Bojana 5 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane bre!!!! Pa nemo' se vredjamo. Sam lepo rekla standardna ekipa? Zna se ko je sve tu... Npr oni koji su bili na Surcinu na pecanju, plus Dzok , Violeta i jos neko ko je propustio...plus suvozaci/zene , sitna deca itd:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego Bojana, Dzax, Slayer, ... oli i vi u nedelju sad prvu nishta se ne oglashavate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi je daleko al' ajd' da se uplajvazim pa ce da vidim posle Za Loznicu 26.-27.09 1.Dazks i Bojana 2.Dzoks i Violeta 3. Zoltan+ suvozacica (ako ide Tanja Asparova) 4. Zille-nbg 5. lord_oblivion (75%) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Nego Bojana, Dzax, Slayer, ... oli i vi u nedelju sad prvu nishta se ne oglashavate? Pa sto da ne, samo Dzaks je glavni, pa sta on odluci. Dzakse javi seeeee!!! ) :* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Do daljnjeg odustajem od svih voznji u narednih par nedelja.....nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Do daljnjeg odustajem od svih voznji u narednih par nedelja.....nazalost Sta je toliko sa mopedom?? Nije sa mopedom (deo je narucen i stize u toku nedelje sledece) vec je zbog odredjenog naglog udara "VREMENA" tako da ..... praticu vas odavde gde god da odete dok se malko ne podmladim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Ma, ni ja nisam nesto bolji po pitanju tog 'vremena' al' reko' ako necu sad, ko zna kad cu. Jedva nalazim 'vremena', bas knapiram, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan i ja cu svo vreme da potrosim da dovedem mladu,ali valjda ce da se skupi nesto i za poneku voznjicu.ovaj vikend propustam,po ko zna koji put,a za onaj tamo ce da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i ja cu svo vreme da potrosim da dovedem mladu,ali valjda ce da se skupi nesto i za poneku voznjicu.ovaj vikend propustam,po ko zna koji put,a za onaj tamo ce da vidimo. Aj' sad reci nisam znao javite mi ranije, znaci bar ne nekoj voznji moras da budes. Ja nemam vremena za voznje do verovatno druge nedelje oktobra, tako da za sad mene ne racunajte. p.s. Al' offujete, jao ala offujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije sigurno ali mislim da cu ici. Za Loznicu 26.-27.09 1.Dazks i Bojana 2.Dzoks i Violeta 3. Zoltan+ suvozacica (ako ide Tanja Asparova) 4. Zille-nbg 5. lord_oblivion (75%) 6.Slayer(40%) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim... Sada mi je ispao neki posao pa treba da radim dan i noc svaki dan,tako da cu moci da vam se pridruzim tamo 26 i 27 kada budemo pravili u loznici onaj skup. Fax mi krece 1 pa treba pre pocetka sto vise para da uzmam... A ploca je napokon salivena pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da znate, ko ide u AR, donosim vam nesto, vrhunsko, neki ce se oduseviti, a neki i nece, ko ih j*be @lord kad se tacno nalazimo i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 18, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pise ti u prvom postu u onoj temi, skupljamo se na poligonu na Banjici izmedju 9 i 10 pre podne. Polazak kad se skupimo svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan PP su poslati..Cekam odgovore, pa da se dogovorimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zar nece biti malo teze komunicirati preko PP onako medjusobo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nece biti malo teze komunicirati preko PP onako medjusobo?! Šta je oficir ??? Teško ti da napraviš dva-tri klika više,a?...Pa viš' da je Bojana spremila neku žešću intimizaciju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Zar nece biti malo teze komunicirati preko PP onako medjusobo?! Hoce, al si mi TI reko da tako uradim. Sta se sad zalis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zar nece biti malo teze komunicirati preko PP onako medjusobo?! Hoce, al si mi TI reko da tako uradim. Sta se sad zalis. Sad mene okrivi, strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Zar nece biti malo teze komunicirati preko PP onako medjusobo?! Šta je oficir ??? Teško ti da napraviš dva-tri klika više,a?...Pa viš' da je Bojana spremila neku žešću intimizaciju! ;D Naravno. Sa sve cistom gushchjom mascu:P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle dobijene dozvole da napisem Znaci Loznica: (upisuju se samo pozvani ostali drugi put) 1. Dzoks & Violeta Predlazem da u subotu bude corbica a u nedelju rostilj.... I sto se tice puta BG-Sabac-Loznica druga ruta NS-Ruma-Sabac-Loznica znaci nalazimo se u Sabcu i dalje za Loznicu idemo zajedno... toliko idemo gospodo spisak da se oformi i da mozemo da dogovorimo za dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Loznica: 1. Dzoks & Violeta 2. Dzax und Bojana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ovi nemci su cudo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Loznica: 1. Dzoks & Violeta 2. Dzax und Bojana 3. Zille-nbg 50% (sve zavisi kada ce biti zakletva koju ne smem da propustim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Loznica: 1. Dzoks & Violeta 2. Dzax und Bojana 3. Zille-nbg 50% (sve zavisi kada ce biti zakletva koju ne smem da propustim) 4. Zoltan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Loznica: 1. Dzoks & Violeta 2. Dzax und Bojana 3. Zille-nbg 50% (sve zavisi kada ce biti zakletva koju ne smem da propustim) 4. Zoltan 5. Slayer+suvozacica (50%) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...