nensy 1263 Napisano Jun 21, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Prisutna na casu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze i jedan Japanac sa vama (al' Kinez u dusi)? Ima i dobar restoran gore na Avali.. hm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 21, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Izdao si sektu Ali dobar si decko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fecfica 0 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prisutan na casu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izdao si sektu Ali dobar si decko.... Jos uvek imam kredit u kineskoj sekti, "od stare slave" sto kazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 22, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan i sta bi za voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 25, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se zakaze skup Nas BAJKERA I SKUTERASA.sa Skuter Traveling Timom idemo DO JEZERA TRESNJA kod Avale....evo detalja.. Bice podosta skuterasa u principu od 15-20 pa nadalje..Provereno jer su praivli vec dosta skupova,Bice Bajkera iz Grupe Keeway Speed..Nesto iz Sprint Apolla,Bice Maxi Skutera X9,X8,Nexus,Beverly itd da ne nabrajam..SVI SU DOBRODOSLI !!!!! STT ekipa vas poziva na skup uz garantovano dobru voznju i druzenje 01.07.2012 Skupljamo se u 07:30 kod hoteja Jugoslavija tu ocekujemo i Novosadjane. Kada se cela druzina skupi idemo u ulicu Goce Delceve koje je odmah pored. Tamo imate cuvenin SIS cevap,PIZZA CUT,PONCHO i mnoge druge brze hrane. Tako da mozemo svi lepo da doruckujemo kome je sta po volji. Odatle se formira kolona i krece se ka jezeru. Na jezeru ce se boraviti neko vreme da se svi lepo odmorimo i ispricamo. Videcemo da se obezbedi neka muzika i mozda neke dodatne aktivnosti. Na jezeru ce se boraviti po nekoj nasoj proceni oko 3 sata odatle se krece natrag ka Beogradu gde cemo se naknadno dogovoriti dali zelite na Kosutnjak da se vozite po krivinama ili hocete na Adu da se okupate i rashladite. Posle Kosutnjaka ili Ade cemo otici do BUCKA na cuvenu GOVEDINU. Dakle da rezimiramo 07:30 SKUPLJANJE KOD HOTEL JUGOSLAVIJE 07:45 DORUCAK 08:15 POLAZAK KA JEZERU 09:15 DOLAZAK NA JEZERO 09:20 DRUZENJE NA JEZERU 12:00 DRUZENJE NA JEZERU 12:10 POLAZAK ZA BEOGRAD 13:00 KOSUTNJAK ILI ADA (AKO BUDE KOSUTNJAK ZADRZAVAMO SE SAT VREMENA AKO BUDE ADA DVA SATA DA BIH LJUDI KOJI HOCE DA SE KUPAJU MOGLI DA SE OSUSE ) PA DOKLE OSTANEMO DALJE. VREME NIJE KONACNO I MOGUCE SU IZMENE STO SE TICE BORAVLJENJA NA ODREDJENIM MESTIMA ! MISLIMO DA JE OVAKO NAJ POSTENIJE PREMA SVIMA DA SE SVI LEPO ISPOSTUJU I DA SVE PRODJE U REDU BEZ PROBLEMA. SVIMA CE BITI UDOVOLJENE ZELJE STO SE TICE HRANE NIKO NECE DA ROBUJE ZA ROSTILJOM I NEMA NEPRAVDE. MI KAO >>STT<< EKIPA ZA DRUZENJE I PUTOVANJA VODIMO VAS DO JEZERA DA SE ETO UPOZNAJU PRIRODNE LEPOTE SRBIJE I BEOGRADSKA IZLETISTA. RUTA JE KONACNA I NEMA ISPRAVKI TAKO DA BIH ZAMOLIO DA SE NASA ODLUKA POSTUJEGARANTUJEM DOBRU ZABAVU I PROVOD KO JE ZAINTERESOVAN NEKA OSTAVI KOMENTAR ILI NEKA MI PUSTI U PORUCI NA PM DA ZNAM .Svi Zainteresovani Mogu da mi puste poruku na:069/157-2634 Promenio Jun 25, 2012 član Stefan Speed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 25, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ipak necu moci da budem prisutna, lepo se provedite... A ja cu i za vas da se okupam u moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fecfica 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Napisite pored kojih naselja prolazite, da bih znao ja bih se najverovatnije prikljucio ali necu ici do Novog Beograda pa da se vracam nazad.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazi se pored Prolazi se pored marakane,preko banjice,pored jajinaca,pored maxime,na avalski put pored motela 1000 ruza,preko avale do ralje...a mozda neidemo pored marakane nego preko rakovice pa do motela 1000 ruza pa onda se poklapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Jun 26, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam za Kosmaj! Avala je previse blizu! A Kosmaj je udaljen taman "koliko treba" da bi se malo provozali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista ako ti hoce pocice nas nekoliko do kosmaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Jun 29, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista ako ti hoce pocice nas nekoliko do kosmaja Brate - vazi! Samo da se izdogovaramo, ja sam uvek za voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ocekujemo te onda sutra ispred HOTELA YUGOSLAVIJE u 7:30 Vozim Plavog Keeway Speed-a nemozes da me omasis imam i ogroman kofer pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Jul 4, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ocekujemo te onda sutra ispred HOTELA YUGOSLAVIJE u 7:30 Vozim Plavog Keeway Speed-a nemozes da me omasis imam i ogroman kofer pozadi Matori, izvini sto nisam dosao! Bio sam na moru u CG! Nadam se da ste se lepo proveli, i da je skup bio "na nivou" kakav se i ocekuje od nas "kineza"! Inace, motor ti dobro poznajem, Bane ga je xtra odrzavao! Pogledaj neke slicice kod mene na profilu, videces ga :-) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo prolece i lepo vreme , ima li sta novog u najavi u vezi okupljanja za voznju ? Nista se ne desava po tom pitanju vec dugo vidim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 11, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan I nista od tad? evo godina prodje a i dve niko da spomene sta god. Samo dzoks rece ima. Kao da je sve zamrlo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishke881 0 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 1 post Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo i ja citam i vidim da se godinu dana nije niko oglasio a sezona samo sto nije pocela... Mozda se dogovorimo za neko okupljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimi161 5 Napisano Decembar 22, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi pazar Motocikl: Beverly 250e Prijavi odgovor kao problematičan Hoćel da ima neko okupljanje. U 2021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...