mitri 1847 Napisano Septembar 5, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Znate li nekog ko pravi vizire ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 6, 2005 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto nama pravi vizire za bajkove, takodje pravi i te vizire al' ne znam na kom je nivou s njima :?: Za bajkove ih pravi fenomenalno! zove se Ivan i sa Karaburme je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 6, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas na http://www.motoberza.com reklamu tog lika sa par slika onoga sto je radio izgleda bas ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Septembar 17, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li si se snasao ali evo ti Ivanov broj telefona (sa Karaburme sto pravi vizire)... 064/28-47-847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Februar 2, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odabrao ovu temu da pitam nesto. Nisam otvarao novu jer se radi o viziru. Ako sam pogresio jeb* ga. :oops: Imam nolanovu kacigu N25, to sam dobio od brata jos pre oko 7 godina. Ovaka je... http://www.jh-webservice.com/intra/bilder/nolan_060803_1.jpg Da li ja mogu negde da nabavim novi vizir za nju ili da se batalim te kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2864 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam takođe ovakvu kacigu, pa me zanima nađoste li vizir za nju? Postoji li pogućnost da se vizir polira? Ja sam gledao kako poliraju stare filtere (žuti,crni) za vojne naočare, koji posle budu kao iz fabrike. Znači na polir mašini poput onih za oštrenje - poliranje alata! Ako neko ima da proda,NOV vizir za N25,neka me kontaktira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1339 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1178 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas Nolan radnju i servis iza hotela Bristol kod autobuske stanice u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da moze da resi pitanje onog osiguraca sto DRZI vizir sa strane?ja moj slomio pa mi klamce ko u krave rep.. tj treba mi set novih,drugih kako god..gde to ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto offujem ali samo da pitam.I mene interesuje vizir ali za jednu staru JEB'S-ovu kacigu, gde bi mogao da nabavim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxic 0 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: beograd... zarkovo Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja pridruzim pitanjima vezanim za vizir ;D treba mi ogledalo vizir... hitno... kako da izaberem odgovarajuci i u kojoj radnji je najveci izbor? da li ga biram u zavisnosti od marke, modela i velicine kacige ili...? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3304 Napisano Jul 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja pridruzim pitanjima vezanim za vizir ;D treba mi ogledalo vizir... hitno... kako da izaberem odgovarajuci i u kojoj radnji je najveci izbor? da li ga biram u zavisnosti od marke, modela i velicine kacige ili...? hvala Viziri nisu standardni, svaki proizvodjac kaciga ima razlicite vizire, cak i razliciti modeli kaciga istog proizvodjaca nemaju iste vizire. Reci koju kacigu imas (proizvodjac i model) pa da znamo kako da ti pomognemo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxic 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: beograd... zarkovo Prijavi odgovor kao problematičan tako sam i mislila ;D IXS REMARK HX 523 Model br: X14014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: http://www.motooprema.net/kac.htm odes na ovaj sajt i sve ti lepo pise. Kazu da postoji mogucnost nabaveke vizira u boji i za tvoj model kacige. Pozoves, pitas i to je to Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxic 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: beograd... zarkovo Prijavi odgovor kao problematičan hvaaaala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...