zlayaZR 0 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako u ovoj temi je sve napisano: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9076.0 (ako treba napisacu opet) Vuce se po sudu skoro 2 godine... Vec je bio od user-a SH@NE otac i dao izjavu na sudu da i njihov motor koji su kupili od istog prodavca, stoji takodje vise od godinu i po dana (ne moze da se vozi). Znaci svi su fabricki ne ispravni... Potrebno mi je ako poznajete nekog ko ima ovaj motor, da ako mozete da mi date bilo kakav kontakt jer sve do jednog se kvare.... Inace bio je vestak i utvrdio da je motor prodat sa skrivenim manama!!! (zardjao rezeorvar iznutra, pusta gorivo sa strane itd itd...) Sad oni traze novo vestacenje i isljucivo samo nekog njihovog vestaka koji je umesan u onu aferu sto je bila u ZR-u. A protiv njega je pokrenut sudski postupak zbog korupcije.... 13. maja je opet rociste, a taj vestak mi se jos nije javio da vidi motor a i ako sud posalje korumpiranog coveka da pregleda motor onda stvarno... Bilo kakav savet je dobro dosao, jer ja hocu moje pare nazad, mislim to je cista prevara... (Ja po izgledu nisam mogao da znam da on nece paliti, da curi gorivo, pucaju maske same od sebe, a kad sam dosao prvi put sa njim kuci bilo je kasno. A motor je kupljen nov!!!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam prethodnu temu pazljivo i uverio se da nema sta se nije pokvarilo i kako servis nije nista odradio, e sad mi nam samo stavi na forum da vidimo sta si od pravnih radnji preduzeo i kome si se zalio, pa ce da uslede i novi saveti sa ciljem da se ova lakrdija i izbegavanje servisa da popravi obecano okonca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, posto sa prodavcem nije moglo normalno da se prica, a i njegovog komentara na to sto curi gorivo (mogu usput da se zapalim) je bio :"Poginuce oni svakako" (jer mi burazer isto vozi). 5,6 setembra 2007 sam otisao kod advokata, advokat im je poslao dopis da se jave u roku 45 dana i da otklone sve kvarove ili vrate pare. Posto se nisu odazvali (ma gde mogu da ga poprave) usledila je potraznja vestaka preko suda (advokat je rekao videcemo kakav ce izvestaj biti i sta dalje). U februaru 2008 dolaze vestak (kojeg tad prvi put vidim) i prodavac (ne znam odakle mu obraza) kod mene kuci u garazu. Vestak cim ga je video skontao je u cemu se radi (raspada se sam od sebe). Ma nece ni da upali (prodavac ga verglao 10min) i na kurblu i na starter ma kakavi.... Vestak ga je tu pregledao, uzeo uzorak goriva, video da je rezeorvar zardjan unutra itd.... Cak je predlozio dok je ovaj k*nj jos bio tu da se lepo dogovorimo bez suda ali ovaj makakvi, ni da cuje i non stop spomije citiram " To je kao da sam ja kupio mobilni od vas pa vam ga vratim za par dana". E pa M*gare to nije mobilni nego motor, jos tehnicki ne ispravan pa ugozava zivote... Onda je usledilo prvo rociste i prodavac je trazio novo vestacenje i sudija mu odobri i da plati... Niko se nije javljao, posle 45 na novom rocistu nikom nista, ovaj nije platio niti poslao vestaka. A i dalje traze novo vestacenje stim da ja platim i to, tog njihovog korumpiranog. Sto bi placao njiovog vestaka? I sudija to odobri, a meni advokatica kaze necemo platiti... Sledece rociste dosli i naravno nisam platio i nikom nista... Opet novo rociste prodavac dovodi dva lazna svedoka koja su me kao videla da se vozam po ZR-u i kako krivudam ko nenormalan na magistrali, a em sam u to vreme bio u NS-u em vozim apenca od 12-te god., BT-a od 15, a sa 18 polozio iz prve za C (sad imam 22).... Znaci menjac i mehaniku sam prostudirao samo tako pogotovo zbog BT-a (uvek najbrzi od svih 50cc a vecito prljave ruke). Na sledecem rocistu dolazi SH@NE koga pozdravljam ovom prilikom (i da sto pre ozdravi) i nedozvoljavaju mu da isprica sta se desava sa njegovim motorom jer je maloletan (a ni ja nisam znao dok nismo dosli u sud u ZR) i kao traze bar jednog od roditelja... I onda na ovom poslednjem rocistu dolazi SH@NE-tov otac i jedva ga saslusali (a motor se vodi na coveka) jer nije bio tu sh@ne a on je kao predlozen (decko se u medjuvremenu tesko razboleo)... Sad tu opet prodavac trazi tog njihovag vestaka, platice on i Sudija govori zar taj i taj nije u prtvoru na sta odgovara njegov advokat ma izacice on iz pritvora do sl. rocista (pazi ovo)... Znaci nebi on dzaba bio u pritvoru da nije nesto mutio... I posle vidim na TV-u i netu da je pokrenut sudski postupak zbog korupcije... Sledece rociste je 13.maja 2009... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano April 30, 2009 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To im je fora da sto vise rastezu sudjenje da bi tebi pukao film i da bi digao ruke. Kad ti isplate motor, pols eih tuzi za naknadu stete zbog izgubljenog vremena i dobiti (dok si se vukao po sudovima mogao si da radis nesto pametno i zaradis nesto) Treba samo biti uporan, saxi je bio uporan i dobio je pare nazad za svoj skuter, ako ti istrajes nema sanse da ti ne vrate pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aco na dobrom savetu, posle 3 rocista sam hteo da odustanem (jer sam se bas iznervirao koliko sporo ide a sa druge strane fax, obicno bude u sred nedelje rociste pa moram da dolazim iz NS-a u ZR)... Ali reko idem do kraja... Znaci i to moze, za izgubljeno vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano April 30, 2009 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ides autobusom cuvaj karte kao dokaz, posle ih prilazes kad trazis nadoknadu troskova. Moja majka je isto imala neku parnicu koja je trajala 4 god. Na kraju je dobila presudu u njenu korist, kao i kompletnu nadoknadu troskova (put, advokat itd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to lici na kupovinu vremena sa njihove strane, jer se nadaju da ce negde da uteknu, ili ce ko zna zbog cega vec zatvor da zaglave pa da se na trenutak izbave od obestecenja prema tebi.Iz tvoje price mi nije samo jasno dal ste obavestili o celom problemu i trzisnu inspekciju, jer su oni ovlasceni da po brzoj brzini resavaju stvari i onda bi se do sada posle prvog vestacenja njima nalozilo da ti placaju reklamni prostor za pljuvanje i zalbe na racun njihove usluge i motora koje prodaju dok traje ovaj proces koji razvlace. Kad su iz KDM-a dosli do te tacke natezanja i zajebancije sa mnom setili su se da ce da iskesiraju pare i uzmu motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Nije obavestena trzisna inspekcija... Sta mislis da odem u trzisnu?. Sta da im kazem? U pitanju je prodavnica "Linea moto" iz ZR-a oni su kao uvoznici za phoenix-a, nikad necu zaboraviti sliku kad sam zadnji put bio kod njih u radnji, stoje 5,6 rasturena speedmax-a a tablice sve poredjane redom (2 broja ispod mog i 3 iznad) ni ne secam se... I pitam tog sto radi sta je ovo, kaze na popravci a nijedan nema vise od 300km na satu.... Svima preporucujem da zaobilaze tu radnju u sirokom luku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pravac u trzisnu, ne znam zasto ste krenuli zaobilaznim putem tj. pravo na sud kad niste iskoristili sve pravne lekove koje si mogao da odradis, al sad sta je tu je.Sad uzmi lepo sve podneske koje si nosio povodom zalbi tj ti ili advokat u trzisnu sa kratkom pricom i hronologijom dogadjaja od dana kupovine do danas i trazi da ti daju drugi ispravni motor ili pare natrag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Otisao sam pravo kod advokata jer mi je jedan dobar majstor rekao da je decko imao isti problem sa skuterom i drugim prodavcem, onda je otisao kod tog advokata i poslali su dopis a posto je prodavac znao sta prodaje vratio je pare bez daljeg odlaska na sud... Ne znam videcu da iodem do advokata ove nedelje da iskopiram sve podneske pa pravac u trzisnu, ili cu sacekati da prodje ovo rociste 13.-og jer se ovaj njihov vestak jos uvek nejavlja... Pa bas da vidim sta ce biti ali posle 13-0og idem sigurno.... Puno ti hvala saxi, javljam posle 13-og sta je bilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Na usluzi kad god mogu da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan U m.... im pokvarenu! Zakon zi je-ko koga z...be! Druze zelim ti sve najbolje,i javljaj obavezno sta je bilo na sudu! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...