Jump to content

Moto Zajednica

kais umesto lanca

Recommended Posts

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Bolje nemoj,

BMW kais za BMW F 650 CS scarver  kosta 280 eura, ja sam imao zlu srecu da mi pukne.

Bolje ti je da kupis scotoiler, insis ili neki slican automatski podmazivac lanca za nekih 120 eura i kraj price.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

BMW kais za BMW F 650 CS scarver  kosta 280 eura

:o A ja mislio da je kais jeftinije resenje, nemogu da vjerujem, kakav zajeb

• U prolazu, 73 postova

Hteo bih da umesto lanca postavom kais. Da li je to moguce za moj model motora (Honda Shadow) i koliko to kosta?

Pzdrav! Ideja ti je super, i ja bih na moju hondu volio da stavim kajs umesto lanca....e sad dali je izvodljivo neznam.......Suzuki sv650 ima kajs pa neznam da li je izvoljivo iskoristiti nesto od tog motora??

• U prolazu, 73 postova

Hteo bih da umesto lanca postavom kais. Da li je to moguce za moj model motora (Honda Shadow) i koliko to kosta?

Pzdrav! Ideja ti je super, i ja bih na moju hondu volio da stavim kajs umesto lanca....e sad dali je izvodljivo neznam.......Suzuki sv650 ima kajs pa neznam da li je izvoljivo iskoristiti nesto od tog motora??

Pardon......Nije suzuki sv650 nego suzuki savage 650!!

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Kad vec budzite razmishljajte u pravcu auto industrije gde su delovi mnogo mnogo jeftiniji , PK kaishevi od npr 60cm su oko 300din , zupchasti kaish koji se menja na svakih 60 do 100 hiljada kilometara pochinje od 1000din pa na vishe npr za ford mondeo je 30tak eura sam kaish ... sve shto je namenski za motor u startu je preskupo , moja preporuka otidjite do koninga i nadjite neshto shto vam odgovara , inache firma se nalazi ispod kalisha , tj kada dolazite iz pravca zeleznichke stanice i kod kalimegdana skrenete levo kod pumpe prva ulica levo (otvorite dobro ochi ) ... nije reklama , ja sam tamo kupio kaish za skuter bio je 17 a ne 17,5mm ali je radio bolje nego onaj izlizani a i koshtao je 220din ... kad sam kupio oreginal pezoov dao sam 30e

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Samo je problem sto je zupcasti kais za auto predvidjen da trpi mnogo manja opterecenja od pokretanja celog motora od 200 i kusur kg, verujem da ne bi dugo potrajao.

• Drug član, 1465 postova
  • Motocikl: k25

Samo je problem sto je zupcasti kais za auto predvidjen da trpi mnogo manja opterecenja od pokretanja celog motora od 200 i kusur kg, verujem da ne bi dugo potrajao.

Apsolutno si u pravu,kola se voze na 3-4k o/min,a motor... ?

Ako taklo gledas da ustedis ima i lanaca za 1500din ali kakvih?

• Svrati ponekad, 349 postova

da je to tako dobro i jeftino reshenje,svi bi ga fabrichki ugradjivali..lashe od kardana,za razliku od lanca nema odrzavanja ali..

uvek ima neko ali shto devojci srecu kvari..previshe se haba..neizvodljivo je za motore vece snage i obrtaja..

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

da je to tako dobro i jeftino reshenje,svi bi ga fabrichki ugradjivali..lashe od kardana,za razliku od lanca nema odrzavanja ali..

uvek ima neko ali shto devojci srecu kvari..previshe se haba..neizvodljivo je za motore vece snage i obrtaja..

Mala ispravka, kais ima i Boss Hoss, nije problem sto se tice snage. Problem je upravo odrzavanje, ne trazi toliko rednovno podmazivanje, al i njega treba cistiti nekim posebnim "cudesima", osim toga treba se puno cesce dotezati i to treba da radi neko bas strucan jer su puno manje tolerancije.

A zvucalo je kao dobra ideja...  ::)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja