Firestarter 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, sinoc mi se prvi put javio problem sa paljenjem. Motor je Yamaha TZR, a problem je u tome kad upalim motor (na alnaser) obrtaji se popnu do 1000 i ugasi se motor za sekund. Ako povucem saug obrtaji odu do 3-4k i time mu samo kupim par sekundi zivota - opet se ugasi. Upali on nakon par desetina metara guranja, ali nije to to. Ocigledno je da nesto sa gorivom ili sa pumpom za gorivo nije uredu, ali ne znam sta. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema ideju sta bi to moglo biti? (bump) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Ostane u normalnom radu. Ukoliko mu dam gas kad se upali na alnaser isto se ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan cek moguce ako je ladan ko zmija, meni kad je ladan motor palim ga 2-3 nekad dok se ne zagreje i onda pali sve normalno posto je kod mene garaza dole u kuci i uvek je hladno, a sta kazes kad upalis na gurku ostane u normalnom radu? probaj onda upali na gurku vozaj se nabi malo temperaturu da se zagreje dobro i onda probaj na alnaser da upalis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti nemas problema sa paljenjem,nego gorivom! Prekontrolisi karb. Najbolje izvadi svecicu i vidi da li je mokra,pa javi Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano April 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo ili prljav zracni filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Odvezao sam ga na servis, kazu voda u gorivu, na filteru se uhvatio kamenac... To nije gorivo sto sipamo, to je spricer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...