Čeh 1009 Napisano Novembar 4, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se lišim kapljica na vizoru? Ništa ne vidim kada vozim po kiši... A i magli do bola, da li bi pomoglo ono kao u vojsci za gas maske, neka sapunska krpica beše, šta li je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 4, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo pun gas i otpor vazduha ce uciniti svoje i rasterace kapljice sa vizira. :wink: P.S. Cini mi se da postoji sprej protiv magljenja vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 4, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se lišim kapljica na vizoru? Ništa ne vidim kada vozim po kiši... A i magli do bola' date=' da li bi pomoglo ono kao u vojsci za gas maske, neka sapunska krpica beše, šta li je?[/quote'] Kupi i stavi pinlock antifog foliju i problem magle je riješen. Ovdje kod nas je najpopularniji Shoei pinlock, košta oko 25 EUR i paše na veliku veæinu vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neku kremu da ti dam da namazes na vizir, a pazario sam je od nekog lika trgovaèkog putnika. Došao èovek u firmu i valja, i ja reko da probam i šljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 4, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se lišim kapljica na vizoru? Ništa ne vidim kada vozim po kiši... A i magli do bola' date=' da li bi pomoglo ono kao u vojsci za gas maske, neka sapunska krpica beše, šta li je?[/quote'] Kupi i stavi pinlock antifog foliju i problem magle je riješen. Ovdje kod nas je najpopularniji Shoei pinlock, košta oko 25 EUR i paše na veliku veæinu vizira. A gde to ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 4, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se lišim kapljica na vizoru? Ništa ne vidim kada vozim po kiši... A i magli do bola' date=' da li bi pomoglo ono kao u vojsci za gas maske, neka sapunska krpica beše, šta li je?[/quote'] Kupi i stavi pinlock antifog foliju i problem magle je riješen. Ovdje kod nas je najpopularniji Shoei pinlock, košta oko 25 EUR i paše na veliku veæinu vizira. A gde to ima? Pa u svakom boljem moto-duæanu, konkretno, ja ne znam tko uvozi Shoei kacige u Srbiji, vi vjerovatno znate, pa tamo prvo treba potražiti. A imaju i drugi slièno, Nolan, Arai... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 4, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa u svakom boljem moto-duæanu' date=' konkretno, ja ne znam tkouvozi Shoei kacige u Srbiji, vi vjerovatno znate, pa tamo prvo treba potražiti. A imaju i drugi slièno, Nolan, Arai...[/quote'] Eh, pa nema kod nas ni Shoei-a ni Arai-a :cry: :cry: :cry: Ima Nolan predstavnistvo ali ne vjerujem da oni imaju foliju za njegovu kacigu posto oni prave, za X-Lite i Nolan modele, pin lock vizire koji pasuju samo na njihove kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 4, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u svakom boljem moto-duæanu' date=' konkretno, ja ne znam tkouvozi Shoei kacige u Srbiji, vi vjerovatno znate, pa tamo prvo treba potražiti. A imaju i drugi slièno, Nolan, Arai...[/quote'] Eh, pa nema kod nas ni Shoei-a ni Arai-a :cry: :cry: :cry: Ima Nolan predstavnistvo ali ne vjerujem da oni imaju foliju za njegovu kacigu posto oni prave, za X-Lite i Nolan modele, pin lock vizire koji pasuju samo na njihove kacige... U principu ja mogu donijeti do N.Sada ako nekom bude trebalo, èesto sam tamo. Košta 20-25 EUR, tak nekako. S tim da onda sami morate bušiti vizir i montirati pinlock, inaèe ovdje za tu cijenu ti odmah smontira na kacigu. Nije neka nauka, al treba biti dosta precizno. Inaèe, ja koristim pinlock sa silikonskom brtvom po obodu, lako se skine sa vizira i obriše, dobro dihta. Postoje mnoge kemikalije kojima se može premazati vizir iznutra da se ne magli, no to drži sat-dva, pa opet maži, dok je pinlock antifog trajno rješenje. Ako ima neko predstavništvo Louisa u Srbiji, tamo se isto može naruèiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 6, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko predstavništvo Louisa u Srbiji' date=' tamo se isto može naruèiti.[/quote'] Naravno da NEMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo pun gas i otpor vazduha ce uciniti svoje i rasterace kapljice sa vizira. :wink: P.S. Cini mi se da postoji sprej protiv magljenja vizira. Da ne bude posle tog gasa umesto kapljica lisce i trava i jos po nesto po viziru??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...