Slayer 12 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Skols Ako mislis na 60 km/h odgovara mi. @lord_oblivion Zvuci do jaja! :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Verujte mi, kad se popnem gore na plac, kao da sam napustio civilizaciju. Mir, spokoj, priroda i rusticni ambijent. Ako neko hoce, moze da krene u izvidnicu lokacije, jedan dan samnom. 200-210km ukupnog puta sa Vozdovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan lorde ovo je carski. Ajmo sledece nedelje tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 10, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu biti kod pumpe u 10 i kupujem neko mesiste u mesari Milan i sokic neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ruzice jesi sredila bicikli sa produzenom viljuskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Marko, dogovoreno! Znao sam da ces TI PRVI da se primis ;D Moze nedelja? Nema potrebe da se krene ranije od 10-11h pre podne. Ako se ide predlozenom duzom trasom, trebace nam oko 1-1/2 do dva sata do tamo, opusteno krstarenje,uz kafe pauzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko u Grocku na skup, u petak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @lord pa naravno da cu prvi da es primim, mada bi voleo josh ljudi da krene. Ne znam kakav si sa subotom shto se mene tiche moze i ceo vikend, a moze i nedelja. Shto se skupa u Grockoj tiche petak na zalost ne mogu, al u subotu ja ujutru dolazim u SRC Surchin, ostajem tamo do nekih 16h onda moram da zapalim da pozavrsavam neke poslove pa u predveche idem u grocku do nedelje ujutro. Pa ako neko oce u subotu veche ... @Ruzica Kolko je mesar Milan platio za reklamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa za nedelju bi mogli da se dogovorimo da palimo na aeromiting u bataji, ali to cemo jos da vidmo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu i nedeljom a ti Antone lepo smisli nesto, postavi kartu i napise vreme, ranije bar 7 dana i da vidis kako smo svi slobodni kada i ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan busi hahahhaha, busi hahahhah ))) znaci za subotu bi izgledalo ovako: u 10: Blajbi, Zoltan, Ruzica i Marko u 14: Zile, Lord, Dzax i Bojana, Slay i Skols Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @lord pa naravno da cu prvi da es primim, mada bi voleo josh ljudi da krene. Ne znam kakav si sa subotom shto se mene tiche moze i ceo vikend, a moze i nedelja. Shto se skupa u Grockoj tiche petak na zalost ne mogu, al u subotu ja ujutru dolazim u SRC Surchin, ostajem tamo do nekih 16h onda moram da zapalim da pozavrsavam neke poslove pa u predveche idem u grocku do nedelje ujutro. Pa ako neko oce u subotu veche ... Jos je daleko onaj tamo vikend, mozda odluci jos neko s nama. Generalno, predlozio sam nedelju jer moze da mi iskrsne neka sljakica subotom a nedelja se strogo crveni cetiri puta mesecno Za Grocku, aj' videcu sa Ruzicom da promenimo dogovor za nedelju, mozda je tako pametnije...Nista ne obecavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vam se pridruzim u subotu, ali jos nisam siguran kakav cu biti sa vremenom, ako se pojavim - pojavim, mozda sa nekim ako se pogodimo sa vremenom, a mozda i solo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vam se pridruzim u subotu, ali jos nisam siguran kakav cu biti sa vremenom, ako se pojavim - pojavim, mozda sa nekim ako se pogodimo sa vremenom, a mozda i solo. Mozda oces,mozda neces.Mozda vako,mozda nako.E babo jedna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde crni, ides i ti, sto vise to bolje ;D a taman imas i drustvo, krenes sa slay-om i uzivas do src-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nalazimo se oko 14 na onoj pumpi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jok bre, u 14 da budes TAMO, u SRC-u ;D Dogovoricemo se vec na licinom mestu, sutra, al' da priupitam vec sad - hoce li neko jos posle rostilja u Grocku na skup? Za sad idemo Ruzica, Marko i ja. Isto tako da vidimo ko ce sledeci vikend s Markom i samnom do mog placa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da se zaaapljuuunem u ovu grupu od 14h.Pu za mene Aspar+najmladja suvozacica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Gledamo se samo neznam gde nestadose oni postovi od pre dva dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovako bi trebalo to da izgleda za sutra. znaci subota src surcin, jedna grupa krece u 10h, a druga u 14h sa pumpe europetrol (poznatija kao pumpa sunce) u 61.bloku, ul. jurija gagarica.... u 10h: blajbi, zoltan, ruzica i marko u 14h: zile, lord, dzax i bojana, slayer, skols i aspar bilo bi lepo da svi dodju na vreme, ali ako neko kasni, mislim da je 10-15min cekanja korektno ako je jos neko raspolozen da krene, zna gde se nalazimo i kada, pa neka dodje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. I oko 18 palimo za Grocku, ko ide... Cekanje je po obicaju, dok se svi ne skupimo (ako neko otkazuje dolazak, javlja blagovremeno) a najduze 45 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 11, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan u 14h: zile, lord, dzax i bojana, slayer, skols i aspar Ovaj tesko da ce,imam da radim..jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Gledamo se samo neznam gde nestadose oni postovi od pre dva dana Za svaki slucaj, da neko ne zaglavi na tajlandskoj masazi ili ko zna gde, a vidim bice ovde jos materijala za ciscenje. Zile je vidim posebno talentovan. Mozda oces,mozda neces.Mozda vako,mozda nako.E babo jedna. Lako je babama, dobiju penziju, sipaju corbu i gas, nemaju obaveza i svo vreme im je na raspolaganju. Bolje da voze nego ogovaraju po komsiluku. Aj drugi put da kazem da idem pa te ispalim. Moze i tako, ako vise volis. @Zile Ubuduce ovako: ----10.00h----- 1. Blajbinger 2. Zoltan 3. Marko 4. Ruzica ----14.00h----- 5. Lord_oblivion 6. Aspar sa najmladjom suvozacicom 7. Dzax sa Bojanom 8. Zile-nbg ------------------------------- 9. Slayer - pravo u SPC 10. Blackbite sa Majom - pravo u SPC (nije sigurno) Situacija sa poslednje dve barabe sa spiska je da su nepouzdani sa vremenom dolaska (u mom slucaju i dolaska uopste). Slayer pre podne radi, a zavrsava kad gazda kaze da gasi masine, tako da mozda dolazii samnom (izmedju 13h i 14h), ako to bude ranije, ili dolazi oko 15-16h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar jutar! A 'el se to ide negde ??? ...I ko je bre sad taj Zille ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki slucaj, da neko ne zaglavi na tajlandskoj masazi ili ko zna gde, a vidim bice ovde jos materijala za ciscenje. Zile je vidim posebno talentovan. pa jbg, brate mrzi me da pisem na 5 tema, lakse mi je sve ovde hahahahahaha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...