anton 0 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan i ja dosao u nedelju ujutro. na cvarke.i da budim mangulice ali mi ih bilo zao pa sm ih ostavio da se sami probude.negde oko podne.a propustio sam skup kod 25.maja.jbg zalutao po BG.bio bez mobilnog pa nikako se nisam snasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam neke slike na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35792.msg565376#msg565376 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je palo i jagnje!E,*ebiga,kad hocu na sve strane,pa ne odem na pravu! Da ne kukam,ja sledeci vikend idem u Temerin,pa makar i bio potop. Ima li zainteresovanih za TEMERIN? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, ja sam zainteresovan ali... (uvek ima neko ALI ) Ima jos dosta vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan @Bojana Pa nikako da se javis, mi svi mislili da Dzax laze. Srecno sa diplomskim, sledeci put nema opravdanja, vozis se sa nama. Ma daj dzax je fino cheljade on ne laze. Inace hvala, sutra je dan D a posle...FREEDOOOOOOMMMMMM!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojana Pa nikako da se javis, mi svi mislili da Dzax laze. Ma daj dzax je fino cheljade on ne laze. Jesam li vam rekao Nego kako,idemo za Temerin daj da pravimo spisak : 1. Dzax 2. Ivan8 Jeste da je ponedeljak ali da se sve dogovorimo na vreme Ja bi isao ovom rutom. Dobar je put i ima lepih krivina... Neka mi javi ko hoce da ide ovuda pa cemo se naci u subotu ujutru na autoputu kod Novih Banovaca... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za predlog puta, na prvi pogled nema boljeg krivinarenja na ruti (sem ako ne idemo preko Valjeva na Obrenovac pa dalje ;D ) 1. Dzax 2. Ivan8 3. lord_oblivion (po obicaju 90%) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost necu moci u temerin jer imam vec neke planove.Evo jos slika iz Kovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ej pozdrav ljudi ..... vidim da vas nije posluzilo vreme ..... kako ste se snašli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ej pozdrav ljudi ..... vidim da vas nije posluzilo vreme ..... kako ste se snašli Eh,kako smo se snasli?...Odlicno!... Kise je bilo kolko oces...Al klin se klinom izbija ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako drugacije .... i ja pitam gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35792.0 jos slika ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Shaolini,da li primecujete da nas kisa prati kad god se okupimo? Ja sad nisam isao u Kovin,ali osecam da ce i za dane vikenda u Temerinu padati kisa. A mozda bas tog vikenda i nas obasja sunce,jer recimo DZoks,Zoo-le i jos poneki su iz tih krajeva.Iz tog kraja sam i kupio moj prvi Kineski motor. Bilo kako bilo,ja dolazim,a ako se stvarno organizujemo i podjemo,bilo bi lepo da se kao i do sada,nadjemo na nakom mestu i putujemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Shaolini,da li primecujete da nas kisa prati kad god se okupimo? Ja sad nisam isao u Kovin,ali osecam da ce i za dane vikenda u Temerinu padati kisa. A mozda bas tog vikenda i nas obasja sunce,jer recimo DZoks,Zoo-le i jos poneki su iz tih krajeva.Iz tog kraja sam i kupio moj prvi Kineski motor. Bilo kako bilo,ja dolazim,a ako se stvarno organizujemo i podjemo,bilo bi lepo da se kao i do sada,nadjemo na nakom mestu i putujemo zajedno. Kineze stalno prati kisa,a???...Sve je pocelo s Glogonjom...Koji si ti organizovao...Ti si bre jadan baxuz,bre... Jes da ja suljpa bio do jaja... Ti to bre sve radis namerno,ili si placen od Amerikanaca ili Japanaca i imas neki dil sa AVAXOM odozgo... Ko je bre jos od kineza pazario Kawasaki???...A ?...De ce ti dusa? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Sada mozes da me *aras,ali sledece nedelje stize Kineski skuter,pa ti vidi ;D ;D Dobro,bre,Blajbingeru,sta ste zivota ti pili ono vece,pa si onako izgledao ;D ;D ...kao Dankinja posle prve bracne noci... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Shaolini,da li primecujete da nas kisa prati kad god se okupimo? Ja sad nisam isao u Kovin,ali osecam da ce i za dane vikenda u Temerinu padati kisa. A mozda bas tog vikenda i nas obasja sunce,jer recimo DZoks,Zoo-le i jos poneki su iz tih krajeva.Iz tog kraja sam i kupio moj prvi Kineski motor. Bilo kako bilo,ja dolazim,a ako se stvarno organizujemo i podjemo,bilo bi lepo da se kao i do sada,nadjemo na nakom mestu i putujemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Sada mozes da me *aras,ali sledece nedelje stize Kineski skuter,pa ti vidi ;D ;D Dobro,bre,Blajbingeru,sta ste zivota ti pili ono vece,pa si onako izgledao ;D ;D ...kao Dankinja posle prve bracne noci... ;D ;D ;D ;D Nismo mi ništa pili...Ono pivo i vino je bilo na stolu samo za slikanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 7, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A i ona "kisela voda" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i od mene... od petka do nedelje zar nismo najjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ova prva slika,gde vozite trojica motore,je stvarno ekstra. Nadam se da ce se ponoviti na putu za Temerin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A i ona "kisela voda" ;D "kisela voda " je prava " VATRENA" voda , samo steta sto je nije bilo vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 7, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Repetitio est mater studiorum Bice bice druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo chekanje da li cu moci u Temerin me izludjuje, valjda cu sutra znati pa da se upisem ko chovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mocices Samo da bude lepo vreme!! Nego Imperatore ides li ti ? Sta je sa Wolfom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ma mocices Samo da bude lepo vreme!! Nego Imperatore ides li ti ? Sta je sa Wolfom? Wolf je u krizi... :-\ Ceka me registracija motora jos malo a i imam gomilu nekih obaveza da zavrsavam. Tek kad sve to zavrsim moci cu da razmisljam o skupovima. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...