jager 3445 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može, može, pa vozi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam jedini za psihijatra medju ovom druzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bacas sneg sa ulica sa to tvoje traktorce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bacas sneg sa ulica sa to tvoje traktorce? Ma, sticajem okolnosti odvezoh km-dva danas, neplanirano, sa nekih 20-30kmh inace nije problem sneg koji je na putu, nego sneg koji se lepi po viziru. Nego odosmo polako u off, mogli bi da se vratimo na temu. EDIT: Deo poruka prebacen u "Kineski Offtopic" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo obavezno da se poseti naredne sezone!!! http://www.panoramio.com/photo/18293382 Mangulica ispred zgrade Specijalnog Rezervata Prirode "Zasavica" u Sremskoj Mitrovici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 5, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da Da Da ! Ovo je obavezna destinacija sledece sezone ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan desinacija posecena .... mislim ja znam gde je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 6, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, pa ima ko nije bio.... A i tebi neće ništa biti ako odeš još (bar) jednom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan desinacija posecena .... mislim ja znam gde je ;D znam i ja gde je, ali nikad nisam bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je dogovoreno da se ide tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan i ja ću da idem sa vama da vam pravim društvo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ide sutra negde? 13-16 stepeni, manje vise suvo http://www.weather2umbrella.com/7days_forecast.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu sutra posle 13h, a voleo bih da odvozamo koji krug ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan kiša pada ubija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se sinocj bash lepo provozao ,dodushe do posla i nazad ali bilo je bash prijatno. Taman sam pomislio da cje i danas biti za voznju ali neko me je zeznuo od gore. A danas mi slobodan dan - bedak > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ljudovi, ajde da predjemo malo u kineski offtopic, jer kao sto je Black rekao, naslov teme je zajednicke voznje i okupljana, pa neka tako i ostane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36074.0 Posto tema polako izmice kontroli, mnogo je bilo pisanja u poslednje vreme, a malo konkretnih predloga za mesto i vreme, tema ce biti zakljucana do daljnjeg, a bice otkljucana na zahtev, kada se neko javi sa konkretnim predlogom za okupljanje, odnosno necega oko cega ima smisla dogovarati se i ima izgleda da se i sprovede u delo. Ukoliko se praksa iz ove teme nastavi i u ostalima, postoji sansa da i one budu regulisane na ovaj, ili slican nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je kineska druzina pokazala napredak povodom Off-ovanja, a ni kraj okupljanja i kraj sezone ne postoje u kineskom kalendaru... Tema je ponovo Odkljucana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Democratija rulles ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan posto je tema otkljucana samo da kazem da idemo sutra GROMOVIMA u posetu.mala ekipa MANGULICA.a posle...kod MARSALA.pa se onda vidimo sutra tj. danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da pochnem ovaj putopis.... Ekipa drugara reshila da poseti Marshala i odabrala nedelju kao idealan dan za to. Znachi ruta je bila Bgd - S.Pazova - Novi Sad - Temerin Rekao bi neko divna tura uz opushtenu voznju i josh opushtenije drushtvo ALI... "Kamenko je reko bicje kishni dan , stvratili smo do strica i uzeli kishobran....." Eh, da je bar neko rekao da necje biti 19 c i sunchano sa maglom SAMO ujutru sve bi bilo drugachije. Nego da se vratim na prichu.... Prvo okupljanje za ekipu iz BGD-a - parking kod Arene prisutni Zille, Project Lord i melcor chekamo Lord_Obliviona Skupismo se krenusmo optimistichno ka S.Pazovi gde smo trebali da se nadjemo sa Slayerom i drugarima iz N.Sada Antonom i Swa ( oni su reshili da svrate do Pazove pa zajedno da idemo do Temerina.Naravno MAGLA ( sa velikim M ) nije nas napushtala sve vreme puta. Stigli smo na pumpu i reshavali male probleme sa motorima Difuzori , shelne ,krivi volani ( btw Swa je pao ali je sve ok ), malo je curelo ulje i tako... Pored svega toga shto nam je negde ukazivalo da bi mozda trebalo da odustanemo, hrabre Mangulice su reshile da nastave ovu Ilijadu i Odiseju ( mada je vishe lichilo na Jasona i Argonaute ) Krenusmo i ishli smo malo sporije i par puta se razdvajali jer je Project Lord imao problema sa difuzorom pa mu je motor gubio snagu... Stigli smo na F.Goru i stali da se sakupimo i tu nam se pridruzio josh jedan drugar na dva tochka koji je josh optimistichnije od nas krenuo u N.Sad iz Bgd-a bez rukavica :o i onda se pojavilo neshto shto je lichilo na neshto shto smo mislili da necjemo videti tog dana... Spushtanje ka kamenici je bilo super jer smo iz maglene zavese izleteli u osunchane predele i svi smo bili super veseli :D U N.Sadu SUNCEEEEEE stali smo kod nekog fency kaficja koji su bajkeri uzeli pod svoje i nazvali ga "Crkva" (valjda ??) tu smo udarili po zestini da speremo maglu iz grla 2 chaja ( nana i hibiskus) 5 kafa ( turskih ) :D Sreli smo Drumsku Lisicu i ( ne zamerite ako greshim) Duleta ??? Posle zestokog opijanja krenusmo kod Marshala koji se u tom trenutku igrao sa psom ( reche nam Zille ) ;D Dok smo kretali stigli su Gremlin i josh neka ekipa koju na zalost josh ne poznajem pa ne znam ko su .....uglavnom josh nekih 5-6 motora Stigli smo na pumpu u Temerinu i chekamo Marshala Dochek je spreman ali nismo se bash neshto postrojili.... Oprosticje nam Marshal smrzli smo se i obnevideli od magle Stigo Marshal i odveo nas u kafanu pored puta da nastavimo opijanje Vesela druzina veselo stigla i svi veseli ovaj put je odnos bio .. 2 kafe 6 chajeva ( samo hibiskus) bitka za shecjer ( Anton ga je krao sa tanjiricja) ;D ali svi su na kraju bili zadovoljni na prethodnoj slici mi je malo zadrhtala ruka jer je bash u tom trenutku predlozeno da Marshala kandidujemo za predsednika ( ili je od hladnocje ko cje to vishe znati) oni su veseli i nasmejani a nisu ni svesni kakav nas je pakao ( smrznuti i magleni ) chekao pri povratku kucji.... Zille nas je napustio malo ranije jer je imao neke porodichne obaveze i hrabro krenu sam put Pazove kroz maglu i haos. Respect za to ovo je bila poslednja fotografija sa ove vesele ture jer prsti nisu vishe radili, ni telefoni ni fotoaparati nishta... osim nashih DRAGIH motora koji su junachki izdrzali sve ovo. Ko bude rekao neshto protiv KINESKIH motora imacje posla sa mnom ;D ;D ;D Kraj priche je sledecji Swa i Anton su nas napustili u N.Sadu, a Slayer, Project Lord , Lord_Oblivion i ja smo nastavili hrabro ka Staroj Pazovi i BGD-u kao krajnjem cilju. Svratili smo do Gromova kroz PAKAO od puta koji smo preshli. Tu smo se malo zgrejali ( bilo bi i bolje da se Blacbite nije izgubio na putu do kluba, pa smo mi pre stigli sa F.Gore do S.Pazove negoi on i S.Pazove do kluba ??? ;D ;D ;D ) nastavili da tuchemo zestinu ( ne secjam se od chega je bio ovaj chaj ) Najzad smo i nas trojica krenuli da nadjemo Bgd u magli i na srecju uspeli smo i stigli smo chitavi. Svratili smo do Markadjurovica da mu Lord vrati motor i onda lagano kucji... Project lord i Lord_Oblivion ka Vozdovcu a ja u Zarkovo Do sledecje voznje pozdrav svima koji su uchinili da ovaj poduhvat bude zabelezen u analima a dotle MANGULICE rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Dda dodam i ja par slicica: Skupljanje kod arene, Melcor i Zile U Novom Sadu Zile, Swa i Anton (ako ne gresim) Oblivion i Mecor Moja Malenkost ProjectLord ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 23, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nesto malo slicica od mene : Hteo bih da se zahvalim celoj jucerasnjoj ekipi na hrabrosti i ludosti koju smo podelili u ovoj vrednoj avanturi I posebno u razumevanju i strpljenju koje su prema meni iskazali, jer sam tvrdoglavo i po svaku cenu posao na ovu voznju, tudjim motorom, bez benzina i prebijene pare u dzepu :-\ :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Momci, bas mi je drago sto smo se upoznali, i jos draze sto su vas vase masine junacki pronele kroz onu maglustinu po kojoj ste vozili . Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Takodje! pozdrav drumskalisice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...