saxi 736 Napisano April 26, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio bih reflektujucu traku ali mi treba precnik tocka sa preciznim dimenzijama kako bi momci na kateru znali kolikog precnika da prave trakice. Kako imam gomilu drangulija i skidanje tocka i razmontiravanje ne dolazi u obzir, interesuje me dal neko zna koliki je precnik na Stromu do dela felne gde se lepe trake? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan pa izmeri metrom..!!? ne možeš puno da pogrešiš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 26, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan pa izmeri metrom..!!? ne možeš puno da pogrešiš.. Pokusao sam, al ne vredi, suvise su glomazni diskovi i klesta koje povecavaju obim, tako da bi tu cifru trebalo smanjiti, al ne bih to odokativno da radim , pa ko velim da pitam, valjda je to jos neko radio, pa ce me uputiti u tajne zanata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 26, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo interesuje, samo za 18", a moze i za 19-1=18" Ja pokusao da izmerim kod mene na prednjem, iz tri merenja sam dobio tri vrednosti tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti smetaju diskovi da izmeriš prečnik uzmi kanap i izmeri obim i izračunaj prečnik 2r=O/π ( obim / 3.14 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo interesuje, samo za 18", a moze i za 19-1=18" Ja pokusao da izmerim kod mene na prednjem, iz tri merenja sam dobio tri vrednosti tako da... pa sada lepo saberes sve tri vrednosti i podelis na 3. Tako dobijes pravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisi ti nikad sitnichario,uzmi slobodno 25 metara,bice sigurno dovoljno..evo,na moju odgovornost.. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan 5 + 5 = 15 i 10 105 i 5 su 305...tako ide matematika kod nas veterinara ;D U pravu si Zmiya, nije beg cicija, kupicu ka tih traka i ima celo tele da ulepi sa sve sobom, pa da se nikad ne rastajemo i da svetlimo i u mraku ;D Sutra cu da primenim B@netovu metodu, da narucim trake i obavestim drustvo dokle sam stigao i kako sam prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas neku metalostrugarsku radionicu u blizini koja se bavi obradom delova velikih dimenzija - pogledaj kod njih, vidjao sam po nekim radionicama ogromne sublere ( pomicno merilo ), koji su mogli da mere precnike i do 2 metra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano April 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Saxi racunaj i na mene za komplet sivih, ako nije problem?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti smetaju diskovi da izmeriš prečnik uzmi kanap i izmeri obim i izračunaj prečnik 2r=O/π ( obim / 3.14 ) Zahvaljujem B@netu na korisnoj informaciji, pa posto sam sproveo u delo, ne kanapom, vec zicom koja se fino savija i oblikuje, jer kanap spada =, dosao sam do sledecih rezultata: za 19 cola obim felne je 155,5 cm, a poluprecnik je 24.76 cm za 17 cola obim je 139 cm, a poluprecnik 22.14 cm... pa sad kad sam izmerio, idem u drugu fazu, a Zeljo ispunicu ti zelju, samo baci dimenzije tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano April 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moje su 17 cola, vidim da si dimenziju vec izracunao, tako da ostaje manje matematike za mene. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...