lancia88 83 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo, citavu sam temu prelisato jos jednom i opet mi nije jasno - da li se voznja na Frusku goru desava ovog vikenda ili ne? KOliko kapiram, nekakva dva desavanja se pominju, jedna voznja i jedno okupljanje ali nikako da razdvojim sta je sta. Ukoliko je ikakvo desavanje ove nedelje, kako rekoh, tu se jos i mogu pojaviti, sve iza toga ne mogu. Ipak, ukoliko jeste nekakva voznja ovog vikenda, onda se hitno treba organizovati a to nije neozbiljan posao ako se zeli da to lici na nesto. Ipak, prvi korak je jasna definicija i odgovor na pitanje: Da li se nesto i sta tacno, desava ovog vikenda, znaci 08.09. i/ili 10.05.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ...... Da li se nesto i sta tacno, desava ovog vikenda, znaci 08.09. i/ili 10.05.? Ni meni nije jasno iz ove prepiske,bas nista. Inace ovog vikenda 9/10.05. prema mojim informacijama, bice tradicionalni skup na Ravnoj Gori. A na taj skup, jednom u zivotu, bih voleo da odem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo, citavu sam temu prelisato jos jednom i opet mi nije jasno - da li se voznja na Frusku goru desava ovog vikenda ili ne? KOliko kapiram, nekakva dva desavanja se pominju, jedna voznja i jedno okupljanje ali nikako da razdvojim sta je sta. Ukoliko je ikakvo desavanje ove nedelje, kako rekoh, tu se jos i mogu pojaviti, sve iza toga ne mogu. Ipak, ukoliko jeste nekakva voznja ovog vikenda, onda se hitno treba organizovati a to nije neozbiljan posao ako se zeli da to lici na nesto. Ipak, prvi korak je jasna definicija i odgovor na pitanje: Da li se nesto i sta tacno, desava ovog vikenda, znaci 08.09. i/ili 10.05.? Dzoks je za ovaj vikend (10.05) planirao da samo par nas ode na voznju po Fruskoj gori,samo da se pogleda odnosno pronadje pogodno mesto za skup, koji bi se odrzao 23.05 ili kako bi se vec dogovorili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, OK, onda, ja otpadam i pored sve volje&zelje, a ako sta drugo mogu pomoci, rado cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je zoli objasnio stvar, za sada BANEBP, ANTON, ZOLI i ja idemo da malo "izvidimo"teren i moguce relacije i lokacije, ako jos neko oce krecemo oko 11h iz crkve (caffe Fashion u NS-u) 10.05.2009.godine. Znaci idemo u spartanje Fruske Gore izduz i popreko da bi se sto bolje pripremili i organizovali za taj predstojeci za sada 23.05.2009.godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ja malo pogresio temu ali da se vratim na ovu.izvidnicu na FG radimo u nedelju 10.05.jeli tako?e sada ako iz crkve krecemo u 11*00 onda kada Bane i ja da se nadjemo u Palanci i gde?naravno ovo je ???? za Banete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Antone, posalji coveku privatnu poruku, Ja sutra nisam na mrezi ceo dan i noc ali sigurno sam u crkvi u 10 - 11 h tako da se vidimo tamo. . . . i tamo cemo sve dogovoriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan onda kada Bane i ja da se nadjemo u Palanci i gde?naravno ovo je ???? za Banete. Zavisi od putne brzine. Ako idemo do NS 80-90 kmh onda moze u pola 10 a ako je brzina manja onda moze oko 9. Sto se tice mesta sastanka to zavisi od tebe jer ja sam sa Sinaja pa i onako moram proci kroz celu Palanku da dodjem do Novosadskog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan bane poslao sam ti na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan e danas shaolinci idu da malo ispitaju zmajevo gnezdo da se za posle zna sta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Shangulice su danas u zelji da pronadju pravo mesto za kamp "U zmajevoj gori" uzduz i popreko prospartale F.Goruu (u daljem tekstu FG). Ekipa se skupila u nadaleko cuvenoj Crkvi u NS i odatle obisla turu koju bi mi trebali da odvozamo kada se budemo nasli. Takodje smo nasli i vrlo zanimljivih mesta gde bi mogli da se ulogorimo to jedno vece koje cemo spavati. Posto su BaneBP i Anton isli samonom i nosili fotoaparate molio bih ih da postave slike koje su vise nego zanimljive i da prokomentarisete iste jer ima slika mesta na kojima bi podigli satore a takodje i sa voznje koja ce vam verujem privuci paznju. Takodje smo danas u toku voznje sreli par zanimljivih likova i svratili do rostilja koji su pravili MK COPER SRBIJA i ovim putem ih pozdravljam.... VAS dvojica dajte slike da ljudi vide sta ih ocekuje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj dajte te slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ali evo pre pola sata sam dosao kuci, okupao se i skacem pravo u krevet na spavanje jer je sutra radni dan. Slike postavljam sutra cim dodjem sa posla. Jedan veliku pozdrav za danasnju ekipu. Vreme je bilo odlicno, krivine fenomenalne, drustvo jos bolje a rostilj iz kesice fantastican ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez rostilja iz kesice i kofera givi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan GDE SU SLIKE !!!!????? GUBIM STRPLJENJE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Dan se malo oduzio Stize prva tura od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan jos ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan jos koja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepe slike,nego gde se tacno okupljamo onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog mog prekomernog pojavljivanja na slikama ali sta cete kad volem da poziram Nismo stigli jos obici zapadnu sremsku stranu FG oko Sisatovaca i Lezimira jer i tamo ima stvarno prelepih puteva za voznju i predela za videti. Prosli smo ceo Partizanski put koji ide po vrhu FG od skretanja za Cortanovce do Vizica. Neke deonice su fantasticne sa prelepim blagim krivinama i solidnim asfaltom (od Crvenog Cota do Rohalj baza) a neke su ocajne sa puno rupa i ostrim neobelezenim krivinama (od Iriskog Venca prema Velikoj Remeti i Cortanovcima). Pored Partizanskog puta ima i dosta regionalnih puteva koji idu sa FG prema Backoj ili Sremskoj strani sa odlicnim asfaltom i slabim saobracajem koje obavezno treba proci. Mesta za kampovanje ima na pretek. Guzve su uglavnom vikendom oko poznatih mesta kao sto su Zmajevac, Brankovac, Iriski venac i Letenka ali i osim ovih postoje i manje poznata mesta duz Partizanskog puta koja bi bila idealna ja mini kamp. Ocekujem ostatak ekipe da da svoj komentar o ovome. Toliko od mene Anton ce uskoro postaviti svoj deo slika Pozdrav iz Backe Palanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan dobre slike, josh lepsha mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I moj kinroad ce biti kao ovaj zuti kad poraste. Fali mu jos 120ccm . Mesta su prelepa steta sto sam 23. na Tari al bice josh okupljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su vrh! Okupljanje obecava! Ja imam u najavi nesto za nedelju 24. za sta se nadam da ce nekako propasti ali male su sanse! U svakom slucaju bi trebalo da znam do kraja ove nedelje sta i kako! Vrlo rado bih vam se pridruzio. Ne znam da li bi jos neko isao iz BG-a? pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...