne ide na moto-skup da bi jeo pecenog vola ali sam se slatko najeo u Indjiji, prijaju takva isklizavanja iz klisea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date='Ja sam komformista, volim da se vozim u fotelji na dva tocka, i kako lepo primecuje Easy, volim da zanocim u komfornom krevetu kao u Batocini. Moje vidjenje idealnog skupa je veoma prosto, osecam se ugrozenim silnim "pucanjima" po skupovima te se moj idealni skup svodi samo na izostavljanje "pucanja" i sve mi je onda potaman....doduse, kada toga ne bi bilo, verovatno bi bilo jos stvari koje bih "popravljao" po skupovima ali su zasad sve one u senci "pucaca". prijaju isklizavanja iz klisea [/quote'] Mnogo toga treba da poprave, u domenu nauène fantastike, da lancia88 ne nadje primedbu :wink: . Medjutim lancia88 sa svojim konformizmom je još uvek daleko od modela proseènog posetioca skupa, pa to noæenje i fotelje neæe nasekirati ostalih bar 80% posetioca. Za pucanje... pa kad ne bude pucanja(i propratnih pojava) neæe biti ni skupova u užem smislu. Skrenuo bih više pažnju na samu organizaciju i sadržaj skupova, zatim na faktor bezbednosti kod organizacije defilea, stunt-a i potezanja. Bilo bi dobro da na još pokojem skupu ne bude Fijuka i Familije za mikrofonom. Na kraju, kad mi budemo savršen narod imaæemo savršen skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan uvijek kad se prica o moto skupovima a i sad ovo iscitavam i vidim da je suljpa kamen spoticanja velikom broju motorasa. nesto o tome promislih pa dodjoh do zakljucka da se pasulj na moto skupovima pravi ne zbog tradicije nego cisto iz prakticnih razloga, zamisli sad da bas ti organizujes moto skup, i da ti je zadatak da skuvas rucak za nekih 200 dusa a da to ne bude pasulj :? :?: koje je to jelo koje voli bar 80% populacije a da se moze skuvat u vojnicki kazan :?: nema ga da skembice ne vole mozda svi oni koji pojedu pasulj? :?: a gdje je ona cuvena stavka koju zovemo cijena, i pasulj da se napravi onoliki kosta a ne sad da nam jagnje vrte i u ruku jos da nas poljube :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano Novembar 13, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Svi skupovi su manje više isti. Za bolji skup verovatno treba malo više para, a naravno tu je i neizostavna kreativnost organizatora. Ja bih nabrojao neke stvari koje mi opasno smetaju kad odem na neki skup: - Neosvetljen kamp gde su šatori. Pa se ljudi sapliæu od kanapa šatora i raznog granja i rupa. - Zabraniti tamo gde su motori da se ljudi voze motorima, dakle ne i da parkiraju motor kraj šatora nego da se prevoze i voze pored šatora. Nekako mi nije ugodno kad neko sa motrorom od 200 i plus kila tutnji na pola metra od moje glave dok spavam. A to je najviše iz razloga nedostatka prostora. - Neko je veæ pomenuo hladovinu. - I sad mi smo uglavnom bajkeri, ali šta æemo sa bajkerkama i kad se njima pripiški? A naravno i mi kad pravimo veliku nuždu? Jedna rupa i par dasaka i eto privremenog poljskog wc-a. Kultura nije na odmet. - Za pojedine organizatore poruka bi trebalo da glasi ruèak je u Srbiji obièno izmeðu 14:00h i 15:00h - Opasno mi smeta kad kažu da je doruèak u nedelju oko 09:00h a on bude posle 10:00h. Nisam bio ni na jednom skupu a da se bajkeri nisu razišli 97% veæ u devet sati. Dakle osta kamp prazan. I za koga je onda doruèak? Ako ga uopšte i ima. Uvek negde oko sedam sati bajkeri poèinju da se razilaze. Zašto neznam. Ja obièno krenem oko devet. Probam da doèekam doruèak jer me mrzi da stajem u grad i kupujem nešto. - Svi se manje više znamo i kad nam na skupu nešto treba znamo ili neznamo kome da se obratimo za pomoæ. E ako neznamo onda ne bi bilo loše predstaviti ili nekako oznaèiti osobu za kontakt odnosno pomoæ ako nam na samom skupu zatreba