Jump to content

Moto Zajednica

savet

Recommended Posts

• Ne silazi, 6553 postova
  • Motocikl: konzerviran

Dve potpuno razlicite koncepcije motocikla

Posto je dvotaktni motor (na moju veliku zalost) kao pogonski agregat,osudjen na smrt,velike kuce sve vise izbacuju na trziste male,opasne 4T motore.Eto to je Kawasakijev pokusaj da uzme sebi jednu dobru "krisku" svetskog trzista.Da ne ulazim sad u razradu,prica je vezana za za propise(rangiranje A kategorije)

I Hiosung ima vrlo slican model (Comet 250 R) pa da se nisi mozda zabunio?

Comet gt650 je vec ozbiljna sprava sa skoro 80KS pa mislim da nikako ne bi mogli da se porede.Plus ima V agregat

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Ja bi dobro razmislio,

ninja 250 -> nisam vozio, nemam iskustva

hyosung 650 -> zestoko bio zagrejan za njega i 250 verziju, ali delova kod nas nema, ima u inostranstvu, skupi su u 3 lepe, 650 novije verzije imaju neku fabricku gresku i pucaju (bukvalno) im masine, malo stariji 650 imaju fabr. "boljku", neka fora sa duzim delom u lameli/kvacilu, i desavalo se da puca agregat na 10.000km, tako da ne znam sta da ti kazem, za 250 verziju nisam cuo nista lose... E sad 650 ili 250 pitanje je sad ???

obavezno javi sta si odlucio

NAPOMINjEM: nisam vozio ni jedan model, citao sam po forumima sta kazu drugi

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Ostali su vec spomenuli da su ova dva motora manje-vise neouporedivi. Mozda po ceni...

Preporuka zavisi od vise faktora. Da li ti je prvi motor, kako vozis, gde planiras da vozis, duze ili krace ture, troskovi oko registracije,...

Mali off topic:

...

hyosung 650 -> zestoko bio zagrejan za njega i 250 verziju, ali delova kod nas nema, ima u inostranstvu, skupi su u 3 lepe...

Hajde vi meni objasnite, za koje to motore ima kod nas delova? Za svaki moj motor (Kawasaki i Honda), delove su majstori narucivali iz inostranstva . I to za veoma zastupljene modele motora. Tako da tvrdjenja, ima-nema delova kod nas, po meni, ne treba da budu odlucujuci faktor. Osim ako ne planiras da ugradjujes polovne delove.

I sto kaze moj drug, ne planiram da mi se motor kvari, pa i ne razmisljam o rezervnim delovima.  ;)

nema bas svih delova, ali moze da se naruci od predstavnika a oni naruce iz inostranstva, a za hyosung nema bas neka ponuda ni na ebay-u,

naravno ako dobro gledas mozda i ne brines o delovima, ti vidi pa odluci, ipak napominjem da nisam vozio ni jedan model.

• Ne silazi, 6553 postova
  • Motocikl: konzerviran

Kod nas ljudi prvo gledaju koliko imaju para,pa onda biraju motor.Ako lova nije problem,ti vidi razmisli malo,sta si do sad ter'o.Koliko si visok,tezak,sta hoces od motora itd.

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

evo i mog misljenja-nemam nista protiv kawe,ali ipak je to samo 250ccm,a i agregat na HYSOUNGU nije za bacanje-to je "bukvalno" SUZUKI agregat koji se montira na SV 650.

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

A kolika je cena hyosung-a, koliko se secam on je bio skuplji od kawe er-6n. Ako mozes da uzmes novog za 4000 koliko je mali ninja onda definitivno hyosung. Ni ja nisam vozio ni jedan ni drugi, ali hyosung je ozbiljan motor, ima neke mane ali se resavaju.

Cini mi se da nema predstavnika kod nas, zatvorili, jednom decku iz panceva je puko agregat na 10.000km, 650ccm, za 250ccm nisam cuo da ima mane, delovi su papreni, mada ne mora da znaci da se kvare, svi pricaju za kineze da su shit a mene moj sluzi dobro, pupupu,

znaci vidi i razmisli dobro, mada ako nadjes dobar primerak 650ccm ne vidim razlog da ne kupis

• Svrati ponekad, 212 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Bio je kod nas zastupnik,ali nije mu valjda islo pa je prestao da radi..Ima u Hrvatskoj zastupnistvo pa ako imas nekog tamo mozes da nabavljas ;)

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

izmedju kawasaki nindja 250 i hiosung comet gt650 naced, sto je bolje ?

The latest to join the fray is the Bajaj-Kawasaki alliance.

Bajaj Auto and Kawasaki of Japan have had a relationship for the past 25 years that extended into technical collaboration and new product development.

The new bike will then be assembled here in India at Bajaj's Chakan plant.

Amongst the bikes being considered for launch here is the recently introduced Kawasaki Ninja 250. This bike is powered by an eight-valve, DOHC, liquid-cooled 250cc fuel injection engine that develops 30bhp of peak power, and is combined with a six-speed gearbox.

Speaking about the bike, Mr Bajaj said that the Ninja 250 is the correct product fit for the Indian market because it was developed in Thailand and is currently being manufactured for that market.

Toliko o JAPANCU 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja