nikolanixy 174 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma nije to taman posla nego drugaru jednom nažalost pokojnom daju sutra godišnjicu a i nemam nešto para tako da bolje ne ići a što se tiče drugarica dođi večeras u laj opening party pa birajte svi bajkeriu dolaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja do sada se cuo sa ljudima stvari stoje ovako: 1. Dzoks & Violeta (i dalje cekamo da se deo resi i ako se ne daj Boze desi malo cemo kasniti u polasku) 2. Bojana i Dzax (S.Pazova) 3.Zoltan (Bgd Arena 08.30) 4. Blaj (Bgd Arena 08.30 ako ugradi auspuh) 5. Aspar & Tanja (Bgd Arena 08.300 6. Lord (Bgd Arena 08.30) 75% (cekamo potvrdu) 7. Zika (nedelja izjutra) Put je preko pazove i Rume pa Sabac i Loznica. Da napomenem da cekm jos da me majstor zvrcne da dodjem po motor ako ne bude bilo veceras onda moram da cekam izjutra..... Poz i vidimo se sutra p.s. jedva cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre dzoks, urgiraj malo... i onako nemas lisice, nego odmah pucas, pa malo objasni majstoru da ti se zuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan evo dzoks zovem ja da se to malo pozuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo dzoks zovem ja da se to malo pozuri Ajde zovi vec pocinjem da se nerviram :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja da POTVRDIM da idem 100% ! Samo mala molba...u Rumi da svrnemo na bukvalno 5 minuta do jedne moje drugarice, jedna ulica od centra je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan drugari, definitivno se ne cekamo u rumi, ali se vidimo u LO ... Pozdrav i do vrlo skorog vidjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, definitivno se ne cekamo u rumi, ali se vidimo u LO ... Pozdrav i do vrlo skorog vidjenja Ništa ne brini...Ometlaćemo put do Lozane,da ne moraš da bečiš oči na eksere ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan [ Ništa ne brini...Ometlaćemo put do Lozane,da ne moraš da bečiš oči na eksere ;D A da ti Dzoks lepo poneses dva tocka, akumulator, lanac (kardan) i jos malo alata za ne daj boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u 9;00 na Lukoilu u staroj pazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u 9;00 na Lukoilu u staroj pazovi. Da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mi se provedite i popijte koju i za mene! Srecan vam put! Nadam se da ćemo uspeti da se okupimo još barem jednom do kraja sezone! pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi naznaci na brzaka, koji parking je taj kod Arene - Jug, Istok, Sever, Zapad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sa glavnog puta sa desne strane, u nivou puta, skrenes desno pod devedeset iz one ulice kad se iskljucis. Ma, skontaces vec. Srecan vam put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak se cekamo kod arene ... Pricacu... aj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mi se provedite i popijte koju i za mene! Srecan vam put! Nadam se da ćemo uspeti da se okupimo još barem jednom do kraja sezone! pozzzz Neko se ponovo aktivira..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 26, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite. Srecan vam put! Jbg ne mozete da mi ponesete tu riblju corbu u salveticu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite. Srecan vam put! Jbg ne mozete da mi ponesete tu riblju corbu u salveticu... Ima nas koji jos uvek cekamo da podjemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 26, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite. Srecan vam put! Jbg ne mozete da mi ponesete tu riblju corbu u salveticu... Ima nas koji jos uvek cekamo da podjemo.... Znaci trebalo je da ja intervenisem! Nista od markadjurovic-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put prodale me veze. Ruzice urgiraj. I srecan vam put lepa klopa i dobar provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks sta bi jeste otisli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da okupim ovu nasu bagru bajkersku danas da odemo na berbu grozdja kod mene ;D ;D Eh, kakav je samo teren za neki off road... : Prosto mi bilo zao sto nisam imao neki kross motorin pored sebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks sta bi jeste otisli? Otisli i vratio se a za neke nisam bas siguran..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zoltan je imao problema sa auspuhom ali sredili smo i otisli su kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...