thelord 98 Napisano Octobar 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe michelin gume? U radnji u Osijeku, a kod nas samo kog nezvanicnih distributera jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe michelin gume? U radnji u Osijeku, a kod nas samo kog nezvanicnih distributera jos uvek. U kojoj radnji u Osijeku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe michelin gume? U radnji u Osijeku, a kod nas samo kog nezvanicnih distributera jos uvek. U kojoj radnji u Osijeku ? Vulkanizera Gorana Pardon 00385-31-381163 On poruci od zastupnika u HR, mozes dobiti i potvrdu za povracaj poreza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 13, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za t63 just for fun ;D, mada i dalje mislim da je Scorpion najbolja "sredina" .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler Enduro 3 Sahara, ipak ces veci deo vremena provesti na asfaltu, a nisu lose ni za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme za zamenu zadnje gume, pa iako sam mislio da nastavim sa Anakee, usled vece zelje da u buduce vise silazim sa asfalta, mada ce asfalt i dalje biti u dalekoj vecini zastupljen, naisao sam na dilemu. Da li nastavaiti sa Anakee pitanje je sad ili mozda Sahara il nesto trece? Dao sam ovde par predloga ali ako neko ima i neki pametan a nije na listi slobodno. Da napomenem da napred ostaje Anakee bar za sada, relativno je nova. Ako ti ostaje naprijed Anakee, onda stavi i zadnju Anakee... Osim toga, Sirac i Enduro 3 ti nisu ništa bolje offroad gume od Anakee, ili toliko malo da je zanemarivo... Ili Anakee ili nešto sa ozbiljnijim ripnama, kao T63 ili MT21 ili TKC 80...Ja sam vozio i Sirac i Enduro 3 i tvrdim da su lošije od T63 u svim uvjetima vožnje... Trenutno su T63 nedobavljive u HR, nema ih više do iduće godine, sve je rasprodano... Nema ni u SLO... Pa sam ja stavio Bridge TW 301/302... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 13, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Antek, cini mi se da si spominjao da si stavio Mitas E09, kako su ti se pokazale, koliko se moze preci sa njima u nekoj voznji 70/30, asfalt/makadam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Osim toga, Sirac i Enduro 3 ti nisu ništa bolje offroad gume od Anakee, ili toliko malo da je zanemarivo... Ili Anakee ili nešto sa ozbiljnijim Kako moze šara od Anakee biti ista na offu kao Enduro 3? Da je od najgore plastike Enduro 3, ne moze Anakee bolje da zahvati podlogu nego Enduro 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Antek, cini mi se da si spominjao da si stavio Mitas E09, kako su ti se pokazale, koliko se moze preci sa njima u nekoj voznji 70/30, asfalt/makadam? Jesam, i to sam vozio - za suho super, makadam super, za kišu katastrofa - nikad više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze šara od Anakee biti ista na offu kao Enduro 3? Da je od najgore plastike Enduro 3, ne moze Anakee bolje da zahvati podlogu nego Enduro 3. Može, može, to je toliko mala razlika da je praktički zanemariva. Enduro 3 je loš na mokrom i kliskom offroadu, tako da je vrlo prosječan odabir. Kliže se po travi jako, u blatu je isto loš, sve u svemu, 99% cestovna guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 13, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze šara od Anakee biti ista na offu kao Enduro 3? Da je od najgore plastike Enduro 3, ne moze Anakee bolje da zahvati podlogu nego Enduro 3. Može, može, to je toliko mala razlika da je praktički zanemariva. Enduro 3 je loš na mokrom i kliskom offroadu, tako da je vrlo prosječan odabir. Kliže se po travi jako, u blatu je isto loš, sve u svemu, 99% cestovna guma. Aj posto verujem tvojoj proceni, koliko bi imalo smisla da metnem ContiEscape na moju AT? Imao sam TKC80 i pokazale su mi se jako dobro (jedino sto se pojedu dok popijes pivo ;D) sem po vlaznom asfaltu. Sad bi ipak stavio nesto da me drzi za laksi off preko zime a da se ne kotrljam po asfaltu (dok ne uzmem CR-a ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Aj posto verujem tvojoj proceni, koliko bi imalo smisla da metnem ContiEscape na moju AT? Imao sam TKC80 i pokazale su mi se jako dobro (jedino sto se pojedu dok popijes pivo ;D) sem po vlaznom asfaltu. Sad bi ipak stavio nesto da me drzi za laksi off preko zime a da se ne kotrljam po asfaltu (dok ne uzmem CR-a ) Ne znam za Conti, nisam vozio, općenito su slabo zastupljene ovdje... Čuj, meni ako guma nije dobra po vlažnom asfaltu, onda mi nije generalno dobra! U većini slučajeva