velja 8 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Oko 16:30 na putu na moto skup u Smederevu, neposredno ispred lokacije skupa naisli smo na crvenu hondu neki je enduro verovatno dominator na zemlji u levoj traci. Ispred i ize su bila vozila policije. Mislim da nikoga nije bilo na zemlji tako da kapiram da ga je vec hitna odvezla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 26, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan secam se da kada smo dosli na susret neki lik je cepao na tocak nekog crvenog dominatora na onom setalistu uz dunav. onaj dominator sto smo videli ispred je mnooog licio na taj. zaista ne znam ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kada su se ucesnici defilea vratili u kamp, posao sam da obidjem Smederevsku tvrdjavu. Video sam tu Hondu i policiju kako radi uvidjaj. Policija radi uvidjaj samo kada su u pitanju teske telesne povrede ili smrtni ishod udesa, ili ako se radi o velikoj materijalnoj steti. Na Hondi se nije primecivala "velika" materijalna steta". Izgleda da je vozac ozbiljnije povredjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Kada su se ucesnici defilea vratili u kamp, posao sam da obidjem Smederevsku tvrdjavu. Video sam tu Hondu i policiju kako radi uvidjaj. Policija radi uvidjaj samo kada su u pitanju teske telesne povrede ili smrtni ishod udesa, ili ako se radi o velikoj materijalnoj steti. Na Hondi se nije primecivala "velika" materijalna steta". Izgleda da je vozac ozbiljnije povredjen Neka mu je sva sreca! I opet pitanje? Da li se na taj nacin dokazivati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBeard 13 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan evo slike....uslikala je moja devojka kad samo se vracali u kamp.. ..nadam se da je momak ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Momak je naš iz MK MUŽLJA, Adi, dobro je! Istina je da je ovo prvi put, mada nisam bio na licu mesta, da nije pao zbog glupiranja - već čist nesrećan slučaj. Razbio je glavu i bio bez svesti. Kasnije je zašiven, otpušten i proveo je ostatak susreta spavajući u šatoru. Kacigu, naravno, nije imao ali valjda ćemu sad to ostati za nauk! Izvinjavamo se svim ljudima na nemiloj sceni! Robert M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 27, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan bez uvrede, ali dosta vasih momaka sam video kako se vozaju po SD-u bez kaciga :-\ ... al' vazno da je on ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Nema ko šta da se vređa, inače ja sam bio suvozač na tom motoru. Na isti nisam sedao bez kacige a i dok je mene vozio kaciga mu je bila na glavi. U trenutku nesreće sam hrkao u šatoru, pretpostavljam da bi sve bilo drugačije da nisam. Još da se kaciga nije pominjala kao moto susreta... Ovo je ispalo najbolje što je moglo i treba ovaj slučaj da maksimalno iskoristimo, već večeras na sastanku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 27, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ispalo najbolje što je moglo i treba ovaj slučaj da maksimalno iskoristimo, već večeras na sastanku... Svaka čast! Ne bio vam problem da nam javite ishod tačke dnevnog reda, u ovoj ili bilo kojoj drugoj temi. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Mogu reci samo ovo, došlo je do opšteg koncenzusa da je bez kacige bila greška. Ostaje samo na nama da se to više ne dešava, a ako se bude ponavljalo tada će se svakako preduzeti neke mere. Za sada ipak samo jaka opomena, nadam se i poslednja! Već sledeći vikend je prava prilika da vidimo koliko je to sve što je rečeno zaista i ušlo u glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta niste naplatili kaznu clanu u pivu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...