Jump to content

Moto Zajednica

Kult zvani Vespa.....

Recommended Posts

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Relativno dugo sam na ovom forumu a i obozavam Vespe a nisam nasao niti jednu temu koja bi se bavila problematikom Vespi,pa sam zato odlucio da ja budem taj koji ce povuci nogu i otvoriti temu!

Kult zvani Vespa....

Ja sam zamislio da ovo bude tema za vlasnike Vespi ali i za sve one koji vole Vespe! S obzirom da svi imamo problema sa pronalazenjem servisa i dobrih majstora koji posteno rade i to moze biti tema ove teme,dakle servisi,iskustva,cene,gde naci delove,gde su najjeftiniji.....isto tako ima dosta ljudi koji restauriraju stare Vespe sto je meni super pa eto i oni mogu da pisu o tome,nakace slike,itd.

Prosto receno pisite o Vespama one su kult,nacin zivota koji traje decenijama.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova

Posto sam ja ne tako davno vozio jednu ET4-ku iz 1997 god. evo ja cu prvi da okacim sliku,a buraz sad vozi jednu iz 2000 god. pa cu i to okaciti ovih dana! Pa da pocnemo:

post-4359-12879031505754_thumb.jpg

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Vespa svakako zaslužuje svoju temu ali rubrika "Servisi" nije naj adekvatnije mesto za nju.

Pravo mesto je rubrika "Motori"

Za sve ljubitelje "Vespa nasleđa" a i one koji će to postati od srca preporučujem film "Quadrophenia"

Radnja se dešava u Engleskoj početkom 60 ih i prati živote "Modova" na vespama i legendarne sukobe sa "Rokerima" na plažama Brajtona

http://www.imdb.com/title/tt0079766/

mods.jpgVespa-mods_795796c.jpg

• Nesvrstan, 756 postova

Iskreno mislio sam da ovo bude tehnicki kutak za Vespe(diskusije o tehnickim stvarima/problemima,servisima,majstorima,delovima,itd.) a mozemo otvoriti slicnu temu u rubrici "motori" u kome se moze diskutovati o zaljubljenicima u Vespu,itd.!

• Svrati ponekad, 375 postova

mmm...vespa..poseban motoric..sarm..vozao sam malo jedan px...prezadovoljan,jednu malu et 50 takodje...zao mi sto nisam nikad probao GT verziju,ali vev se se naci neko da je isprobam...za razliku od sadasnjih bezlicnih skutera,vespa je sa svojim dizajnom vecna..zamerka su mali tockovi,kocnice...ali u zanemarljivim crtama... ;)

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Za sve ljubitelje "Vespa nasleđa" a i one koji će to postati od srca preporučujem film "Quadrophenia"

Radnja se dešava u Engleskoj početkom 60 ih i prati živote "Modova" na vespama i legendarne sukobe sa "Rokerima" na plažama Brajtona

Heh , nisam bas neki ljubitelj vespe ... ali gledao sam nekada davno taj film i voleo bih opet da ga vidim ...

Evo fragmenata iz filma (mada , ljubiteljima vespe ne preporucujem da gledaju bas do kraja ...  ;D )

• Svrati ponekad, 109 postova

Pa dobro sve cekam da pocnete o servisima...

Treba mi majstor za PX (da se razumemo ne mora da je najjeftiniji ali da je odnos cena kvalitet povoljan).

Prilicno je hitno pa molim sto pre dajte adrese ...u pitanju je Beograd

• Nesvrstan, 756 postova

Hvala ti za telefon ali kaze da ne radi 'TO' (vespa PX).Ako neko zna neki drugi servis..

Vidis,vidis to nisam znao a vidjao sam PX-eve kod njega izgleda se profinio ;D!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja