baba 0 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo novi sam medju bj bikers pa ko veli da isposhtujem red. vozim motor vecc 4 dine. prvi ljubimac mi je bio piagiov beverly 250ie, kupih ga novog 2004. god., polozzih A, i u roku od 15ak dana odoh na filmski festival u Herceg Novi njim, izvozah celu godinu i ukradoshe mi ga jednog tuzznog, kishnog, februarskog podneva na dorccolu (majku im zlikovachku). varijanta, zakljucham samo guvernalu, udjem samo na 15 mina u zgradu da zavrshim neshto, izadjem i :o. tuzzan bejah neko vreme bez motora bez novca, panduri mi se smejashe dok sam prijavljivao, a 65ica mi postade opet jedini prevoz. 2 meseca kasnije priljatelj primeti da sam bash loshe volje i ponudi mi soma na zajam, da vratim kad budem imao varijanta, ja skupih josh 700 i keva ulete sa 500 i kupih suzuki dr 350 '99.god, neverovatno lagan i zabavan bike. za vozznju po gradu nishta bolje, kapiram. razne gluposti mi se deshavashe sa njim. od degenskih off road padova sa lepljenjem na auspuh do pokushaja kradje u kom sam zavrshio sa polomljenom jagodichnom(cigla) i shrafcigerom u nepcima!?!? uff. bar sam sachuvao motor ;D. posle oporavka sam se brzo vratio u sedlo. vozio sam ga sve do novembra proshle godine, stavio ga u garazzicu i chekao da prodje zima. prodao sam ga i isprzzio se na bmw. hteo sam f650 gs pa to ti je. ali novi. mnogo skup brate. pa ajd polovan. nisam nashao za pristojne pare. pa se onda prebacim da tripujem v-stroma 650ku. pa odem na sajam. pa gledaj bmw, pa suzuki, pa ktm(prastari moj trip), pa seo da popijem kafu i udjem u razgovor sa vrlo naizgled robusnim ali neverovatno prijatnim ccelavim tipom od 100 kila na temu koji motor. i sad nabrojim mu sve tripove i on me potpuno sjebe i kazze yamaha phazer sinovac!i tu potpuno odlepim. vishe nishta nisam znao. i surfam neshto po netu i naletim... i zaljubim se... onako na prvi pogled...zabalim bukvalno... BMW R850R bratac moj. uglavnom, nadjem jedan u vel. britaniji udjem u suludu akciju uvoza, iscimam se svetski i za neverovatno male pare(oni drzze cenu chak svuda po evropi) dobijem mog sadashnjeg ortaka bendzamina. u istoj akciji sam kupio i jashu koju zzelim da prodam pa sam provalio da ne mozzesh da okachish oglas na sajt ako nisi drug chlan. i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao,lepo motorce nema sta samo ga osiguraj od lopova!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао, па макар разлог била само јакна... ! Него, које куде, чувај се тих шавцигера и избегавај цигле! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 27, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, za jednu babu vrlo buran život imaš! ;D A koliko godina ima mama jedne babe? ;D Naravno, šala. Pozdrav i dobrodošao, jako lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Koliko te je kostao bmw,posto je moj drugar isti takav uvezao iz Nemacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baba 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nashao sam ga za 2300£, spustio sam cenu na 2150£ i dao sam josh soma ojra na prevoz i carinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Bako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa strujom i bodljikavom zicom Dobro dosao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Bako,babo daj neki sajt u uk.pliz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan ps.koje god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2809 Napisano April 28, 2009 Vozac A kategorije :D, 972 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Fino ljubimce vozas : D: D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baba 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li smem da reklamiram komercijalne sajtove ali ukucash na google motorcyclenews u vel britaniji ili tako neshto i nacci ccesh... inache moj je '99. godishte. kupih ga od sudije u penziji, chikice od 60ak dina, koji ima itison u garazzi. kao da je j.b.n. nov!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan uzivala sam da citam tvoje predstavljanje, dobrodosao i steta sto si prodao DR 350, odlican je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...