su ljudi zadovoljni onim što imaju na motoru, pa iste preporučuju... No treba probati svašta da se dobije objektivna slika. Bar po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze šara od Anakee biti ista na offu kao Enduro 3? Da je od najgore plastike Enduro 3, ne moze Anakee bolje da zahvati podlogu nego Enduro 3. Može, može, to je toliko mala razlika da je praktički zanemariva. Enduro 3 je loš na mokrom i kliskom offroadu, tako da je vrlo prosječan odabir. Kliže se po travi jako, u blatu je isto loš, sve u svemu, 99% cestovna guma. Aj posto verujem tvojoj proceni, koliko bi imalo smisla da metnem ContiEscape na moju AT? Imao sam TKC80 i pokazale su mi se jako dobro (jedino sto se pojedu dok popijes pivo ;D) sem po vlaznom asfaltu. Sad bi ipak stavio nesto da me drzi za laksi off preko zime a da se ne kotrljam po asfaltu (dok ne uzmem CR-a ) Abdula druze stari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Antek, cini mi se da si spominjao da si stavio Mitas E09, kako su ti se pokazale, koliko se moze preci sa njima u nekoj voznji 70/30, asfalt/makadam? Jesam, i to sam vozio - za suho super, makadam super, za kišu katastrofa - nikad više! Uh, sad si me razocarao. ;D Sta vozis ti trenutno? Koja guma je dobra za 70/30, asfalt/makadam, a da se ne trosi ko sto kaze Abdulah dok popijes pivo! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sad si me razocarao. ;D Sta vozis ti trenutno? Koja guma je dobra za 70/30, asfalt/makadam, a da se ne trosi ko sto kaze Abdulah dok popijes pivo! :o Što je guma mekša, to bolje drži i prije se troši... Recimo, ja sam jučer montirao Bridgestone TW 301/302, sad ćemo vidjeti kakve su... Prednja je dobra, to znam od prije... Osim toga, taj odnos cesta/makadam uopće nije bitan, jer ostaje pitanje kako se želiš voziti van ceste... Ako ćeš paziti, svaka je guma dobra ;D U prvu i mic_po_mic... Moj favorit je T63, za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Neko iskustvo sa Trailmax gumom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 14, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imao je drugar na Dominatoru 650, extra zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Imao je drugar na Dominatoru 650, extra zadovoljan. Sto je nema vise? Aj posto verujem tvojoj proceni, koliko bi imalo smisla da metnem ContiEscape na moju AT? Imao sam TKC80 i pokazale su mi se jako dobro (jedino sto se pojedu dok popijes pivo ;D) sem po vlaznom asfaltu. Sad bi ipak stavio nesto da me drzi za laksi off preko zime a da se ne kotrljam po asfaltu (dok ne uzmem CR-a ) Abdula druze stari ;D Xa xa ma ne mogu vise da maltretiram svoju kamilicu, istresao sam je iz gaca pa cu sad da je cuvam za put i laksi off ali... mora se nesto za merak uzeti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Neko iskustvo sa Trailmax gumom ? I to sam imao, ono, prosječna guma, nije za neki offroad... Nije me impresionirala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 15, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imao je drugar na Dominatoru 650, extra zadovoljan. Sto je nema vise? Potrosio je , sad vozi Anake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tema podignuta iz mrtvih a tice se prvenstveno dimenzije gume.Na dominatoru je trenutno 130/80 17 zadnja guma.Moze li se namontirati 140/80 17 i ako moze,sta cu time dobiti a sta izgubiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17314 Napisano April 24, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, nikolapanic je napisao: Tema podignuta iz mrtvih a tice se prvenstveno dimenzije gume.Na dominatoru je trenutno 130/80 17 zadnja guma.Moze li se namontirati 140/80 17 i ako moze,sta cu time dobiti a sta izgubiti? Nisam lično probao, ali znam neke koji jesu i svi tvrde da je to loše. Na pravcu čak i upotrebljivo, a za krivine katastrofa. Skidali su ih vrlo brzo nakon probe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Onda da kupim istu dimenziju.Ali ako krenem na taj put,oko mene sve propeleri 1150gs ,1200gs i moje magare.Hvala zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano April 25, 2018 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako nazad stavljaš 'za jedan' veću dimenziju onda stavi i napred isto, da održiš ciklistiku, najprostije objašnjeno. U suprotnom, ne stavljaj samo jednu veću gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 25, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Stavis fabricke dimenzije i da vidis milinee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...