PAKI_NS 1 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, želim samo da vas obavestim da je nocas ukradena Honda CBR 600 RR 2005 u Novom Sadu. Lakirana j kao sto mozte da vidite na slici u Repsol sari, rucno uradjeno u crno sivo beloj varijanti. Ima Yoshimuru RS-5 na sebi. Inace cuvajte svoje ljubimce, u Novom Sadu bar, jer je ovaj motor odnesen iz dvorista, sve s kljestima na disku i pokriven ciradom. Izgleda da trenutno neka ekipa hara po gradu. Za sve informacije koje budete imali Vam se zahvaljujem unapred. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i da sto pre pronadjes motor. Nemoj da zaboravis da procitas celu temu koju sam ti poslao, ima 7 strana. Motor i lopove su pronasli bas u NS-u. SRECNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 29, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan br motora br sasije??? neke oucljive karakteristike??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 29, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se to dešava u Novom Sadu? Izgleda da imate neku grupu koja baš voli da operiše motore. Već nekoliko poslednjih poruka o krađi motora su iz Novog Sada. da se prijavim na temu... Prijavljuješ se tako što klikneš na dugme OBAVESTI, a ne slanjem ovakve poruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAKI_NS 1 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to je unikat, rucno lakiran, a ima yoshimuru rs-5 americku verziju koja ima cetvrtasti zavrsetak izduva nadole, ja bar takvu nisam vidjao... a u nedelju sam slomo zadnji levi zmigavac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 29, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci strasno... nista dok se ne donese zakon kao u Americi, da lopova mozes da .... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam zapamtio motor kad sam te video jednom u prolazu, veoma upecatljiv. Sta je ovo sa Novim Sadom, daj da se obracunamo vise sa stokom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAKI_NS 1 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja bih bio na celu te kolone za obracuavanje... ali ne znam sta da kazem... jedino je sigurno tacno da u novom sadu radi neka ekipa... kazu da imaju neke kombije i onda ih utovaraju... nema drugog resenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavi li se u Banja Luci ili u cg (primorju) bices obavjesten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Пишем у нади да ћеш што пре повратити свој мотор... Ако мотор буде примећен, рачунај на нас! Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAKI_NS 1 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su se javili... Nadam se da cemo uspeti da ga pronadjemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lopovi su postali sve drskiji i bezobrazniji ??? Prica se siri dalje i verujem da cemo im zajednickim snagama doakati i doci glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne bih da ti stajem na muku, ali da li vi imate pandure u NS (to su one čike sto nose plavo odelo i očigledno ne rade ništa)? Pa oni stvarno nisu normalni ili su toliko ne sposobni za medalju. Nemoguće je da ne mogu da uhvate tu BANDU LOPOVA, ili su u dilu sa njima. Baš ga najebaste u NS-u. Ako ne padnu uskoro plašim se da će promeniti mesto prebivališta pa će najebavati bajkeri i po ostalim gradovima. Do sada nisam komentarisao ovakve teme, ali nisam mogao da izdržim više. Izvini za OFF U nadi da češ naći svog ljubimca pozdrav iz Požarevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dajte da nekako obavestimo preko televizije jer kontam i da neki obican gradjanin vidi da neko nosi motor ne bi mu mozda bilo cudno,znaci da svako guranje ili nosenje motora odmah prijave pa i ako vlasnik gura motor moci ce da dokaze kad dodju panduri.Vidjao sam ovaj motor u zgradi bivse devojke,ako sam siguran ima ogrebotinicu na ramu sa desne strane,mislim da se vidi i na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti motor stajao u dvoristu kod Gusana? Vidjao sam ga prosle godine ja mislim. Gde je tacno ukraden? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan auh covece ... prosto ne mogu da verujem da ga je neko prakticno izneo?! :O bezobrazluk ... iskreno se nadam da ces pronaci motor sto pre .. ako ga vidim negde, javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 29, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mozda opet ona ekipa iz " Trg Kamenskog br 8 " Kontaktiraj paprenog ( onaj sto su mu pre desetak dana ukrali motor, pa ga nasao ) . Ako vidim negde - javljam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda opet ona ekipa iz " Trg Kamenskog br 8 " Kontaktiraj paprenog ( onaj sto su mu pre desetak dana ukrali motor, pa ga nasao ) . Ako vidim negde - javljam . Lijane ako ga vidis OSVETLI ga lampom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da zamislim kako se osecas!!!Ako se pojavi slican motor u Pomoravlju bices prvi koji ce to saznati!! ps:Prati oglase i zelim ti puno srece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan dajte ljudi, sta se bre ovo desava u ns zadnjih dana?? izgleda da cemo se stvarno morati sakupiti jednom i ici deliti pravdu kad vec draga nam policija ne radi nista, kuka li im majka! mislim pola novog sada ostaje bez motora a oni cekaju bog zna sta. tebi zelim srecu i da nadjes motor sto pre i naravno kad ga nadjes pozdravi lopuze od nas svih i reci im da cemo jednom navratiti na kafu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dokle vise bre!!! Sta treba, da pocnem da vezujem motor i dok je u garazi ??? Ili da ga nevozam uopste po NS-u ??? I ovako vise na faks ne idem sa njime, izokrenu sve prekidace naopacke i izmenjaju brzine.... (ne znam sta je tu zanimljivo) Znaci STRASNO!!! Srecno sa potragom, morate ga naci, prava je lepotica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan To je zato stp one prethodne niste poslali na traumatologiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ćeš brzo da je nađeš!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Maj 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ćeš brzo da je nađeš!!! Pronasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ćeš brzo da je nađeš!!! Pronasao. Drago mi je da je covek nasao motor. ;D Samo,bilo bi lepo da napise koju recenicu,kako,gde i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...