Nandy 0 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo Vas. Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 4, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan jel to tamo gde je bilo i prosle godine?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ako ides iz pravca Zrenjanina,benzinska pumpa (privatna) sa desne starne.Znaci pre pruge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti nekakve hladovine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ali tek uvece,posto ceo dan radimo na sajmu u NS-u. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako stignem posle Batajnice da dodjem eto i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazimo ako nas vreme posluzi...tj.. ma ima da dodjemo... Razglasicu to jos po klubu,mada ja mislim da su vec culi za zurku i planiraju dolazak.. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 12, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi ne iskrsne nesto hitno trebalo bi da dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Ima da dođemo ili nas neće biti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jedna ispravka. Ko dolazi iz pravca Zrenjanina prodje benzinsku pumpu i kamp se nalazi sa leve strane puta pre pruge. A ostali koji stizi iz pravca Coke ne ulaze u grad vec vataju pravac ( Basaid) Zrenjanin. Cim predjete prugu sa desne strane na oko 300m se nalazi Ranc Mk No Limits.Prelepo mesto u vikend zoni. Pripreme su uveliko u toku. Ocekujemo vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stize i eKIpa iz komsiluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miodragk 13 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Senta - Vojvodina Motocikl: Yamaha FJR 1300 '04 Prijavi odgovor kao problematičan Videću i ja da se nacrtam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Normalno ima svi da se Nacrtate ;D . Zbog cega sam ja juce ceo popodne kosio travu. I vukli granje itd itd. Salim se naravno. Jedan deo ranca je pod vocnjakom pa ko zeli da kampuje imace lepu hladovinu.A na otvorenom delu postavljamo binu i jedan veci sator gde ce da se krcka pasulj.Ulaz se Ne NAPLACUJE. sastanak pre pocetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Nasrtacemo se moramo proveriti kakve vockice imate pa ako nam se svidi na leto da dodjemo na berbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan A ako nešto počne da se kvari od voća, da ispečemo po koju Bajkerovaču! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan ima debele sanse da dodjem,ce se cujem sa gazda Makijem da vidim sta on veli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan M.K. FANATIC RIDERS-KANJIZA dolaze....joliko nas jos se ne zna... POZZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 258 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i Panonski vukovi dolaze. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 17, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bio,video...žurka je bila prosečna nije bila baš nešto posećena,ne znam zasto ??? Mislim da su mogli malo bolje da organizuju prostor za odrzavanje moto zurke,imam jos par sitnijih zamerki koje se nadam da ce ispraviti sledeci put.Ali sve u svemu meni je bilo lepo,a sreo sam i neko staro drustvo iz temerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Swaka wam chast bre!!! Zurka je bila wrh...pogotowu ako se gleda da je ovo vasa 2. zurka po meni je bila bas extra..znaci nemam zamerke nikakve..atmosfera je bila extra, a o mestu nebi da komentarisem jer je prelepo..znaci sve naj bolje drugari i zelim vam 10 puta vece skupove u buduce..msm sta bre pricam gluposti ima da vam sledeci skup bude 10000 puta bolj i veci pored ovakve oraganizacije i jos jednom SWAKA VAM CHAST DOMACINI! :)....Pozz Iz Zrenajnina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan moze nesto slika za sve one koji nisu bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 17, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika,nisam nesto mnogo slikao posto sam zaboravio digitalni.Ovo su slike sa mobilnog i unapred se izvinjavam na kvalitetu istih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Meni bilo super, opuštencija i dobra zajebancija. Domaćini prva liga, salaš takođe! Bio je poseban doživljaj gledati motore među voćkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Zurka je bila super,posecenost odlicna. Kikindjani su i zasluzili da se kod njih dodje. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo Hteo bi svima da se zahvalim koji su svojim dolaskom ispostovali nas klub i nasu drugu zurku po redu. Iskreno se nadam da smo se pokazali kao pravi domacini.Makar smo se trudili. Okupilo se pristojan broj gostiju.S obzirom na jos neke skupove i trka ubrzanja na Batajnici, i jesmo zadovoljni. Caji da odgovorim na kritiku. Stoji moglo je i bolje.Ali sa obzirom da su nam prvobitni planovi i mesto odrzavanja i glavni sponzor otkazali pre pocetka nedelju dana.Tad su devetoro iz kluba dosli na ideju da kupe vikendicu i da tu organizujemo zurku. verujte mi, mi smo prezadovoljni sta smo sve odradili za nedelju dana i to sve o nasem trosku.Sponzora ni od korova.Nadamo se i planiramo dogodine skup na isto mesto.A dotle nas ceka dosta posla oko uredjenja ranca. Zelimo brz oporavak bajkeru iz Muzlje. Koji je imao nezgodu pri povratku kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...