nekakva pomoæ. Ako se setim još neèeg dopisaæu. Ovo je iz prve ruke. Dakle otkloniti ove nedostatke Pa æe biti bar za mene bolji skup. A sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 14, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo vam idelana skup motel i satori pored njega sa jedne strane livada sa druge pista tamo r ovici divljanje opaljenje, pucanje i sl i muzika bina tehno, s druge ostatak svijeta koji uziva u opushtanju uz bike rock i sl..... svugdje roshtilji pasulji i sl i sve dzabe i svo alkoholno pice dzabe i sokici po nabavnoj cijeni , i sve to uz hladovinu i pore pumpe (ala batocina ) eto odma bi svi bili najsrecniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan evo vam idelana skup motel i satori pored njega sa jedne strane livada sa druge pista tamo r ovici divljanje opaljenje' date=' pucanje i sl i muzika bina tehno, s druge ostatak svijeta koji uziva u opushtanju uz bike rock i sl..... svugdje roshtilji pasulji i sl i sve dzabe i svo alkoholno pice dzabe i sokici po nabavnoj cijeni , i sve to uz hladovinu i pore pumpe (ala batocina ) eto odma bi svi bili najsrecniji[/quote'] ... a èemu sve to??? :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da ulazim u diskusiju o idealnom moto-skupu jer ne moze da se organizuje tako nesto a da niko od posetioca nema primedbu. Evo, da navedem i neki primer. Na sve ovo sto je Sparco napisao Dexter pita cemu sve to? U startu je neko nezadovoljan. Skup kao skup bi trebao da sadrzi dosta ljudi na jednom mestu, uz neku ne previse glasnu muziku, gde ima klope, pica i prirode. Ali, xe, uvek postoji ono ali , i u toj muzici se javlja problem. Ja odem na skup da se provozam, vidim sa prijateljima i drugarima, procaskamo malo, pojedemo nesto i popijemo a uz svu tu dobru atmosferu mi neko probija glavu nekom muzikom koju licno ne volim kao sto vas 90% starijih ne voli techno, psy, trance, house itd.? Jednostavno, ima nas koji ne slusaju rok, i sta sad?! Prica se rok je prava muzika za bajkere i zato ga pustaju po skupovima... Ne razumem zasto? Razumem ja da je to tradicija ko zna koliko dug niz godina (sigurno prilicno duzi nego 17 godina koliko ja imam), ali ja ne zivim u vremenu Bitlsa ili veselih '70-ih kad je to bilo najslusanije, ja volim ono sto se desilo posle mog rodjenja, volim elektronsku muziku, volim R motore koji su u poslednjih 10 godina poceli stvarno da budu R, volim da vozim brzo, da dizem, volim da gledam street fight, trke i ostalo, jednostavno zivim u tom vremenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pa zbgo toga sam ja ovo naveo brko vidish jednei s jedne strane drugi s druge i sv super , svi zadovljni zar ne? ja sam svjestan toga svega kadkad bi se i ja uzivio uz techno i divljanje za na to predvidjenom mjestu kao staza pored nekog skupa )))) i wiiihiiii ma vidim ja vuci ce se odje na sve strane i nikad necemo ni doc do zakljucka shta treba shta ne , a skupovi ce i dalje biti ovakvi kakvi su i dok god ljudi ogovaraju ih znaci da su dobri( staro prvilo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 15, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao prilike da prisustvujem moto-skupu kao bajker ali cu dati svoje vidjenje stvari. 1. Ne volem sto tamo gde sam ja bio organizacija uglavnom -0, jedino o cemu se vodi racuna je da neko slucajno ne pordoje a da ne plati ulaz! 2. Muzika na moto-skupu uglavnom neki dres u vidu nekih ne afirmisanih bendova uz koji se masa od ocaja napije i vristi zajedno sa njima (od uzasa ) pa se moto skup pretvori u zabavu lokalnog stanovinistva jer je veliki nedostatak mesta za izlazenje i nezna se ko pije a ko placa, pocnu svi da se komesaju i da se muvaju oko parkiranih motora ne moze se proci od pijanih kretena a i po koji bajker se napije pa se glupira na motoru sto se ponkad zavrsi i tragicno. Ovo su bile zamerke a sad malo da budem konstruktivan :misli: 1. Onaj koji pravi moto skup treba da uvidi i to da ljudi koji voze motore nisu vise samo okoreli rokeri, pa s'toga mislim da bi trebalo napraviti tematski motoskup (muzika) ili da se npr napravi konbinacija sto se muzike tice u blokovima npr po 2sata ali brate da bude kvalitet a ne samo da je glasno nema veze sto skripe i sto smaraju. 2. Da se obezbedi osvetljeno parkiraliste sa cuvarima, pa da fino parkiras i ides da se opustis (cuo sam za par primera da je ukraden motor na samom skupu). 3. Da se fino postavi pandur jedan sa dregerom ili vise njih, pa ko je popio na spavanje a ne da vozi do kuce 100-200km u prethodno divljanje kroz mesto gde se skup odrzava. 4. Da se odvoji mesto za satore da bude 'bar malo izolovano' od buke ako je moguce i da se napravo nekakav red a ne da svrlja ko god stigne pored satora i vrsi nuzdu oko istih. 5. Sto se hrane tice slozio bih se da je pasulj generalno najbolje resenje ali bi moglo da se dogovori tipa petak vece stignes i lepo se potpises i das pare za npr rostilj u subotu umesto suljpa (eventualno izrazis zelju dal bi pre krmenadlu il cevap il....) pa to neko fino od ogranizatora pokupi do 12 uvece u petak da se vidi koliko cega i fino subota jutro da se to nabavi i problem resen. 6. Sto se tice zabave na skupu trenutno mi nista nepada na pamet jer sam ceo dan na faxu al dodacu kakve bi 'igre' mogle da se izvode i da to lepo bude negde napisano bar na jednom vidnom mestu tj. da se napravi raspored od toliko do toliko se jede, spava, potezanje, defile i ... da ti znas okvirno sta ces i gde ces naravno ne moze biti raspored u minut tacan ali plus,minus pola sata je prihatljivo(da ljudi nebi bili nervozni) 7. Nedelja jutro 2 ture dorucka u 6:30 i u 9:00 prijavis se vece ranije, sto se zabave tice nege laganije aktivnosti, nema tocenja alkohola jer ljudi treba da se pripreme za voznju. Sve ovo je izvodljivo uz malo volje i hijararhisku organizaciju, gde se zna ko je zasto zaduzen pa ako nesto omane zna se ko je kriv i sledeci put neucestvuje u organizaciji( a ne da svako sve radi i da svi trce tamo gde je trenutno najbitnije dok za to vreme isapdne problem na drugoj strani) Zakljucak: potrebno malo volje, dosta rada i puno odgovornosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucak: potrebno malo volje' date=' dosta rada i puno odgovornosti[/quote'] I puno para da se sve to organizuje. A i treba imati petlju tek tako promeniti muziku. Sta mislite, sta bi vam uradili oni okoreli rokeri kad bi pustili techno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 16, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i nisam li ja to sve evc fino rekao, al isam uoblicio da tako lijepo izgleda??????????/ jesam jedni ovamo drugi onamo kraj sve podijeljeno imate svakakvu muziku, odmor, sav repertoar , sve . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radakovic 2 Napisano Novembar 16, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: APATIN Prijavi odgovor kao problematičan Pa bar 3 defilea i bilo bi po mom ukusu, Al ko me pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 16, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Prica se rok je prava muzika za bajkere i zato ga pustaju po skupovima... Ne razumem zasto?Razumem ja da je to tradicija ko zna koliko dug niz godina (sigurno prilicno duzi nego 17 godina koliko ja imam)' date=' ali ja ne zivim u vremenu Bitlsa ili veselih '70-ih kad je to bilo najslusanije, ja volim ono sto se desilo posle mog rodjenja, volim elektronsku muziku, volim R motore koji su u poslednjih 10 godina poceli stvarno da budu R, volim da vozim brzo, da dizem, volim da gledam street fight, trke i ostalo, jednostavno zivim u tom vremenu...