svestenik 193 Napisano Maj 1, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, trebam dva ovakva konektora za mali projekat prerade mog kineza, a ne znam gdje bih mogao nabaviti ovakav konektor. Ako iko zna kako se zove ili gdje ga ima za nabaviti, molio bih da pomogne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 1, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovih malih buksnica ima gde god se prodaje elektromaterijal, ako ne nadjes plasticno kuciste uvek mozes da ubodes direktno buksne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neće baš biti da ih ima bilogde a ova slika sa http://easternbeaver.com/Main/Elec__Products/Connectors/Waterproof_Connectors/Other/other.html je malo neupotrebljiva jer prikazuje zadnju a ne prednju stranu konektora. slikaj ti tvoj konektor ili cdi, to je korisnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 1, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan neće baš biti da ih ima bilogde a ova slika sa http://easternbeaver.com/Main/Elec__Products/Connectors/Waterproof_Connectors/Other/other.html je malo neupotrebljiva jer prikazuje zadnju a ne prednju stranu konektora. slikaj ti tvoj konektor ili cdi, to je korisnije CDI koji hocu da stavim na Lifana je ovakav osim sto ima te zaobljene plasticne konektore. Moj problem je sto mi je u toku voznje od vibracija ispao CDI sa nosaca i dosao u kontakt sa zadnjom gumom, koja je "izbrusila" kompletan konektor, zice i kuciste CDI-ja u momentu. CDI je mrtav, moram staviti novi, ali prije toga moram zamijeniti konektore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ček, ti imaš ovu tajvansku igračku (3BBB ako se ne varam) ili je tek pazariš? ukoliko je imaš, kupi ipak solo buksnice i malo termobužira za početak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inače ove žgoljave buksnice kao ženke imaš na konektorima za autoradije pa skokni u neki lokalni tv servis i pogledaj nešto za "pivo i čerupanje" cak mi liči (kažem samo liči) na one koji idu u ženku scart-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan LOUIS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...