Alien 603 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, ne pise da se ne ide, ali fakat da ipak citam ono sto bih zeleo da pise. Jbg, uvek se tako "malo oporavim" i onda utripujem da sam ozdravio, odem na sport ili izadjem u grad - i produzim bolest jedno 10 dana vise nego sto bi trebalo.. Nikako da mi dodje iz dupeta u glavu, tako da je sva "sreca" sto je otkazano ovo za sutra. :) Sto se sledece nedelje i Mladenovca tice, deluje mi ok cela akcija, ali videcemo do tad.. osim ako se ne pojavi jos interesenata za delibatsku pescaru. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 30, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kazem da ste trebali da dodjete na sinocnji maskenbal u Vlajkovcu kod Vrsca... mada ni ja nisam bio, jer jos uvek cekam moj moped...kaze mi komsinica da je bilo extra !!! evo i slike pred polazak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 29, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ako se druze endurasi, maxi skuterasi, obicni skuterasi.... zasto to ne bi uradili i mi, vlasnici kineskih dvotockasa? Ovde mozete da stavite predlog o okupljanju, a shodno broju zainteresovanih da odredimo datum i vreme..... Svi su dobrodosli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам за колега `` бесантестераш `` је спомињао неки скуп Кинеза у Јасенову код Беле Цркве .... али га нема на форуму већ дуже Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 29, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ajde ovako predlozi : 1. Savski kej 2. Bela crkva ... dodajte mesto....pa cemo otom potom o datumu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu pokraj reke je zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3. Avala + klopa u jednom mnogo dobrom restoranu gore koji znam (ko voli domacu klopu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Savski kej ili Avala... Meni sve jedno! Nego, ocemo neki ugostiteljski objekat ili otvorenu povrsinu? Da ne bude hladno pored reke, ako smo na otvorenom... Mislim, meni ne smeta, nego da napomenem. Ako ste za okupljanje na otvorenom, mozemo i u Obrenovcu, pored Save, mnogo je lepo, ili na Tresnju, pored jezera! Maaaa, meni je sve jedno, samo da se skupimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 29, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan 1. Savski kej 2. Bela crkva 3. Avala 4. Jezero tresnja 5. Obrenovac jos neki predlog pa da napravimo glasanje za konkretan datum [yahoo] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da se pise u temi "Zajednicke voznje i okupljanja", buduci da je za to namenjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 29, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Molim nekoga od administratora da prebaci ovu prepisku u temu "Zajednicke voznje i okupljanja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Imate i jezero Bela reka u blizini Beograda, tamo sam letos organizovao skup MZjaša i Jawaroša http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72314-zajednicko-okupljanje-jawarosa-i-mz-jasa/page__p__1156973__fromsearch__1#entry1156973 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima sest predloga, mislim da je dosta za razmatranje, odaberemo jedan i odredimo datum i zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto mislim, obzirom da se Zile jos nije legalizovao, ajde negde gde njemu najvise odgovara! Em je, uz Zorgea, starosedelac u ovom podforumu, em je doktorirao svoju masinu, a i deluje kao kul baja (jos da nije iso u MOC ) s Ledina, pa mislim da bi bilo ok da se skupimo gde njemu najvise odgovara! Nama je sve jedno gde ce mo, a on mora tamo gde moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje za Savski kej, a iskreno bih da izbegnemo te fazone tipa kafane i slično jer tu možeš da pričaš sa ovim do tebe i eventualno nekim preko puta. Ko hoće da jede nek jede kući, ovde bi smo se skupili da se družimo, gledamo motore, razmenjujemo iskustva... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudovi, ja sada za vikend nisam tu, osim u nedelju ako se sjurim sa Zlatibora pa da stignem negde. Sto se lokacije tice, zahvaljem se na brizi, ali ako vecini odgovara neko drugo mesto, onda tamo i treba da bude okupljanje, a ja u krajnjem slucaju mogu doci kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A jel bi malo i prodefilovali gradom ili bi se samo sjatili nevezano jedan za drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Zbog neregularnih kolega najbolje bi bilo da se ne svrckamo po gradu... mada ne znam da je do sada neko dirao grupicu motora....a ja vozim iza Baneta samo ako vrati blatobran pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem za prvi put da bude neka manja kilometraza, a kad temperatura predje 20 stepeni, onda mozemo malo duze ture. @fanky: Svidja mi se ideja da prodefilujemo na pocetku sezone, da navikavamo ljude na motore u saobracaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda u redu, o kom datumu pricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan 10.03 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan 10.03 ??? Sto se mene tice, moz'! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte onda i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...