lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 14, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme dopusti, naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre niste od shecera Mada za nedelju kazu kisha shto moze malo zaje..no bude za krivine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 14, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato se i bunim ja, ako bude mokar put, nista od krivinarenja, ima da vozimo k'o babe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj, kisa bi vam bila odlican izgovor.. Vi ionako vozite ko babe :pPPPpPPP Narode samo da nas vreme posluzi, imam i ja jednu finu ideju za vikend sa nocenjem. Samo da se dogovorimo kojim redom cemo da idemo i gde. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 15, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bojana, ne mesaj babe i zabe Dobro znas kako se voze grupne voznje. A sto tebi ne odgovara sto tvoj sofer postuje ogranicenja brzine, regulisi s njim pa nam se pridruzite I pisi brze tu ideju, vikend se blizi a ponuda je sve vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 15, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja nazalost,nedelju propustam,sta god izabrali..Uvalise nam neku kup utakmicu,necu ceo dan biti tu... Jel dolazi neko na davanje krvi u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam citao unazad, ali u subotu 19.09. je grozdjenbal u Vrscu ... a moto berzu u Novom Sadu planiramo za 27.09. pre podne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bojana, ne mesaj babe i zabe Dobro znas kako se voze grupne voznje. A sto tebi ne odgovara sto tvoj sofer postuje ogranicenja brzine, regulisi s njim pa nam se pridruzite I pisi brze tu ideju, vikend se blizi a ponuda je sve vise. Ne diraj ti mog sofera da ne bude problema! ;D E pa ta ideja je vec u procesu... Imam kucu u Loznici. Tacnije na putu za Trshic. Mozemo da obidjemo Trshic i manastir Tronoshu i tako to. A u kuci mozemo da prenocimo(trebalo bi da bude mesta za sve, mada nemam toliko kreveta...znachi neke vrece za spavanje bi bile pozeljne:)). Takodje u dvoristu mozemo da pravimo kotlic (ja glasam za riblju corbu),ima i garaza i mislim da bi svi mogli da se spakujemo(nece svi moci u garazu, al snacicemo se). Znaci ceo vikend mozemo da se zezamo. Samo da odredimo koji bi to bio vikenAd. Naravno mesta su ogranicena... Standardna ekipa se podrazumeva. Ako se slazete, za ostalo cemo da se dogovorimo na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 15, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, evo - izvini, necu vise ;D Ma moze i kod mene nocenje,kotlic, razanj...samo sad za vikend idemo u 'izvidjanje' . AR, KV, LO, sta ce jos da bude ? Kad da postignemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, evo - izvini, necu vise ;D Ma moze i kod mene nocenje,kotlic, razanj...samo sad za vikend idemo u 'izvidjanje' . AR, KV, LO, sta ce jos da bude ? Kad da postignemo Do decembra ce se stici. Predlazem da prvo idu dnevne i kamp varijante, a za kraj ostaviti varijante sa krovom, jer ce tad biti i hladnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan eto ja u nedelju zvanicno idem u Ivanjicu da mladu vodim kuci.i nije neka vikend voznja ali sta je,tu je.znaci od nedelje sam i zvanicno ozenjen ali na srecu za zenu koja me razume i shvata moju ljubav prema motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi da se dogovorimo konachno. Znachi gde sta kako? Dajte predloge, pa da odluchimo... 19.-subota---? 20.-nedelja---? 26.-subota---? 27.-nedelja---? 3.-subota---? 4.-nedelja---? (vec oktobar...) Imamo Vrsac (19.09), Motoberza u Novom Sadu (26.09-ako sam dobro razumela), Kraljevo kod Djurovica(nocenje), Arandjelovac kod Lorda i Loznica kod mene(nocenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 19.-subota---? 20.-nedelja---AR kod mene 26.-subota---? 27.-nedelja---? 3.-subota---? 4.-nedelja---? (vec oktobar...