HONDA XL 500 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Braco kako da rijesim problem sa deklom glave.vec dva puta pokusam da ga silikonom zadihtujem ali nema sanse.I ko ce da mi kaze koliko staje ulja u onom rezevoaru iza masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma za dihtung dekle, ja moju nisam nikad otvarao, a ulja ti ide ukupno 2,2 l - kroz taj rezervar sipas ( suvi karter) na cepu rezervara imas sipku koja treba da bude do pola masna - znaci oko pola rezervoara i manje kad je vruc ( kod njih se ulje meri cim ga ugasis ) kad se oladi desi se da je pun rezervar ili skroz prazan - i mene je to bunilo - dok nisam cuo da se meri na vruce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan da ulje se meri na vruce,a za dihtovanje sam ti odgovorio u temi yamaha xt kupi onaj silikon i nemas brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi,zadihtovao sam.morao sam da poravnam deklo bilo je malo krivo,ali dovoljno da curi ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...