[/quote'] Xe,xe,xe Brko care, iako sam cca. 20 godina stariji i meni se okrene želudac kad vidim likove tipa Kraljevski apartman... Vremena se menjaju a samim tim i publika koja dolazi na skupove i organizatori bi o tome trebalo da povedu raèuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 16, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i nisam li ja to sve evc fino rekao' date=' al isam uoblicio da tako lijepo izgleda??????????/ jesam jedni ovamo drugi onamo kraj sve podijeljeno imate svakakvu muziku, odmor, sav repertoar , sve .[/quote'] Ok znaci da nam se misljenja poklapaju, jedino sto ti nisi dao konkretne predloge sta bi valjalo po tebi, a kako mislis da ti krojac skorji odelo koje ce ti se svideti a da mu ne kazes ocu ovo onde tamo dzep tu bla bla bla ...pa dobijes klasicno odelce tako i sa skupom ako ne kazes ko sto je covek pitao sta je po tebi Idealan skup i nedas predloge dobices opet klasican skup koji sve manje lice na motoskup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne ponavljan, ali zasnovan na istim principima kao i idealan servis, pa samo pustite massti na volju, ako ja pustim svojoj, tipkaccu do ujutro a u pet kreccem na put, pa cce post ostati nezavrssen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Eto to sam zaboravio. Muzika. Treba promeniti muziku na skupu. Primetio sam jedan pametan predlog. Naprimer do 00:00h rok a od tada pa nadalje tehno ili još boje dram-bejz Imam i ja onako-otprilike-godina, ali više sada slušam elektronsku muziku nego rok. Sve je bilo u svoje vreme. A nikako mi se ne sviðaju afirmativni bendovi koji tu sad kao nešto "sviraju" a lokalni klinci (njih 10-ak) padaju u nesvest. Ima tu proverenih "matorih" grupa i ti ljuidi stvarno svaka èast fenomenalno sviraju i pevaju, ali stvarno ne mogu više da na svakom skupu slušam iste 2-3 grupe i uvek njihov isti repertoar. Roštilj jeste dobar, al ajde jedite ga svaki dan. Pa ima da vam se zgadi. Ovo je bilo slikovito. :o Veoma mi je žao, ali ne usuðujem se da krenem sa mojim old-tajmerom za Novi Sad na moto skup. Ako se ne varam tamo su radili nešto po pitanju muzike i napravili su podelu. Tako da ima od svega po malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je skup u NS-u postao cirkus. Nadji teme (cini mi se da ima bar dve) i detaljno procitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaja 0 Napisano Novembar 23, 2006 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skupovi su svi na isit shablon..... i tu nema nishta loshe..... stvarno bi bilo ok kad bi se ubacile neke novine,sve je to moguce,jer ljudi koji posecuju su razliciti tako da svako ima svoje zahteve..... shto je i oki.... ali neki razmazeni individualci..... shto `tupe` hoce ovo da klopa,hoce ovo da slusha...... Ma Brate onda idi jedi i slushaj to shto hoces!!!! Mislim da nas veze to shto volimo vetar i bube u zubima i druzenja ne to ko voli Sinana Sakica ili mozda Milica Vukasinovica........ To je toliko od mene.......... pozzzzzzzz narode :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 26, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Skupovi su svi na isit shablon..... i tu nema nishta loshe..... ali neki razmazeni individualci..... shto `tupe` hoce ovo da klopa' date='hoce ovo da slusha......[/b'] Ma Brate onda idi jedi i slushaj to shto hoces!!!! Kao sto rekoh grupa ljudi koja fura isti fazon i koja ne primecuje da je vreme pregazilo i izlizalo taj fazon a za nove stvari nemaju sluha jer misle da samo njihov nacin zivota. vrsta muzike itd. jedino vredno pa sto bi dalje diskutovao kad ja shvatam njegove potrebe a on mene ne ume ili ne moze da svati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...