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bojano upisujte se http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41877.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 19.-subota---Vrsac Grozdjenbal (Dzoks&Violeta,......) 20.-nedelja---AR kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) 26.-subota---odlazak Loznica kod Bojane (Dzoks&Violeta,......) 27.-nedelja---povratak Loznica kod Bojane (Dzoks&Violeta,......) 3.-subota---odlazak Aranjdjelovac kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) 4.-nedelja---povratak Arandjelovac kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) 10.subota -- odlazak Kraljevo kod Marka (Dzoks&Violeta,......) 11.nedelja-- povratak Kraljevo kod Marka (Dzoks&Violeta,......) Izvolite gospodo kad sve ja moram da izmisljam dopisite vase cenjeno ime da mozemo da se na vreme psihicki pripremimo za avanture koje nam predstoje.... ;D ;D ;D ;D (vec se spremam da me boli stomak od smeha) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan eto ja u nedelju zvanicno idem u Ivanjicu da mladu vodim kuci.i nije neka vikend voznja ali sta je,tu je.znaci od nedelje sam i zvanicno ozenjen ali na srecu za zenu koja me razume i shvata moju ljubav prema motoru. Svrati u Mrcajevce na kupusijadu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 3.-subota---odlazak Aranjdjelovac kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) 4.-nedelja---povratak Arandjelovac kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) Jel' ovo znaci da kaparisem jagnje/prase i da dogovaram da se priredi za taj datum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 3.-subota---odlazak Aranjdjelovac kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) 4.-nedelja---povratak Arandjelovac kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) Jel' ovo znaci da kaparisem jagnje/prase i da dogovaram da se priredi za taj datum? Ja sam samo predlozio moraju i ostali da se dogovore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram sa soferom da vidim, on je glavni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 9.-subota---Vrsac Grozdjenbal Namigivanje (Dzoks&Violeta,.....) 20.-nedelja---AR kod Lorda (Dzoks&Violeta, markodjurovic) 26.-subota---odlazak Loznica kod Bojane (Dzoks&Violeta,......) 27.-nedelja---povratak Loznica kod Bojane (Dzoks&Violeta,......) 3.-subota---odlazak Aranjdjelovac kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) 4.-nedelja---povratak Arandjelovac kod Lorda (Dzoks&Violeta,......) 10.subota -- odlazak Kraljevo kod Marka (Dzoks&Violeta, markodjurovic) 11.nedelja-- povratak Kraljevo kod Marka (Dzoks&Violeta, markodjurovic) za ostalo cu da vidim josh nista ne znam, znachi i Vrshac je veoma al poslepodne/predveche, ostalo verovatno ce da moze . I dalje nishta bez Dzoksa, Zile slabo ti idu ove organizacije moraces u vojsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ko pravi spisak neka me upise ako sam uopste pozvan kod Bojane u Loznicu! A kod Marka se sam prijavljujem pa me i tu udenite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ko pravi spisak neka me upise ako sam uopste pozvan kod Bojane u Loznicu! A kod Marka se sam prijavljujem pa me i tu udenite! Upisi se sam imas ruke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Posto me Mirko prozvao a ja postujem vlas` ajmo sad lepo da pravimo spisak. Za Loznicu 26.-27.09 1.Dazks i Bojana 2.Dzoks i Violeta 3. Zoltan+ suvozacica (ako ide Tanja Asparova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko pravi spisak neka me upise ako sam uopste pozvan kod Bojane u Loznicu! A kod Marka se sam prijavljujem pa me i tu udenite! Upisi se sam imas ruke.... dzoks brate, sto si se uozbiljio toliko ??? Posto me Mirko prozvao a ja postujem vlas` ajmo sad lepo da pravimo spisak. Za Loznicu 26.-27.09 1.Dazks i Bojana 2.Dzoks i Violeta 3. Zoltan+ suvozacica (ako ide Tanja Asparova) 4. Zille-nbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...