misa22 6 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu, nikad nosenu koznu jaknu "Louis70 Brisbane", u kombinaciji krem, tamno braon, tamno narandzasta. Odlicna jakna, kvalitetne izrade, ide i uz kruzer, i enduro i sportsku masinu. Model pogodan i za svakodnevno nosenje. Velicina 52 (XL), za visinu od oko 1,81-1,84 i normalnu gradju, stajace kao salivena. U "Louisu" je prosto razgrabljena prosle sezone, ostala je samo u crnoj varijanti sa cenom 170 eura. Ja prodajem ovu lepsu varijantu, potpuno novu, nikad nosenu, za 150 eura. -meka buffalo koza -mrezasta unutrasnja postava, 100% poliester -dupla koza na ramenima i laktovima -CE protektori na vadjenje, na ramenima i laktovima -dzep za ledjni protektor -air vent zipper na grudima -unutrasnji donji zipper za mogucnost spajanja sa pantalonama - 2 spoljnja, 3 unutrasnja dzepa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Evo, spusticu cenu na samo 130 evrica, ali samo za bajkere sa stilom. Ponavljam, jakna kosta 170 eur, a ova kombinacija boja je rasprodata, tj. vise ne moze ni da se kupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Miso mog oca interesuje jakna..On je 183 cm 95 kg.Da li bi mu odgovarala.Malo mi je cudno 52 velicina xl??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Aco, jakna je zvanicno velicina 52, a XL sam stavio u zagradi jer je malo veci kalup, tako da ko nosi normalno XL velicinu, trebalo bi da mu odgovara. (kao meni npr., jer sve obicno kupujem XL). Sto se tice toga da li bi odgovarala tvom ocu: Ja sam visok 182 i imam 87 kg. Jakna mi dobro stoji i cak ima "lufta" i za malo vecu visinu. E sad ne znam sto se tice te razlike u tezini...Zavisi kako su ti kilogrami rasporedjeni...Ako nije mnogo u stomaku, vec malo vise u ramenima, trebalo bi da odgovara... Ako ima veci stomak, mozda bude malo tesna kad se zasnira... Mada, sa druge strane, u pitanju je meka koza koja se sigurno malo rasiri i formira prema telu tokom nosenja... Stvarno ne znam, odlucite sami... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam 52 je L...Ja nosim tu velicinu i u principu sam zainteresovan. dolazis li negde prema BGD? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Ajd videcu, ako se ne proda, poslacu je posle praznika u Bgd, pa ces moci da je vidis i probas na Banovom brdu. Koliko si visok i tezak? I red je da se ponovis uz novu masinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ajd videcu, ako se ne proda, poslacu je posle praznika u Bgd, pa ces moci da je vidis i probas na Banovom brdu. Koliko si visok i tezak? I red je da se ponovis uz novu masinu... 183/84....trebalo bi da mi odgovara jer nisam stomaklija...Aj poshalji pa je pazarim ako mi nije mala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam zainteresovana za ovu jaknu,tj ne lichno ja nego mozda bi odgovarala mom ocu iz Bg-a sam,heheh oblaku se sve svidja shto i meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan No problemos, "mistery"... Ako Oblaku ne bude odgovarala velicina (jer se prvi javio), ti, tj. tvoj otac, ste mi druge najvaznije musterije... Pozdrav!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je jakna u bgd-u? Da li moze da se proba?tnx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Sutra treba da bude u Bgd-u... Samo "oblak" da proba da li mu odgovara velicina, pa ako ne, onda cu zainteresovanima dati telefon koga da zovu i gde mogu jaknu da probaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Drzim dijetu vec tri dana, morace da mi odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 7, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Drzim dijetu vec tri dana, morace da mi odgovara Ne lazi bre sad si zdrao leba i dzema ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je strava, prezadovoljan sam :) :) Shto je dade tako jeftino xexexexexe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je strava, prezadovoljan sam :) :) Shto je dade tako jeftino xexexexexe Jesi video kako dobra jakna... Ja sam bio skeptican (znas ono, pod Louis markom obicno nekvalitetne stvari), ali kada je stigla stvarno sam video da je kvalitetno uradjena (zbog posla u kojem sam, razumem se malo u kvalitet izrade odece). Ali izgleda da su pod imenom "Louis 70" (godisnjica), ipak kvalitetne stvari odradjene... A sto se tice cene... Kada je meni stigla, ja sam pomislio: "bas jevtina, a odlicna jakna za samo 170 eura." Al' eto kao sto obecah, prodah je "bajkeru sa stilom za samo 130 eura". Nek prica ko sta hoce o "Louis" stvarima, ali ja garantujem: za te novce nigde ne moze da se kupi lepsa i kvalitetnije uradjena moto kozna jakna sa protektorima! Jos jednom: Sa srecom da je nosis... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan i tako oblak uze sve shto se meni svidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan i tako oblak uze sve shto se meni svidi E curo da znash kako mi je "legla" jakna sigurno se bi mi oprpstila sto sam je kupio pre tebe :) a sta sam josh kupio a da si ti htela?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 8, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan BWaticu prati malo fabulu radnje !!! Ne mogu da ti preprichavam ko kad smo bili klinci a ti bijo glup ;D ;D ;D Htela cura tvoju (a nekad ) tudju Cagivu, razumesh!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan BWaticu prati malo fabulu radnje !!! Ne mogu da ti preprichavam ko kad smo bili klinci a ti bijo glup ;D ;D ;D Htela cura tvoju (a nekad ) tudju Cagivu, razumesh!! nemam pojma, ustvari, nisam imao pojma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...