N.F.S. 22577 Napisano April 29, 2009 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odlucih da napravim "klocne" kako bih mogao da skinem tockove motocikla...od materijala iskoristio sam 3.5m 4x3cevi,4 tockica kupljenih na otpadu za 200din i 2sata vremena.Ukupan trosak 700din (i cevi su kupljene na otpadu). Mozda nisu nesto narocito lepi ali su zato jeftini i naj bitnije sluze svrsi. Zadnji je univerzalni,tj. sirina se moze stelovati a prednji sam radio po razmaku izmedju vila svog motocikla.Prilicno su stabilni i nema bojazni od pada . Eto,hteo sam dati ideju kako jeftino "podici" motocikl,mozda nekome i zatreba... Slike podignutog motora kacim za koji dan. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano April 29, 2009 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prednji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno i funkcionalno, dobar komad, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...